Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Madafaka
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la Madafaka » 29 maj 2010, 23:48

Svi serete po Papetu, a niko nece da napise da smo pokradeni kod drugog gola, pa ono je bio cisti ofsajd.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 maj 2010, 23:49

Aah svaka cast. Moze li neko na youtube?
Madafaka dobro da to spomenu, total zaboravil, jos jedan razlog da pozdravim sudiju i bliznje. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 maj 2010, 23:51

prijateljska covjek pokusava ... polako ima i njemacka isprobava neke igrace na mjestima gdje smo deficitni...ima jos prijateljskih polako
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 maj 2010, 23:52

Ljudi prijateljska je u pitanju i zato i služe ovakve utakmice da se uigraju neki igraci, neke varijante.
Yebo rezultat, on nije ni bitan toliko da se sad nešto prepiremo.
Ono što treba da nas zabrine jeste sama igra u polju, zalaganje,trcanje ,a posebno odbrana koja je ,blago receno, kriticna.
Ovo bi isto napisao i da smo pobjedili kojim slucajem.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 maj 2010, 23:52

Madafaka je napisao/la:Svi serete po Papetu, a niko nece da napise da smo pokradeni kod drugog gola, pa ono je bio cisti ofsajd.
Kad smo debilska nacija, tako smo i Ćiru otjerali, malo nam Božja kiša, kako se u narodu kaže...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 maj 2010, 23:52

Madafaka je napisao/la:Svi serete po Papetu, a niko nece da napise da smo pokradeni kod drugog gola, pa ono je bio cisti ofsajd.
Ne zalimo se na rezultat, nego na igru ... ono je jedna od najgorih partija koju smo odigrali u posljednjih nekoliko godina. Svakako, treba pružiti šansu Papetu, naravno to je bio tek jedan ispit, ali nemoguće je ostati imun nakon večeras viđenog ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2010, 00:00

Haha kako se iznenadi ovaj arapski komentator:

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 30 maj 2010, 00:06

nick je napisao/la:prijateljska covjek pokusava ... polako ima i njemacka isprobava neke igrace na mjestima gdje smo deficitni...ima jos prijateljskih polako
Ma ja polako moze se i vise izgubit, ima Njemacka pa cemo vidjet. Preporucujem papetu da stavi Sehica, cisto onako da provjeri koliko moze primiti na jednoj utakmici :lol:

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 30 maj 2010, 00:10

jedna spanije je igrala 3-2 s aarabijom, al niko ih ne kritikuje u spaniji zbog toga
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 30 maj 2010, 00:12

Joj kad dignemo Svabe, tad se se svi klanjat Safetu :mrgreen: .
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 maj 2010, 00:14

KONGO je napisao/la:Joj kad dignemo Svabe, tad se se svi klanjat Safetu :mrgreen: .
Nek on digne francuze i rumune kad to bude najbitnije ,onda cemo mu se klanjati.
Yebo prijateljske utakmice.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 maj 2010, 00:16

Timska igra i kolektiv je ponovo pokazao da je jaci od bilo cega. Eh to je ono sto h.ebe nase koke a nije pjevac :mrgreen:

I popustite Papeta, nije vam on kriv sto nase zvijezdice nisu tu gdje trebaju da budu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 30 maj 2010, 00:17

HuX je napisao/la:jedna spanije je igrala 3-2 s aarabijom, al niko ih ne kritikuje u spaniji zbog toga
...za razliku od zmajeva spanci su igrali.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 maj 2010, 00:18

Bilal je napisao/la:
nick je napisao/la:prijateljska covjek pokusava ... polako ima i njemacka isprobava neke igrace na mjestima gdje smo deficitni...ima jos prijateljskih polako
Ma ja polako moze se i vise izgubit, ima Njemacka pa cemo vidjet. Preporucujem papetu da stavi Sehica, cisto onako da provjeri koliko moze primiti na jednoj utakmici :lol:

ne nego treba slusat nekog djecaka sto se lozi na bilala kako ga pljuje,vjerovatno poslije njemacke asko slucajno dobro odigramo,pustat pjesme a nama baraz je...itd a onda ces za jedno 5 godina sjest i reci jbt sta ocekujes da dobijes svedsku koja redovno igra svjetska i evropska prvenstva i kome selektor radi za pare a ne za kospice...covjek nema izbora u odbrani mi smo samo jednu utakmicu odigrali otvoreno ko ovu a to je u zenici protiv spanije i primili 5 komada eh to zi je realnost nase odbrane sem spahe sve cisti prosjek iz prosjecnih liga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 30 maj 2010, 00:19

mi uopste nemamo igru.....niti zelju.....nema motivacije jednostavno.....Pape **** te autoritet tvoj pokazi ga na terenu.....svaka cast Spahicu, Salihovicu i Muslimovicu covjek uvijek da sve od sebe.....jos nas je Begovic i izvuko veceg poraza....od onako lose Svedske 4 komada primit je uzas......:S
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 30 maj 2010, 00:21

Ja sam jako zabrinut sto se tice utakmice sa Njemackom repkom.

Danas se moglo uvidjeti da nam fali 3-5 vrhunskih igraca, u sustini je problem sto smo digli Bosnu iz pepela do neba, na utakmice stize vise navijaca nego kada igra Brazil i nakraju zavlada veliko razocarenje.

Ja mislim da nije uopste bio problem u treneru a isto tako nije bio problem u igracima, moje misljenje je. da su igrali onoliko koliko oni mogu, probali, borili su se sve i jedan, ali ljudi moji, ja mislim da se mi moramo pomiriti sa tim da da nismo to sto bi mozda htjeli da budemo. Igre protiv Rijeke, Irana, Turske, Portugala su to isto pokazale, mi nismo u stanju kreirati bilo kakvu igru. Protiv Gane je igra bila jako lose, kombinovanje lose, kreativnost losa, fizicka sprema osrednja ali individualna klasa je u tom slucaju odlucila u nasu koristi, medutim danas se ponovo vidjelo da individualna klasa moze rjesiti mozda nekoliko utakmica, a da ostale, odlucuje nacin igre i upravo tu i lezi problem.

BiH ima 2-3 vrhunska igraca na terenu, ostalo su prosjecni igraci, igraci koji su rezerva u svojim klubovima i ti isti klubovi nisu pretezno poznati a ni previse jaki, ostali igraju u losim klubovima, bukvalno u losim klubovima i to u sustini i jesu losi igraci.

Bosni i Hercegovini fale barem 3 vrshunska odbrambena igraca i barem 2 vrhunska igraca na sredini terena. to je nasa cinjenica. Vidio sam danas igru Njemacke repke, strasno, tim je brz, motivisan, jak, spretan, neumoran, i Cacau je svjetski igrac, a u srijedu ce igrati u najjacem sastavu.

Sto se tice tog dvojoba jako sam skeptican, nemamo dovoljan kvalitet i to se vidjelo danas, nismo imali nikakvu igru, nismo imali nikakve sanse, Svedska ekipa uz malo srece mogla je zabiti barem jos 3 gola, Begovic je sjajno branio i skinuo barem 2 sto postotne prilike. BiH nije djelovala ni u jednom segmentu igre dostojna protivniku, Svedska je bila brza, spretnija, rutinirana a Njemacka je jos za klasu u tim segmentima jaca od Svedske.

Nebi danas ulazio u analizu pojedinih igraca, nemam vise ni snage ni morala nakon zadnjih 15 godina, ali sve u svemu mi moramo prvenstveno shvatiti cinjenice koliko one bolne bile, da je BiH prosjecna u fudbalskom svijetu, ocekivanja se moraju smanjiti inace ce razocarenje biti ogromno.

Ipak, nadam se najboljem u srijedu ali realno kada razmislim neznam cemu da se nadam.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 maj 2010, 00:22

The_Target je napisao/la:PAPE **** TI MATER
Banuj sam sebe kretenčino jedna. I ti bi trebao ovdje nešto kao da moderiraš mamlaze!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 30 maj 2010, 00:23

cole-ch je napisao/la:
HuX je napisao/la:jedna spanije je igrala 3-2 s aarabijom, al niko ih ne kritikuje u spaniji zbog toga
...za razliku od zmajeva spanci su igrali.
igrali smo i mi, samo sto je to bilo preko qrca, al malo popustite, sta ste navalii na papeta tolko, bolje da sad idi na koga moze racuat nego da to mora isprobavat u kvalifikacijama
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 30 maj 2010, 00:24

Strauss je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
Hebe te Šehić mamlaze glupi. Ti si našao komentarisati golmana kojeg sam ubijeđen nijednom u svom retardiranom životu nisi pogledao. :twisted:
Bola samo se salim, naravno da sam gledo Sehica i mislim da je golman cudo. Ko zna, da ga je veceras stavio mozda bi sve poskido.
A za te uvrede bi mogo znas dje

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 maj 2010, 00:25

The_Target je napisao/la:PAPE **** TI MATER
Ja moderatora i govana :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.