FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 jan 2016, 12:26

Nista protiv Ledeta, ali neka mi neko objasni ovaj potez i politiku kojom se vodimo?
Sta je cilj?

Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 12:26

Lede je ekstra igrac. Sigurno medju top10 igraca lige. Opasan je i iz prekida. Poznaje ligu i voli klub. Odlicno. :thumbup:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jan 2016, 12:29

Burberry46 je napisao/la:Uz Muharemovica treba nam jos jedan kvalitetan vezni igrac koji je klasa za ovu ligu
Po Jesicevoj dosadasnjoj formaciji (4-4-2),u sredini igraju dva igraca,defanzivac i kreator. Mi sada tu imamo slijedece:rustemovic,berberovic,radovac,emerson i vrlo moguce muharrmovic,jos ne racunam akademce. Dakle ako se dovede novi,klasni igrac na tu poziciju neko od postojecih mora da ide.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 18 jan 2016, 12:29

Ako je istina da dolazi. :thumbup: Nadam se da ce opravdati ocekivanja navijaca.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 18 jan 2016, 12:31

Treba nam igrac kako lede.
Veliki majstor jedan od onih koji ce i u 35-oj biti među najboljim, voli klub i zna kako je igrati za sarajevo.
Svaka čast za ovaj potez.
Lede dosta je bilo igranja bez pritiska :D
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2016, 12:40

Da je kojim slučajem došao crnac neki anonimni raja bi se nafurala ali lede nas čovjek nam nije dobar. Nije sad neko ekstra pojačanje ali može popuniti par pozicija u ekipi i ima iskustva po meni sasvim ok igrač bolje nego neki polovnjak iz srpske lige jer realno teško sarajevo može dovesti nekog boljeg igrača iz susjednih država, naravno nije nemoguće ali... nek se nada ko hoće haha
You are someone else I am still right here

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 jan 2016, 12:41

Lede je "sam" drzao sredinu Olimpica i bio im daleko najbolji igrac. Nase je dijete i ne vidim nista negativno ako potpise, stavise mislim da itekako moze pomoci i nama kao klubu a i mladim koji nadolaze.
Iskreno se nadam da ce da šarne. :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 12:41

Emerson im dobar, niko ga nije gledao dok Lede ne valja a svi znamo da je to provjeren igrac za ovu ligu ala Zeba. :rol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2016, 12:46

Očito smo zagrizli više nego što progutati možemo, pa se sad davimo....

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 12:47

Molim te Boze samo da Radovac ostane, pa on je Pele za ovo sve u vezi sto imamo jbt. Ako i njega prodaju, onda yebi nas!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 18 jan 2016, 12:52

Lakoste je napisao/la:Emerson im dobar, niko ga nije gledao dok Lede ne valja a svi znamo da je to provjeren igrac za ovu ligu ala Zeba. :rol:
Fakat mi ovo nije jasno. Dosta ovdje ljudi diže u zvijezde neke igrače koje nikad nisu vidjeli, a provjeren igrač, koji je jedan od najboljih u ligi na toj poziciji, kao ne valja jer je već prije igrao za Sarjevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 jan 2016, 12:55

Uzmimo ko pretpostavku da je Lede kvalitetan igrač, da može odgovoriti na više pozicija, da poznaje ligu (ovo je smiješan argument ali hajde da ga upotrijebimo), da navija za Sarajevo, etc. Sve su to prednosti.

Lede je svoje najbolje igračke godine proveo u Azerbejdžanu, privatnoj prćiji zvanoj Olimpic, nebrojeno puta se dovodio u vezu s nama još kad je imao 27-8 godina i kad bi njegovo dovođenje imalo smisla za jedno 3 godine kvalitetnog fudbala. Zar nije bolje, evo nešto dumam, dovesti Redžića iz Krupe, koji ima manje od 20 godina i na istom je nivou kvalitetom ko Lede sa 31, možda malo manjem nivou da ne pretjerujem i budem neobjektivan. Lede je zakašnjela reakcija, imao bi smisla prije 4 godine kad su bili Šunjevarići nosioci igre, sad nema nažalost. Od veze Jajalo Cimirot koja je strah i trepet mi smo došli na vezu Lede-Rustemović, naoko dobra dva igrača, upravo tako samo dobra i ništa više od tog. Nikakva prevaga, nikakav garant, nikakva karta za bolje sutra i za bolje od 5. mjesta na tabeli. Pa se onako objektivno pitam, gdje idemo mi, zarađujemo na transferima, zarađujemo od europe, zarađujemo od sponzora pa onda sasvim logično je da unaprijediš ekipu koja je igrala play off, osvojila titulu i tako dalje. Da li je vama ovo unaprijeđivanje ekipe ili je stagniranje a možda i nazadak. Lede ko opcija za rotacije super stvar, naš, ima državljanstvo, više pozicija, iskusan, zna osvajati trofej, sam držao vezu Olimpica bi bio argument da je taj Olimpic bar 4. na tabeli, zašto onda ne dovedemo iz Radnika veznjaka koji sam drži vezu Radnika. Mislim to je već pitanje koje se kosi s mojom pameću i argument sam držao vezu nekog tamo klubića ne može biti dovoljna referenca ni sama po sebi ni zajedno sa onim gore u prvom dijelu posta.

Lede ako dođeš, želim ti svu sreću, svakako si bolja opcija od Rustemovića i Berberovića, nadam se da ćeš to pokazati. Ali nisam zadovoljan politikom, da si deset mlađi a da si opet ti, sad bih proslavio. Nadam se da znate šta radite, jer bitka je na svim frontovima, sezona bez europe uz ulaganja kakva smo imali bi bila fijasko, a sezona bez trofeja katastrofalan rad. Morat će se i računi položiti, kad tad. Sramota je ovo stanje na tabeli a još je veća sramota da meni kao gledaocu ne nudite nadu za bolje sutra i bolju polusezonu. Nadao sam se dolasku dvije klase i dva igrača koja će biti u rotaciji ako je Lede ovo drugo kapa dole, ako je po vama ovo prvo Fk Sarajevo je ispalo iz kolosijeka.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 12:57

Ni Emersona ni Cezara niko ne dize u nebesa. Za Reisa se zezamo, na osnovu imena i dobrocudne face, a o igracim kvalitetama im niko nista ne filozofira dok ih ne vidimo na djelu. Lede nam je mogao biti pojacanje prije par godina, sad i u ovom trenutku malo manje, ali hajde necu nista pisati vise o ovome, opet ce biti eno pljuvaca. Ja sam samo ocekivao vise od ovog Sarajeva bez dugova, valjda je do mene onda. Sa veznog reda Cimirot, Jajalo, Stojcev mi smo dosli na Rustem, Dzemo, Muharemovic, ali nije moje da se mjesam.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 13:02

I ja sam ocekivao vise al zasad smo tu gdje jesmo. Sto ne znaci da nece biti zvucnijih imena. Svi znamo narav Jesica i da je poznato da ide iz kluba ako mu Uprava ne ispuni zelje. Dakle, Jesa je zadovoljan, ako on vjeruje ovoj ekipi treba to podrzati. Prvi ja sam sumnjicav al cu pesutiti i dati podrsku dok ne vidim na sta to lici.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jan 2016, 13:06

lede muharemovic :hmmmmm: jako zanimljivo :hmmmmm: timski igrac ,dijete FKS ,pozitivac za svlacionicu ,dobar vezni igrac s finom pas igrom ,borac i mislim da ce bas zapeti , druga strana medalje 32 godine ,trkacki ne bas extra a moderan fudbal ko ne moze da trci ne moze da igra ,kad se vratio iz Belgije igrao je na beku i sjecam se utakmice s celikom Puric ga pretrcavao kako je htio :crazy: ,u olimpicu su ga gurnuli u vezni red i mora se reci da je odlicno igrao u olimpicu . po meni poztivno pojacanje e sad vidjecemo kako ce to izgledati na terenu ,sretno i njemu i nama :salut:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 jan 2016, 13:12

Lakoste je napisao/la:Lede je ekstra igrac. Sigurno medju top10 igraca lige. Opasan je i iz prekida. Poznaje ligu i voli klub. Odlicno. :thumbup:
Koliko voli klub pokazao je onom hinjskom bjezanijom kada je najvise bio potreban tom klubu koji "voli".
Ako je ovo tacno da se treba vratiti,onda mozemo vidjeti i sta je sa Marsijanom,poznaje i on ovu ligu jako dobro.
U svakom slucaju potpuno nepotrebna avantura sa isluzenim igracem,vise bih volio forsirati nekog mladeg na toj poziciji.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2016, 13:13

joker90 je napisao/la:Ni Emersona ni Cezara niko ne dize u nebesa. Za Reisa se zezamo, na osnovu imena i dobrocudne face, a o igracim kvalitetama im niko nista ne filozofira dok ih ne vidimo na djelu. Lede nam je mogao biti pojacanje prije par godina, sad i u ovom trenutku malo manje, ali hajde necu nista pisati vise o ovome, opet ce biti eno pljuvaca. Ja sam samo ocekivao vise od ovog Sarajeva bez dugova, valjda je do mene onda. Sa veznog reda Cimirot, Jajalo, Stojcev mi smo dosli na Rustem, Dzemo, Muharemovic, ali nije moje da se mjesam.. :kafa:
Imam osjecaj da smo mirniji sto se tice njih dvojice jer ih je Jesic trenirao prije i da bi se odmah mogli dobro uklopiti, vidjet cemo sta ce od ovoga biti istina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 18 jan 2016, 13:13

slika
:rol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jan 2016, 13:16

"Naj vjerovatnije"..... Krvare mi oči. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 13:17

Jako je ruzno lijepiti privatni razgovor sa trenerom. Nista s tim pozitivno neces postici. Covjek ti napise nesto u privatnoj poruci iako nije morao odgovoriti onda ti prenosis taj razgovor na javni forum.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, keli, NazorUso i 42 gosta.