Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve zavisi koliko je sindikat nezavisan. Ovaj naš je koliko vidim direktno povezan sa Savezom, čim su im oni bili na otvaranju. Tako da, ja sam skeptik po pitanju ovoga.bambus je napisao/la:Ovo je zajebalo i Mamica u Dinamu.Eto toliko o tome.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Ponosim se svakim uspjehom svog kluba pa taman i pobjedom u prijateljskoj utakmici. Drzava je moja koliko i tvoja mozda i vise, a sto joj je uredjenje naopako i sugavo politicka je tema za drugih foruma. Ziviotuzlak1987 je napisao/la:Nije istina, ovdje je Partizanu uvijek bilo nezgodno gostovanje..FaustinoAsprilla je napisao/la:To racunate ko titule one partizanove? Ipak ste nosili titulu najodanije filijale. Najdublje se znali uvuc
Samo mi nije jasno sto se dicis tim titulama sugave drzave? Prvo nevaljaju pa sad za rasprave dobre
Sta je taj sindikat, sarena laza?
Pa taj Muhamed Begagic sto je povezan sa savezom,kad umre ostat ce 15 upraznjenih mjesta,covjek je na svim funkcijama.Covjek prevara,fintas i lopovcina kakva se radja jednom u 100 godina.
!
Ljudima koje vole ovu državu, patriotama, koji gaje antifašističku borbu kao što to radi cijela Evropa i civilizirani svijet se povrača na svaku asocijaciju sa fašizmom i poltronskim režimima u službi istoga jer je ta ideologija gurnula cijeli kontinent u pakao rata, donijela toliko žrtava, izvršila urbicid, kulturocid i gurnula čitav jedan narod do potpunog nestanka! E zbog toga svi normalni ljudi, uključujući i glavninu Hrvata kao i zvaničnu Hrvatsku, bježe od spomena te NDH i njene lige, zbog toga su mnogi klubovi bili ugašeni i neka su! A da je ona "čega se pametan stidi time se budala ponosi" tačna možemo jasno vidjeti i na ovome topicu. Da pokušam biti jasniji, mostarski Velež je bio simbol zajedništva, sloge, prosperiteta, uspjeha, mostarske raje, a mostarski Zrinjski sinonim kluba koji se ponosi tim crnim periodom u svojoj historiji i zbog toga ga glavnina ljudi "ne miriše" bez obzira koje su nacije ili konfesije. Podobro sam odlutao od teme ali kroz zadnjih 10ak stranica se piše na ovu temu i morao sam..
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
-
Jesi,podobro si odlutao i zalutao,bolje da nisi ništa napisao nego ove bljuvotine...Zrinjski je stariji i od fašizma i od komunizma...Kada je osnivan nije se ni znalo za te dvije ideologije...Igrao jeste u toj ndh ligi ali spočitavati mu da se ponosi tim periodom je krajnji bezobrazluk i tvoj a i mnogih forumaša na ovom portalu...Nakon dolaska komunista na vlast zabranjen je njegov rad, čelništvo likvidirano i sve što je imalo veze s njim je unisteno, čak je bilo zabranjeno i spominjanje njegovog imena....bordograd je napisao/la:Ljudima koje vole ovu državu, patriotama, koji gaje antifašističku borbu kao što to radi cijela Evropa i civilizirani svijet se povrača na svaku asocijaciju sa fašizmom i poltronskim režimima u službi istoga jer je ta ideologija gurnula cijeli kontinent u pakao rata, donijela toliko žrtava, izvršila urbicid, kulturocid i gurnula čitav jedan narod do potpunog nestanka! E zbog toga svi normalni ljudi, uključujući i glavninu Hrvata kao i zvaničnu Hrvatsku, bježe od spomena te NDH i njene lige, zbog toga su mnogi klubovi bili ugašeni i neka su! A da je ona "čega se pametan stidi time se budala ponosi" tačna možemo jasno vidjeti i na ovome topicu. Da pokušam biti jasniji, mostarski Velež je bio simbol zajedništva, sloge, prosperiteta, uspjeha, mostarske raje, a mostarski Zrinjski sinonim kluba koji se ponosi tim crnim periodom u svojoj historiji i zbog toga ga glavnina ljudi "ne miriše" bez obzira koje su nacije ili konfesije. Podobro sam odlutao od teme ali kroz zadnjih 10ak stranica se piše na ovu temu i morao sam..
To što ga ti i takvi kao ti "ne mirišete", to je vaš problem...Vjerovatno smeta prefiks Hrvatski u imenu ali šta ću vam ja, patite, pljujte, čupajte kose...bitno je da ne smeta i nije smetalo Sulejmanu Smajiću, Vernesu Selimoviću, Admiru Joldiću, Zoranu Rajoviću, Dušanu Kerkezu, Stevi Nikoliću itd...itd...
I na kraju, imam jednu lošu vijest za tebe i za sve one koji nas "ne mirišu".Žao mi je zbog vašeg zdravlja i patriotskih osjećaja, ali još će te nas dugo gledati u vrhu Premijerlige...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Taj prefik i pokazuje da ste mali klubic iz dijela grada. Al ne bitno da se vratimo temi ili ovom sindikatu . Sastav govori sve o njemu i daj boze da ovo bude od bilo kakve koristi za sport.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovaj velikan iz predgradja uskoro seli kat nizedell21 je napisao/la:Taj prefik i pokazuje da ste mali klubic iz dijela grada. Al ne bitno da se vratimo temi ili ovom sindikatu . Sastav govori sve o njemu i daj boze da ovo bude od bilo kakve koristi za sport.

goveđigulašmajka
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
rigotina je napisao/la:Ovaj velikan iz predgradja uskoro seli kat nizedell21 je napisao/la:Taj prefik i pokazuje da ste mali klubic iz dijela grada. Al ne bitno da se vratimo temi ili ovom sindikatu . Sastav govori sve o njemu i daj boze da ovo bude od bilo kakve koristi za sport.
a napokon, nakon 47 godina komunističke zabrane, svečano je 1992. u Međugorju formiranjem "Inicijativnog odbora za pripremu obnoviteljske skupštine" počeo sa radom i Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar.
Pajdo moj lipi bemveja ti kocke i remus auspuha sa spojleriN dobro si naN zboriA
Dabogda jedan uvijek bio kat nize, da ne zagadjujete temu 

Brato ce nas posjecivati i da ispadnu u kantonalnu.Signore je napisao/la:Dabogda jedan uvijek bio kat nize, da ne zagadjujete temu

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Koji brato? Znam odgovor ali zelim da to javno potvrdiš pošto sam te skenirao odavno kao velikog pametnjakovića(neznalicu) i mrzitelja Veleža. Ono boli me taki ali izbaci to iz sebe i napisi jednom za sva vremenaSignore je napisao/la:Dabogda jedan uvijek bio kat nize, da ne zagadjujete temu

Bolanos ma normala brato. Treba ovim pojedinim kundama opalit šamarčinu s vremena na vrijeme. Opuste se

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sablja: "Gatali smo" 

Ja mrzitelj Veleza?Cocaine je napisao/la:Koji brato? Znam odgovor ali zelim da to javno potvrdiš pošto sam te skenirao odavno kao velikog pametnjakovića(neznalicu) i mrzitelja Veleža. Ono boli me taki ali izbaci to iz sebe i napisi jednom za sva vremenaSignore je napisao/la:Dabogda jedan uvijek bio kat nize, da ne zagadjujete temu![]()

To sto ja rezultate iz bivse drzave ne gledam kao nesto iznimno bitno je druga stvar. Ja cu uvijek reci da je Velez veci klub od Zrinjskog, a to sto kao neutralan mogu pogledati na neke stvari pa onda jednim ili drugim ne pasu je vas problem. Kao sto je Velez veci klub tako je Zrinjski danas uspjesniji i ajmo reci kvalitetniji klub, rezultati to sami govore, a ja bih prvi vise volio da je moj klub uspjesan danas, posljednjih deset godina i narednih deset godina nego prije trideset godina kada nisam ni postojao. Iz tog razloga su mi bitniji rezultati danas od onih iz bivse drzave.
Ja bih volio da oba kluba igraju PL i da su u vrhu jer mislim da bi to doprinjelo kvaliteti lige i posjecenosti s obzirom da oba kluba imaju veliki broj navijaca i da je rivalstvo veliko. Ovo sto sam ja napisao je vise bila zaje*ancija jer smarate vec danima. Ne mozes na temi nista napisat ili procitat, stalno se kacite.
I da, kad igrate medjusobno, draze mi je da Velez pobjedi. Ne da ste mi vi drazi ili manje mrski, nego imam par prijatelja koji navijaju za Zrinjski pa njima to mogu nabijati na nos. Vi ste dva kluba za koje me s navijacke strane zaboli ona stvar. Potpuno nebitni, kako jedni tako i drugi. Podrsku dajem gledajuci neke druge stvari, ne nacionalnost jer mi je i to takodjer nebitno. Pored Zrinjskog, Viteza i Sirokog u PL mi je svejedno najdrazi Zeljeznicar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mrzitelju SarajevaSignore je napisao/la:Ja mrzitelj Veleza?Cocaine je napisao/la:Koji brato? Znam odgovor ali zelim da to javno potvrdiš pošto sam te skenirao odavno kao velikog pametnjakovića(neznalicu) i mrzitelja Veleža. Ono boli me taki ali izbaci to iz sebe i napisi jednom za sva vremenaSignore je napisao/la:Dabogda jedan uvijek bio kat nize, da ne zagadjujete temu![]()
Mozda si me zamjenio s nekim.
To sto ja rezultate iz bivse drzave ne gledam kao nesto iznimno bitno je druga stvar. Ja cu uvijek reci da je Velez veci klub od Zrinjskog, a to sto kao neutralan mogu pogledati na neke stvari pa onda jednim ili drugim ne pasu je vas problem. Kao sto je Velez veci klub tako je Zrinjski danas uspjesniji i ajmo reci kvalitetniji klub, rezultati to sami govore, a ja bih prvi vise volio da je moj klub uspjesan danas, posljednjih deset godina i narednih deset godina nego prije trideset godina kada nisam ni postojao. Iz tog razloga su mi bitniji rezultati danas od onih iz bivse drzave.
Ja bih volio da oba kluba igraju PL i da su u vrhu jer mislim da bi to doprinjelo kvaliteti lige i posjecenosti s obzirom da oba kluba imaju veliki broj navijaca i da je rivalstvo veliko. Ovo sto sam ja napisao je vise bila zaje*ancija jer smarate vec danima. Ne mozes na temi nista napisat ili procitat, stalno se kacite.
I da, kad igrate medjusobno, draze mi je da Velez pobjedi. Ne da ste mi vi drazi ili manje mrski, nego imam par prijatelja koji navijaju za Zrinjski pa njima to mogu nabijati na nos. Vi ste dva kluba za koje me s navijacke strane zaboli ona stvar. Potpuno nebitni, kako jedni tako i drugi. Podrsku dajem gledajuci neke druge stvari, ne nacionalnost jer mi je i to takodjer nebitno. Pored Zrinjskog, Viteza i Sirokog u PL mi je svejedno najdrazi Zeljeznicar.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ti si iz livna koliko se sjecam, jel de?Signore je napisao/la:Ja mrzitelj Veleza?Cocaine je napisao/la:Koji brato? Znam odgovor ali zelim da to javno potvrdiš pošto sam te skenirao odavno kao velikog pametnjakovića(neznalicu) i mrzitelja Veleža. Ono boli me taki ali izbaci to iz sebe i napisi jednom za sva vremenaSignore je napisao/la:Dabogda jedan uvijek bio kat nize, da ne zagadjujete temu![]()
Mozda si me zamjenio s nekim.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Vas smislit ne mogu. Ne volim na karti vidjet da pise Sarajevo. Kad idem gore kazem da idem u glavni grad, samo da ne izgovaram SarajevoMortemHz je napisao/la: Mrzitelju Sarajeva

Daleko od Livna. Zepcejovanmaksimovic je napisao/la: ti si iz livna koliko se sjecam, jel de?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Vas smislit ne mogu. Ne volim na karti vidjet da pise Sarajevo. Kad idem gore kazem da idem u glavni grad, samo da ne izgovaram SarajevoMortemHz je napisao/la: Mrzitelju Sarajeva![]()
![]()
Daleko od Livna. Zepcejovanmaksimovic je napisao/la: ti si iz livna koliko se sjecam, jel de?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Žepče Limorad 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sad kad preselite dole pretvorit cemo vas u nasu filijalu ukoliko branitelj ispadne iz federalne.Cocaine je napisao/la:Koji brato? Znam odgovor ali zelim da to javno potvrdiš pošto sam te skenirao odavno kao velikog pametnjakovića(neznalicu) i mrzitelja Veleža. Ono boli me taki ali izbaci to iz sebe i napisi jednom za sva vremenaSignore je napisao/la:Dabogda jedan uvijek bio kat nize, da ne zagadjujete temu![]()
Bolanos ma normala brato. Treba ovim pojedinim kundama opalit šamarčinu s vremena na vrijeme. Opuste se
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.