FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ih da on to tako moze sam nabijati..zeljo1974 je napisao/la:Odlican jos kad mu zuka nabije cijenu na transfermarketu ima da vrijedi bar 3000000 eura

Je li ovo matematicki prikaz naseg veznog reda?Besic je napisao/la:Lede = Rustem > Radovac

KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja kao profesor matematike nisam siguran šta je tačno naš mladi kolega @Besic htio da kaže.Bolanos je napisao/la:Je li ovo matematicki prikaz naseg veznog reda?Besic je napisao/la:Lede = Rustem > Radovac

Ja kao student koji je matematiku polozio iz devetog pokusaja smatram da je zelio da kaze da je Lede ekvivalentan Rustemu a da su i jesan i drugi bolji od Radovca i da se u zbiru nismo nesto pretjerano pojacali.PitarBordo je napisao/la:Ja kao profesor matematike nisam siguran šta je tačno naš mladi kolega @Besic htio da kaže.Bolanos je napisao/la:Je li ovo matematicki prikaz naseg veznog reda?Besic je napisao/la:Lede = Rustem > Radovac

KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ja sam tu tražio neku skrivenu poruku jer ova jednostavna matematička jednakost i nejednakost mi nekako prejednostavne.Bolanos je napisao/la:Ja kao student koji je matematiku polozio iz devetog pokusaja smatram da je zelio da kaze da je Lede ekvivalentan Rustemu a da su i jesan i drugi bolji od Radovca i da se u zbiru nismo nesto pretjerano pojacali.PitarBordo je napisao/la:Ja kao profesor matematike nisam siguran šta je tačno naš mladi kolega @Besic htio da kaže.Bolanos je napisao/la: Je li ovo matematicki prikaz naseg veznog reda?

Samo da nam @Besic ozdravi!

- PitarBordo
- Kontakt:
Po mom mišljenju, ono što je sigurno jeste da Lede neće sigurno odmoći, a kako Đuro kaže, ako neće odmoći, onda sigurno može pomoći zar ne?

- Evolution87
- Kontakt:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nadam se da ovo nije istina.
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
- muhamedhulk
- Kontakt:

FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Burberry46
- Kontakt:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

1946
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, aqarius, Beli98, BeYaZ, bordobijeli, Bosniacum Lilium, BrazzoBavarac, budzak, Burberry46, CentarsutNaClanak921, Dadox, dark44, ErosViverosViv, fera, Fouzi1, Fudo, Google Adsense [Bot], HZbec, InatSilniBosanski, Jadnimi, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, KarloIvandic, Kaunas, laznokrilo, Lecler, MaroonBjelave, MisterGuardiola, mosarajvosa83, napoleon72, NazorUso, Pantelija, pitara, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever, ristagrad, roccosiffredi, samoFKS, selver79, Serha, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, Taree, tuitamo, ubipara, WeekendOffender, zagorski i 553 gosta.