Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 maj 2010, 21:41

-Paja je napisao/la:
Casillas je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Uskoro stizu pojacanja sve je to jos u tajnosti. Wenger je pravi smooth operator.

Smooth Operator!
Evo SportSport.ba pise prve spekulacije oko pojacanja
Arsene Wenger, trener londonskog Arsenala potvrdio je za The Sun da je s upravom kluba dogovorio prelazak mladog Aarona Chambersa.

Naime, mladi Chambers bi u skorijoj budućnosti trebao zaigrati na poziciji defanzivnog veznjaka, a Arsene ga je ocijenio kao strašno dobrog mladog talenta. Chambers dosad nije imao nogometnu karijeru, no sigurni smo da će uskoro postati sjajan veznjak, čim prestane nositi pelene.

Chambersu je samo 2 godine, no prema tvrdnjama njegovih roditelja, i Arsenal će dobiti svog Essiena. Vrijednost transfer zasad nije poznata, no spominje se moguća odšteta od tri dorina cokolade.
SportSport.ba

Paja sta kazes na najnovije pojacanje?
Naravno imam nesto reci u vezi tog transfera

Bar ga nismo platili 100 miliona eura!
hahahhaahahahahhahahahaahah

sto me nasmija hahahhahha :D :D
Rođen s tobom da budem

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 maj 2010, 21:52

I momci kako ide ta dominacija? :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 maj 2010, 21:57

Nail for Real je napisao/la:I momci kako ide ta dominacija? :mrgreen: :mrgreen:
kad nas pobjedite onda cemo pricat o tome :P
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2010, 21:58

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Nazalost to nije moguce jer da bi se to desilo treba se proci osmina finala a to je ipak prevelik zalogaj za slabasne madridzane!
Dio Arsenala

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 maj 2010, 22:02

-Paja je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:
Nazalost to nije moguce jer da bi se to desilo treba se proci osmina finala a to je ipak prevelik zalogaj za slabasne madridzane!
:D:D Zalosno... kakvih ovdje ima...
Ja ih pitao za dominaciju oni gledaju moj avatar :lol:
Pustite vi Real, usredsredite se na svoje pjetlice i odbranite sljedece sezone mnogobrojne trofeje koje ste osvojili :lol: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 29 maj 2010, 22:13

sin3x je napisao/la:
Casillas je napisao/la:A tebi nije poznata informacija da je Ronaldo prodajom dresova otplatio sve i cent koliko ga je Real platio?
http://blog.foreignpolicy.com/posts/200 ... eal_madrid
evo ja nakon ovoga nebih navijao za rma XD ... mogu da trose koliko hoce jer im banke ne smiju prijetiti da ce traziti da im se vrati dug zbog politicke situacije ...
i jos nesto otplatio je ronalda a sta je sa ostalim dugom
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -team.html
Cekaj sve dolazi na red. On to polako prodaje, a Real svake godine ima vece prihode nego rashode. Vidis da su tim sa najvecim budzetom. Pusti dugove, to se polako vraca a ne nagomilava se jer imamo brend :)

Ne smiju im prijetiti zbog politicke situacije? Pa banke im mogu reci "ne" kad je rijec o kreditima a i sam Florentino Perez je na predstavljanju kampanje potvrdio da Realu ne treba pomoc banaka

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2010, 22:20

smijesni rezimski klub i o njemu se prica na ovoj temi pa fuj zagadjujete temu spominjanjem te politicke institucije koja prezivljava na racun drzave i beskamatnih kredita. Oni su ono 3-4 puta gradu Madridu prodavali stadion hahahaha mislio sam da je to moguce samo na balkanu.

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 29 maj 2010, 22:24

Casillas je napisao/la:
sin3x je napisao/la:
Casillas je napisao/la:A tebi nije poznata informacija da je Ronaldo prodajom dresova otplatio sve i cent koliko ga je Real platio?
http://blog.foreignpolicy.com/posts/200 ... eal_madrid
evo ja nakon ovoga nebih navijao za rma XD ... mogu da trose koliko hoce jer im banke ne smiju prijetiti da ce traziti da im se vrati dug zbog politicke situacije ...
i jos nesto otplatio je ronalda a sta je sa ostalim dugom
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -team.html
Cekaj sve dolazi na red. On to polako prodaje, a Real svake godine ima vece prihode nego rashode. Vidis da su tim sa najvecim budzetom. Pusti dugove, to se polako vraca a ne nagomilava se jer imamo brend :)

Ne smiju im prijetiti zbog politicke situacije? Pa banke im mogu reci "ne" kad je rijec o kreditima a i sam Florentino Perez je na predstavljanju kampanje potvrdio da Realu ne treba pomoc banaka
eto nisam ja nista rekao sve ti pise.. a real mora imati pomoc banaka jer perez ne smije uloziti ni euro svoga novca.. a odakle im pare onda za najjaca pojacanja i naravno najskuplja?
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 maj 2010, 22:26

-Paja je napisao/la:smijesni rezimski klub i o njemu se prica na ovoj temi pa fuj zagadjujete temu spominjanjem te politicke institucije koja prezivljava na racun drzave i beskamatnih kredita. Oni su ono 3-4 puta gradu Madridu prodavali stadion hahahaha mislio sam da je to moguce samo na balkanu.

Arsenal dominira!
Zbog ovoga te vecina forumasa(osim Arsenalovih)smatra nekompetentnim za dijalog i diskusiju!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2010, 22:34

Nail for Real je napisao/la:
-Paja je napisao/la:smijesni rezimski klub i o njemu se prica na ovoj temi pa fuj zagadjujete temu spominjanjem te politicke institucije koja prezivljava na racun drzave i beskamatnih kredita. Oni su ono 3-4 puta gradu Madridu prodavali stadion hahahaha mislio sam da je to moguce samo na balkanu.

Arsenal dominira!
Zbog ovoga te vecina forumasa(osim Arsenalovih)smatra nekompetentnim za dijalog i diskusiju!
Znas li koliko me briga?
Dio Arsenala

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 maj 2010, 22:36

-Paja je napisao/la:

Arsenal dominira!
Znas li koliko me briga?
Pa niko te ne uzima za ozbiljno, tako da su tvoji postovi ekvivalentni pricanju zidu...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2010, 22:38

Isto kao i tvoji. A ako nemas pametno nista za reci na ovoj temi profuraj smijesni navijacu politicke organizacije koja pokusava uspjeh kupiti parama ali im ne ide.

Smooth Operator!
Dio Arsenala

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 maj 2010, 22:43

-Paja je napisao/la:Isto kao i tvoji. A ako nemas pametno nista za reci na ovoj temi profuraj smijesni navijacu politicke organizacije koja pokusava uspjeh kupiti parama ali im ne ide.

Smooth Operator!
Dobro, ja bar ne dizem Real Madrid u zvijezde, iako je u zadnjih 5 godina uzeo vise trofeja od vas. Ne, ja nijesam blesan kao ti, kojem je svaka druga "Arsenal dominira". Bilo bi lijepo kada bi jednog dana shvatio kakve gluposti pises. Ali ne, ti si sebi uvrtio u glavu da si najvjerniji navijac na svijetu i da je Arsenal najbolji. Ipak treba forum da ima neku budalu kojoj ce se smijati!

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 29 maj 2010, 22:50

-Paja je napisao/la:Isto kao i tvoji. A ako nemas pametno nista za reci na ovoj temi profuraj smijesni navijacu politicke organizacije koja pokusava uspjeh kupiti parama ali im ne ide.

Smooth Operator!
@pajaga i ovi se poceli kotit kod nas da i oni nece fabregasa,., :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:(sumnjivi su mi realovci skroz)pogotovo ovaj finansijski direktor i desna ruka pereza nail.no hard fellings,.,
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 maj 2010, 23:03

@Nail, mislim da Real to što je uzeo, nije zadovoljio svoje apetite. Simpatizer sam Reala jer je najbolji igrač svih vremena tamo igrao ( Zizou ) i kažem da Real ono što je uzeo nije dovoljno. To i ti sam znaš. Arsenal nije uzeo nijednu titulu radi toga što su pravi stadion, nije bilo love za pojačanja, to je najveći razlog...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2010, 23:10

Smooth Operator!
Dobro, ja bar ne dizem Real Madrid u zvijezde, iako je u zadnjih 5 godina uzeo vise trofeja od vas. Ne, ja nijesam blesan kao ti, kojem je svaka druga "Arsenal dominira". Bilo bi lijepo kada bi jednog dana shvatio kakve gluposti pises. Ali ne, ti si sebi uvrtio u glavu da si najvjerniji navijac na svijetu i da je Arsenal najbolji. Ipak treba forum da ima neku budalu kojoj ce se smijati!
Da i to si na ovoj temi ti!
Dio Arsenala

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 30 maj 2010, 00:04

sin3x je napisao/la: eto nisam ja nista rekao sve ti pise.. a real mora imati pomoc banaka jer perez ne smije uloziti ni euro svoga novca.. a odakle im pare onda za najjaca pojacanja i naravno najskuplja?
opet ti nije jasno? real madrid je klub s najvecim prihodima svake sezone.. prosle sezone su prihodi bili oko 450-60 miliona, nisam siguran.. eto otkud im

ustvari to je za pretproslu, jer je ova vec gotova... a za ovu sad kad su igrali kaka i ronaldo, nemam podatke.. ali su prihodi sigurno jos veci

@ Paja - rece ti da ga niste platili 100 miliona, pa mi svog jesmo, morali smo, nakon sto je ubijao Arsenal toliko godina i sramotio vas, morali smo :D

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 30 maj 2010, 00:16

Casillas je napisao/la:
sin3x je napisao/la: eto nisam ja nista rekao sve ti pise.. a real mora imati pomoc banaka jer perez ne smije uloziti ni euro svoga novca.. a odakle im pare onda za najjaca pojacanja i naravno najskuplja?
opet ti nije jasno? real madrid je klub s najvecim prihodima svake sezone.. prosle sezone su prihodi bili oko 450-60 miliona, nisam siguran.. eto otkud im

ustvari to je za pretproslu, jer je ova vec gotova... a za ovu sad kad su igrali kaka i ronaldo, nemam podatke.. ali su prihodi sigurno jos veci

@ Paja - rece ti da ga niste platili 100 miliona, pa mi svog jesmo, morali smo, nakon sto je ubijao Arsenal toliko godina i sramotio vas, morali smo :D
halo ba jesi ti pri sebi... imali su oni najvece prihode OK ali su imali dug od priblizno 250 miliona funti a uz to su jos uspjeli platiti transfere preko 150 miliona eura... sta ti mislis kako je to moguce bez banaka ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 maj 2010, 11:24

Casillas je napisao/la:

Nisam znao da su golovi iz slobodnih udaraca i iz penala sramocenje lijepo je vidjeti da si tako dugo smisljao protuodgovor sto dovoljno govori koliko si bistar. Slabasni Real ni za jos 200 miliona nece proci osminu!

Vi ste sramota za fudbal!
Dio Arsenala

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 maj 2010, 12:26

@Paja - Smijes se kladiti da će Real sljedeće sezone dogurati dalje od Arsenala u LP ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.