Ivo se povrijedio. Trazio je medical time out. Problem sa koljenom.johnnyyK je napisao/la:Krajicek lagano završava posao, Delbonis je popravio servis i igru, ali izgleda da Haase neće baš tako lako slaviti ...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ivo se povrijedio. Trazio je medical time out. Problem sa koljenom.johnnyyK je napisao/la:Krajicek lagano završava posao, Delbonis je popravio servis i igru, ali izgleda da Haase neće baš tako lako slaviti ...
Nek preda pic.ckaaarelinho je napisao/la:Ivo se povrijedio. Trazio je medical time out. Problem sa koljenom.johnnyyK je napisao/la:Krajicek lagano završava posao, Delbonis je popravio servis i igru, ali izgleda da Haase neće baš tako lako slaviti ...
Valjda Borna ispostuje over gemova.Bihac96 je napisao/la:al me yebu ovi hrvati prvo karlovic pa me izvuce predajom a sad nastavljaju cilic i coric
kako trenutno igra tesko ubi ga ramosarelinho je napisao/la:Valjda Borna ispostuje over gemova.Bihac96 je napisao/la:al me yebu ovi hrvati prvo karlovic pa me izvuce predajom a sad nastavljaju cilic i coric
DoeTz je napisao/la:Ispratiobodi123 je napisao/la:
i da, eto vam od mene nekog tenisa za veceras sto bi trebalo proci, kvota je 8,7 a ja cu na to ici bas bas jako ako barca ispostuje do krajaS dodatkom Sharapove i Serene
nije, Bašić je dobio HaasaCostello je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Ispratiobodi123 je napisao/la:
i da, eto vam od mene nekog tenisa za veceras sto bi trebalo proci, kvota je 8,7 a ja cu na to ici bas bas jako ako barca ispostuje do krajaS dodatkom Sharapove i Serene
Jel ovo prošlo druže?
kako ce proci, jesi li ista pratioCostello je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Ispratiobodi123 je napisao/la:
Jel ovo prošlo druže?
http://pokit.org/get/?52f5e919edc7ef83b ... 6e20af.jpgCostello je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Ispratiobodi123 je napisao/la:
Jel ovo prošlo druže?
Dzaba brate da bude i 10 penala,ako on promasi prvi nema sanse da iz igre zabije 5-6 komadaAsharaK je napisao/la:Kod mene Dibirov kvota2 na 5,5. Moram ga probat, proslu nije prebacio jer je promasio drugi penal a to se danas nece ponovit.
Ocekujem i danas veliki broj penala
Ma kazem brate da je nemoguce da opet onako masi na pocetku, moramo biti bas kurate srece, a ni Madjarska nije Danska, sigurno ce biti neka kontra visezlatniljiljan je napisao/la:Dzaba brate da bude i 10 penala,ako on promasi prvi nema sanse da iz igre zabije 5-6 komadaAsharaK je napisao/la:Kod mene Dibirov kvota2 na 5,5. Moram ga probat, proslu nije prebacio jer je promasio drugi penal a to se danas nece ponovit.
Ocekujem i danas veliki broj penala
tenis kompletan treba preskakati u širokom lukuLjumanM95 je napisao/la:ovaj paire je sumnjiv do boga, izgubi 3-0 od nekakvog rubina, a i ranije je znao koristit ove ogromne kvote na protivnike... preskakat mungosa treba u širokom luku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.