FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
u svakom slučaju je dobar poslovni potez jer je bolje da se uzme bilo kakva pinka nego da keti na klupi kao 4. napadač, prima pare i na kraju sezone ode džabalaba
1946
- crozzer
- Kontakt:
Slažem se, Ješić zna šta radiBitiSrcemVezan je napisao/la:u svakom slučaju je dobar poslovni potez jer je bolje da se uzme bilo kakva pinka nego da keti na klupi kao 4. napadač, prima pare i na kraju sezone ode džabalaba

- FrancescoTotti
- Kontakt:
ne vjerujem da su to sad neke ogromne pare, 250 k eura najvise pogotovo sto ima jos samo pola godine ugovora ali s obzirom da je kupljen za neku cifru koja je 4-5 puta manja, da smo sa njim osvojili kup i ligu on je bio dobra investicijarevolt je napisao/la:Oprase na ruke sa Velkoskim... Ko da je rahmetli Hase... Volio bih da saznamo iznos za koji je pusten pa na osnovu toga da kazemo da li je ovo dobar poslovni potez. A sto se tice rezultata i igre niko ne zna kako se ovo moze odraziti na ekipu a samo Jesic zna sta je zamislio. Da li ce biti u pravu pokazat ce vrijeme.
Pyro is not a crime !
Bolanos je napisao/la:Krle majstore hvala ti za sve, ne postoji uspjeh kako si dosao a u kojem nije ugradjeno tvoje ime. Sretno!!!![]()

Eto nam Ledeta izgleda 

Zadnja izmjena: 19FKS46, dana/u 18 jan 2016, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
Strašna nam je politika nema sta, još hotu i grujica i šampionske ekipa
Kakav nam je zukić sa stomakom?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- crozzer
- Kontakt:
Meni se Lede čini kao beton opcija, jedan od boljih igrača u ligi, ako mislimo nešto uraditi, moraš dovoditi najbolje iz lige 

Da ali sa igračima under 22crozzer je napisao/la:Meni se Lede čini kao beton opcija, jedan od boljih igrača u ligi, ako mislimo nešto uraditi, moraš dovoditi najbolje iz lige
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ako se nema neka bolja opcija, bolje i Muharemovica vratiti, nego dovoditi polovnjake iz Srbije. Treba nam u sredini iskusan igrac, a Lede to jest, rutiner za nasu liga. Siguran sam da moze pomoci.
- crozzer
- Kontakt:
19FKS46 je napisao/la:Ako se nema neka bolja opcija, bolje i Muharemovica vratiti, nego dovoditi polovnjake iz Srbije. Treba nam u sredini iskusan igrac, a Lede to jest, rutiner za nasu liga. Siguran sam da moze pomoci.
Potpisujem....

Tako je prvo pokupiti sve sto valja iz lige pa se onda okrenuti inostranim pojacanjima.
Sta mislite o Vernesu Selimovicu iz Celika,mogao bi nam valjati... iskusan,poznaje ligu,a nije toliko ni star.
19FKS46 je napisao/la:Ako se nema neka bolja opcija, bolje i Muharemovica vratiti, nego dovoditi polovnjake iz Srbije. Treba nam u sredini iskusan igrac, a Lede to jest, rutiner za nasu liga. Siguran sam da moze pomoci.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Nije uopšte loša opcija.
Bravo19FKS46 je napisao/la:Ako se nema neka bolja opcija, bolje i Muharemovica vratiti, nego dovoditi polovnjake iz Srbije. Treba nam u sredini iskusan igrac, a Lede to jest, rutiner za nasu liga. Siguran sam da moze pomoci.

Mosa RajvoSa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Strašna nam je politika nema sta, još hotu i grujica i šampionske ekipa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Lede je pravi igrac!!
Odlican jos kad mu zuka nabije cijenu na transfermarketu ima da vrijedi bar 3000000 eura 

Lede = Rustem > Radovac
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.