Promjenio bi on al ne konta šta, možda da promjeni cvike pa da mu se ukaže neka promjenaharry_90 je napisao/la:Nadam se da Safet sta promjenit do meca sa Njemcima,jer danas smo dno dna bili,nit napada nit ista.
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Mi imamo za klasu bolje igrace od njih (neki nisu pozvani), a selektor ih treba posloziti da izgledaju kako treba... nas selektor to ocito nije u stanju... mene boli kad izgubimo od kvazireprezentacije kakva je Svedska, a znam da smo puno jaci... to je...MOZAK je napisao/la:Ja sam naveo primjer kako bi se pisalo da se isto desilo!Isnar je napisao/la:Da, a ti si izjednacio svedske polovnjake i Brazil... zapitaj se sta pises po forumu...MOZAK je napisao/la:Igraju brazil-bih!
Ocekuje se pobjeda nase reprezentacije, pa recemo ubjedljiva!
Mi imamo dzeku, a oni samo pata, kaku, robinja, maicona, alvesa....
...brazil dobio 4-2
Ma nemaju nasi pojma, dzeko nista ne vrijedi, ma raspad sistema..
Ovako se mogu opisati neki od forumasa!
Malo citaj izmedju redaka!
Ako su svedjani polovnjaci, sta smo onda mi...
Danas smo i dobro prosli!
Ipak je ovo prijateljska..ja sam siguran da cemo i mi dostici nivo ovih polovnjaka

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- majestic24
- Kontakt:
Nek ode u medjugorje prije njemacke. Ako se nekima mogla ukazati Gospa,moze i njemu neka taktika.aziz je napisao/la:Promjenio bi on al ne konta šta, možda da promjeni cvike pa da mu se ukaže neka promjenaharry_90 je napisao/la:Nadam se da Safet sta promjenit do meca sa Njemcima,jer danas smo dno dna bili,nit napada nit ista.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Raja ne mozemo glavom kroz zid.Vidjecemo u cetvrtak hocel Susic napraviti ikakvu taktiku.Jel ono u cetvrtak bijase?
Nego drzite fige za Vukasina,napred WUKKIII.Moramo glasati,bar mi koji smo u dijaspori za naseg predstavnika Wukkijaa,dakle APELUJEM DA PREBACITE NA EURO SONG,I GLASAJTE ZA JEDNU I JEDINU.
A Dzeko ce veceras da sanja milioncice,fucka se njemu sto mi ovde ostajemo bez zivaca i kose,i sto nam kosa sijedi.
Nego drzite fige za Vukasina,napred WUKKIII.Moramo glasati,bar mi koji smo u dijaspori za naseg predstavnika Wukkijaa,dakle APELUJEM DA PREBACITE NA EURO SONG,I GLASAJTE ZA JEDNU I JEDINU.
A Dzeko ce veceras da sanja milioncice,fucka se njemu sto mi ovde ostajemo bez zivaca i kose,i sto nam kosa sijedi.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sušić: Poraza nas je koštao i pad fizičke forme
Otvorili smo im previše prostora. Izgubili smo i zbog pada fizičke forme. U Njemačkoj će igrati najjači tim, kazao je Sušić na Rasunda stadionu kojeg je više od 15.000 naših navijača napustilo pognute glave
Safet Sušić nakon večerašnjeg poraza od Švedske u Štokholmu (2:4), istakao je kako nas je poraza koštalo to što su naši igrači protivnicima ostavili previše prostora na terenu.
„Šveđani su iskoristili našu preofanzivnu našu igru u pojedinim trenucima utakmice. Iskoristili su prostor kojeg smo im ustupili na terenu, te smo izgubili...“, rekao je Sušić poslije poraza u prijateljskom meču večeras na Rasunda stadionu, te dodao:
„Čestitam Šveđanima na zasluženoj pobjedi. Relativno dobro odigrali smo prvo poluvrijeme, što se nikako ne može reći za drugo. Ništa nije bilo uredu, osim izvanrednog gola Salihovića“.
Popularni Pape puno je eksperimetirao u Švedskoj. Na desnom boku počeo je Pandža, a potom su na toj poziciji igrali još Mravac i Jahić.
„Tražio sam rješenja. Pandžu sam zamijenio jer je dobio žuti karton. Relativno sam zadovoljan i igrom Mravca, dok je imao snage i nije se istrošio. I pad fizičke forme koštao nas je poraza, ovdje, u Štokholmu“, govorio je Sušić.
Na lijevom boku, kaže selektor, ništa neće mijenjati za utakmicu sa Njemačkom koju sa učesnikom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi igramo u četvrtak u Frankfurtu.
„I u Njemačkoj, bez obzira na suspenziju od naredne četiri utakmice u predstojećim kvalifikacijama, igrat će Salihović, Jednostavno, nemamo adekavatnu zamjenu za njega. Tražit ću je u avgustu, kada budemo igrali sa Katarom. U Frankfurtu će igrati naš najjači sastav, jer želimo napraviti pozitivan rezultat protiv velesile Njemačke“, kazao je Sušić.
Otvorili smo im previše prostora. Izgubili smo i zbog pada fizičke forme. U Njemačkoj će igrati najjači tim, kazao je Sušić na Rasunda stadionu kojeg je više od 15.000 naših navijača napustilo pognute glave
Safet Sušić nakon večerašnjeg poraza od Švedske u Štokholmu (2:4), istakao je kako nas je poraza koštalo to što su naši igrači protivnicima ostavili previše prostora na terenu.
„Šveđani su iskoristili našu preofanzivnu našu igru u pojedinim trenucima utakmice. Iskoristili su prostor kojeg smo im ustupili na terenu, te smo izgubili...“, rekao je Sušić poslije poraza u prijateljskom meču večeras na Rasunda stadionu, te dodao:
„Čestitam Šveđanima na zasluženoj pobjedi. Relativno dobro odigrali smo prvo poluvrijeme, što se nikako ne može reći za drugo. Ništa nije bilo uredu, osim izvanrednog gola Salihovića“.
Popularni Pape puno je eksperimetirao u Švedskoj. Na desnom boku počeo je Pandža, a potom su na toj poziciji igrali još Mravac i Jahić.
„Tražio sam rješenja. Pandžu sam zamijenio jer je dobio žuti karton. Relativno sam zadovoljan i igrom Mravca, dok je imao snage i nije se istrošio. I pad fizičke forme koštao nas je poraza, ovdje, u Štokholmu“, govorio je Sušić.
Na lijevom boku, kaže selektor, ništa neće mijenjati za utakmicu sa Njemačkom koju sa učesnikom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi igramo u četvrtak u Frankfurtu.
„I u Njemačkoj, bez obzira na suspenziju od naredne četiri utakmice u predstojećim kvalifikacijama, igrat će Salihović, Jednostavno, nemamo adekavatnu zamjenu za njega. Tražit ću je u avgustu, kada budemo igrali sa Katarom. U Frankfurtu će igrati naš najjači sastav, jer želimo napraviti pozitivan rezultat protiv velesile Njemačke“, kazao je Sušić.
Dragon Town
- Ultralopulos
- Kontakt:
ljudi......ja nez odmah blacenje..i to ..cemu to **** prijateljska tekma..polako ....tek su 2 tekme..odigrane..vidjecemo sada protiv svabije kako ce biti.....jest da je susic imao fakat propusta mene je iznenadilo kako mi nemamo proboj napada kroz bokove ono je sramota imamo 2 korpulentna napadaca dzeku i muslimovica mi ni jedan centrasut nismo imali sve kroz sredinu ono je smjesno....sve se vrti oko pjanica i misimovica koji su dobro zatvreni ......a bekova nema i onda ide nabijanje ...a melberg i majstorovic to su znali iskoristiti.....,sve u svemu losa igra .......onaj zec je dobar ....igrac ........od ostali beogovica i spahica ovo ostalo......cucemo se..XDDDDDDDD 

Ja ne znam kako smo Ganu uzeli,i to smo jedva dobili,ovo danas je dno dna,bruka i sramota,pitaj Boga sta ce biti u kvalifikacijamaaziz je napisao/la:Promjenio bi on al ne konta šta, možda da promjeni cvike pa da mu se ukaže neka promjenaharry_90 je napisao/la:Nadam se da Safet sta promjenit do meca sa Njemcima,jer danas smo dno dna bili,nit napada nit ista.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Valjda konta ako uvede 4 ofanzivna vezna da ja to ofanzivna igra ne kontam pa nismo stisli ni jednom u toku utakmice.zmaj_Bosne je napisao/la:Sušić: Poraza nas je koštao i pad fizičke forme
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma ja,nasi svi igraci su zavrsili prvenstvo,a Svedjani su u naponu snage nakon fizickih priprema.I da,fizicka sprema je kriva sto nismo stvorili nijedne ozbiljnije sanse pored gola Zeca.
Uostalom,okupis ih sedmicu dana ranije i 'pritisnes' malo.
Uostalom,okupis ih sedmicu dana ranije i 'pritisnes' malo.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ganu smo dobili zato sto je to skart od reprezentacije... dozvolili smo sebi da takvi igraju SP, a mi da gubimo od svedskih poluamatera... ma bjezi, razocaran sam totalno...harry_90 je napisao/la:Ja ne znam kako smo Ganu uzeli,i to smo jedva dobili,ovo danas je dno dna,bruka i sramota,pitaj Boga sta ce biti u kvalifikacijamaaziz je napisao/la:Promjenio bi on al ne konta šta, možda da promjeni cvike pa da mu se ukaže neka promjenaharry_90 je napisao/la:Nadam se da Safet sta promjenit do meca sa Njemcima,jer danas smo dno dna bili,nit napada nit ista.ja sam rekao da Susic nije za selektora,nema covjek iskustva,al nadju se pametnjakovici koji ce to okrenut u Susicevu korist.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Najjaci izgovor, umor je kriv
Sto mi je ovo poznato. Nesto slicno govore strucnjaci kad nasi klubovi koji su igrali u Evropi pocnu gubiti u prvih nekoliko kola Premijer lige...
Eto Svedjani nisu umorni, oni rade na Duracel baterije, samo napuni i cijepaj...

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Susic je izgleda previse gledao premier ligu ove sezone pa mu se malo pomjesalo u glavi... ovo nije dobro!
Nista nismo pokazali, nit smo takticki dobro postavljeni, nit smo povezani... Ćiro je napravio kostur ekipe, tj 11 igrača koji su ginuli i nisu željeli da izgube svoje mjestu u euforiji koja je vladala...
Večeras mi ja Žao naših ljudi koji su došli da gledaju naše momke a na kraju su gledali jedan trening... a mi na tom treningu ništa nismo pokazali... kao da trenera nije bilo tu, nego su igrači sami za sebe radili...
Safete razumijem da je prijateljska ali i ti razumi 15000-20000 ljudi koji su došli da vide nešto... ti probaj milion igrača ali na utakmicama sa rijekom ili famosom i niko ti neće zamjeriti!
Nista nismo pokazali, nit smo takticki dobro postavljeni, nit smo povezani... Ćiro je napravio kostur ekipe, tj 11 igrača koji su ginuli i nisu željeli da izgube svoje mjestu u euforiji koja je vladala...
Večeras mi ja Žao naših ljudi koji su došli da gledaju naše momke a na kraju su gledali jedan trening... a mi na tom treningu ništa nismo pokazali... kao da trenera nije bilo tu, nego su igrači sami za sebe radili...
Safete razumijem da je prijateljska ali i ti razumi 15000-20000 ljudi koji su došli da vide nešto... ti probaj milion igrača ali na utakmicama sa rijekom ili famosom i niko ti neće zamjeriti!
Vjerovatno da je dobar igrac, cini mi se da si do tog stava dos'o poslije vecerasnjeg gola, ako grijesim izvini, ali ono je gol fudbalskog znalca Misketa, naravno velike zasluge i Jahi kao i Zecu.Ultralopulos je napisao/la:onaj zec je dobar ....igrac ........od ostali beogovica i spahica ovo ostalo......cucemo se..XDDDDDDDD
93,4 % " !!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
POTPIS!BABO je napisao/la:Susic je izgleda previse gledao premier ligu ove sezone pa mu se malo pomjesalo u glavi... ovo nije dobro!
Zali Boze onih 15.000 navijaca koji su dosli da gledaju nase momke,koji nista nisu pokazali,osim Salihovica,koji je se borio,dok Ibricic sjedi na klupi,dok neki Medunjanin se šeta po terenu ko maneken 

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 29 maj 2010, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ma samo ću reć da je Ćiro bio selektor danas bi dobili Sweđane tri razlike kao što smo tukli sloveniju tako su mi danas oni izgledali.
Ma stvarno ne razumjem šta Sušić izvodi čovječe ma igraj sa najačim sastavom napravi rezultat, pa onda mjenjaj a on sere sa NADAROM na klupi čovjek za Mravca igračina a znamo kako igraju on i Spaha u tandemu,pa onda i Ibričić na klupi a igra Medunjanin koji ukupno u svojoj ekipi igrao 90 min u cijelom prvenstvu zajedno,pa onda i Muratović čovjek hodati više ne može(hvala za sve prijašnje tekme ali ne može više).
Joj kretena zna šta nam Spaha znači on ga mjenja kao da ima karton pa ga čuva fuj,ma samo se bojim da je on ovdje doveden da bude nekome dobar način zarade na prodaji pojedinih igrača i uzimanju postotka od transfera.
Mislim da sa sušićem nećemo mnogo dobit kao da se čovjek izgubio na ovoj poziciji čuj izjave previše se otvorili nakon 2:1 šta smo trebali braniti taj rezultat fuj fuj.
P.S. NANERVIRAO ME KOMENTATOR NAŠ PA ZA ONAJ DRUGI GOLLL ON GOVORI MOŽDA JE OFSAJD MA HRVATSKI KOMENTATORI BI TO IZDVOJILI KAO RAZLOG PORAZA A I ČETVRTI GOL MI JE SUMLJIV,MA MARIJAN JE ZA SVE NJIH KRALJ.
Ma stvarno ne razumjem šta Sušić izvodi čovječe ma igraj sa najačim sastavom napravi rezultat, pa onda mjenjaj a on sere sa NADAROM na klupi čovjek za Mravca igračina a znamo kako igraju on i Spaha u tandemu,pa onda i Ibričić na klupi a igra Medunjanin koji ukupno u svojoj ekipi igrao 90 min u cijelom prvenstvu zajedno,pa onda i Muratović čovjek hodati više ne može(hvala za sve prijašnje tekme ali ne može više).
Joj kretena zna šta nam Spaha znači on ga mjenja kao da ima karton pa ga čuva fuj,ma samo se bojim da je on ovdje doveden da bude nekome dobar način zarade na prodaji pojedinih igrača i uzimanju postotka od transfera.
Mislim da sa sušićem nećemo mnogo dobit kao da se čovjek izgubio na ovoj poziciji čuj izjave previše se otvorili nakon 2:1 šta smo trebali braniti taj rezultat fuj fuj.
P.S. NANERVIRAO ME KOMENTATOR NAŠ PA ZA ONAJ DRUGI GOLLL ON GOVORI MOŽDA JE OFSAJD MA HRVATSKI KOMENTATORI BI TO IZDVOJILI KAO RAZLOG PORAZA A I ČETVRTI GOL MI JE SUMLJIV,MA MARIJAN JE ZA SVE NJIH KRALJ.
Nisam gledao tekmu do kraja nakon treceg gola sam prebacio na drugi kanal,samo da pitam jel Šehić branio ???
- majestic24
- Kontakt:
Nadarevic vise vremena provodi u Buzimu ispijajuci flase,nego na terenu igrajuci. Sta mozete ocekivati o njega??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
harry_90 je napisao/la:Nisam gledao tekmu do kraja nakon treceg gola sam prebacio na drugi kanal,samo da pitam jel Šehić branio ???
nije branio ASMIR JE BIO JEDAN OD BOLJIH NIJE KRIV NI ZA ŠTA
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Znaci gledao sam na Areni sport utakmicu (srpska tv). Lik je rekao da je ocigledan ofsajd i da sudija nije bio na nivou cijelu utakmicu zbog nekih startova koje nije svirao ili dao zuti karton. Uglavnom gadi mi se cijela sportska redakcija BHRT-a, ali necemo previse o tome, ne vrijedi...zjaka je napisao/la:Ma samo ću reć da je Ćiro bio selektor danas bi dobili Sweđane tri razlike kao što smo tukli sloveniju tako su mi danas oni izgledali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.