AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
Poželio sam ovo napisati:
BOA BOA BOA TENG TENG TENG
jedva čekam da čujem Crudelia
BOA BOA BOA TENG TENG TENG
jedva čekam da čujem Crudelia
Uvalja ga i Boa. Drago mi je zbog njega. 
Ali kakva asistencija Kucke.

Rutinska utakmica.

Ali kakva asistencija Kucke.

Rutinska utakmica.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sad da li ovi zagrljaji sa sinosom znaci njegov oprostaj sa svima ili bas vlada dobra atmosfera u klubu na relaciji trener- igraci ne znam ja ga ne bi mjenjao pustio bi ga do kraja prvenstva nek odradi ko zna sta ce se desiti stvarno nekad odigraju odlicno a onda dodje bologna, verona i ne mogu osutati na gol.
Ono sto me bas raduje i to vise pd pobjede je to da nismo primili gol i to bas od ekipi koja je do sada svaku utakmicu zabijala
Ono sto me bas raduje i to vise pd pobjede je to da nismo primili gol i to bas od ekipi koja je do sada svaku utakmicu zabijala

Rutinska pobjeda i to bez primljenog gola
yebi ga, jesam bio crnjak pred utakmicu, al' ipak je dobar predosjecaj bio u pravu ovaj put
i sad covjeku dodje da zali one prokockane bodove
a mogli smo imati bar 15 bodova vise.

yebi ga, jesam bio crnjak pred utakmicu, al' ipak je dobar predosjecaj bio u pravu ovaj put

i sad covjeku dodje da zali one prokockane bodove

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Definitivno dobra atmosfera, nema sanse da dobije otkaz poslije ovakvog meca. Perfektno takticki odradjeno veceras, ali fali taj kreativac yebemu majku vise.. Bacca ubojit, Balo i Boa podsjetili na ranije godine u Milanu. Odlicno, nadam se boljim danima. FM 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma treba ga pustiti do kraja, ne smatram ni ja lično Sinišu za nekog dobrog trenera al' se vidi iz aviona ko je kriv za ovakvo stanje u Milanu, Siniša to nije sigurno. Čak staviše nakon 2,3 godine patnje al' baš patnje, danas Milan sa Sinišom i izgleda kao neki vid ekipe...
Dobra utakmica, svidio mi se presing i veoma dobra igra u defanzivi. A i to je apsolutno logično kad nema onog bolida De Šilja, ne zaigrao više nikad amin!
Dobra utakmica, svidio mi se presing i veoma dobra igra u defanzivi. A i to je apsolutno logično kad nema onog bolida De Šilja, ne zaigrao više nikad amin!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
rope11 je napisao/la:Rutinska pobjeda i to bez primljenog gola![]()
yebi ga, jesam bio crnjak pred utakmicu, al' ipak je dobar predosjecaj bio u pravu ovaj put![]()
i sad covjeku dodje da zali one prokockane bodovea mogli smo imati bar 15 bodova vise.
Ih, samo 15

Mogli ste da imate i celih 60 iz 20 kola. Samo je Svinjiša trebalo da objasni nevernim Tomama šta je to 1 bayernovanje konkurencije.

Ko zna sta nas ceka iduce kolo definitivno se sa nama nikad ne zna. Empoli bi nas mogao vratiti u realnost 
Z9 Max

Z9 Max
Il Club più titolato al mondo!
Pozelio sam se Milana da igra utakmice bez primljenog gola, ove utakmice me vesele, jel bez jaka odbarane ne mozemo do rezultata, jos kad bi imali tog jedong kvalitetonog kreativca gdje bi bio kraj ovima u napadu jer deff imamo
Itekako jak napad
Itekako jak napad
Svaka čast momcima na pobjedi, ne znam zašto je problem odigrati ovako požrtvovano svaku tekmu.
Nadam se da Miha ostaje, bilo bi glupo sada nešto mijenjati, Lipi ništa novo neće napraviti ako dođe.
Da nema Bacce ja ne znam gdje bi Milan sada bio na tabeli, svaka čast majstore.
Nadam se da Miha ostaje, bilo bi glupo sada nešto mijenjati, Lipi ništa novo neće napraviti ako dođe.
Da nema Bacce ja ne znam gdje bi Milan sada bio na tabeli, svaka čast majstore.
Forza Milan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eh, sa tih 15 si pretjerao, ali da je moglo 7-8 bodova više se uzeti u to nema sumnje.Također, nadam se da će se već sutra riješiti situacija oko Cercija i Stephana pa da se i na mercatu nešto dobro desi.rope11 je napisao/la:Rutinska pobjeda i to bez primljenog gola![]()
yebi ga, jesam bio crnjak pred utakmicu, al' ipak je dobar predosjecaj bio u pravu ovaj put![]()
i sad covjeku dodje da zali one prokockane bodovea mogli smo imati bar 15 bodova vise.
I još jednom samo da konstatujem, kakve igračine su Bacca i Bonaventura. A kakva tri mladića su budućnost Milana, samo da ih ne rasprodaju. Gigio, Romagnoli i Niang, zalog za budućnost.
Prva velika pobjeda Siniše i nadam se da će ipak ostati do kraja sezone, jer igrači ga očito vole a to je jako bitno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Carpi, Verona i Bologna su utakmice gdje smo izgubili 7 bodova kojih zaista nismo smjeli da izgubimo...
Da smo tu osvojili bodove danas bi bili ravnopravni konkurenti za Ligu Prvaka a i Scudetto bi nam vjerovali ili ne bježao relativno malih 5 bodova
Al' otom potom, već iduću protiv Empolija očekujem prizemljenje.
Da smo tu osvojili bodove danas bi bili ravnopravni konkurenti za Ligu Prvaka a i Scudetto bi nam vjerovali ili ne bježao relativno malih 5 bodova

Al' otom potom, već iduću protiv Empolija očekujem prizemljenje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bacca je stvarno zlata vrijedan, koja igracina.
Steta sto nije malo mladji.
Mada je mozda Jack igrac utakmice, nevjerovatno koliko je pretrcao i sudjelovao u odbrani i napadu. Taj covjek ce stvarno sagoriti ako ga Sinisa ubrzo ne odmori, mi nemamo zamjene za njega ako se povrijedi.
Rom je isto odlican bio, samo mora popraviti ispucavanja lopte.
Niang nista specijalno, na par dobrih poteza je imao desetak izgubljenih lopti. I i dalje stoji konstatacija da je fudbalski neinteligentan tako da od njega nema fudbalera, sutra bi ga prodao ako bi dosla dobra ponuda.
Brate, 15 bodova NAJMANJE
pa samo protiv ovih 5 buranija nedavno smo prokockali 10 bodova (a moralo se osvojiti 15), a vec otprije imamo kikseve protiv Atalante, Genove pa cak i Intera. Mozda je bilo jos takvih utakmica, vise se ni ne sjecam uopste, al' tih petnaestak bodova smo morali osvojiti. Zasto nismo, bog zna.

Mada je mozda Jack igrac utakmice, nevjerovatno koliko je pretrcao i sudjelovao u odbrani i napadu. Taj covjek ce stvarno sagoriti ako ga Sinisa ubrzo ne odmori, mi nemamo zamjene za njega ako se povrijedi.
Rom je isto odlican bio, samo mora popraviti ispucavanja lopte.
Niang nista specijalno, na par dobrih poteza je imao desetak izgubljenih lopti. I i dalje stoji konstatacija da je fudbalski neinteligentan tako da od njega nema fudbalera, sutra bi ga prodao ako bi dosla dobra ponuda.

Brate, 15 bodova NAJMANJE

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobra igra, rutinski ali jedna lasta ne cini proljece.... Miha zdra'o ako Lippi ceka, samo ne vise anonimusa tipa Pippo,Brocchi itd.
U globalu srednja zalost tabela kao i igra, gledajuci sezonu u komadu. Drago mi je zbog ovih starih-novih; Prince,Balo, fino je i raspolozenje na forumu tako da vas spustim sviju, protiv Empolija nova patnja

U globalu srednja zalost tabela kao i igra, gledajuci sezonu u komadu. Drago mi je zbog ovih starih-novih; Prince,Balo, fino je i raspolozenje na forumu tako da vas spustim sviju, protiv Empolija nova patnja

- LegendKiller
- Kontakt:
Protiv Emoplia će momak sa mog avatara da dominira!
Mora se stvarno reci da su svi odradili koretan posao. Takticki je sve bilo top.
Mislim da imamo nakon duzeg vremena nekog beka kvalitetnijeg prema naprijed u liku Antonelija, a Kucka me iznenadio asistencijom. Bacuu, Jacka i ostale ne trebam izdvajat ovaj put.
Imaju ovi momci potencijala ili barem dosta njih ima ali fali neki top veznjak da bi i oni bili bolji. Daj nam celo Jamesa Rodrigueza i sve cmeo ti halalit
covjek eno visi na klupi.
Ako dobiju ovako i sljedecu tekmu imamo se cemu nadat.
Mislim da imamo nakon duzeg vremena nekog beka kvalitetnijeg prema naprijed u liku Antonelija, a Kucka me iznenadio asistencijom. Bacuu, Jacka i ostale ne trebam izdvajat ovaj put.
Imaju ovi momci potencijala ili barem dosta njih ima ali fali neki top veznjak da bi i oni bili bolji. Daj nam celo Jamesa Rodrigueza i sve cmeo ti halalit

Ako dobiju ovako i sljedecu tekmu imamo se cemu nadat.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Osim što je jedan od najuspješnih driblera u ligi, te prvi po broju kreiranih šansi, Bonaventura je i prvi asistent lige sa 7 asistencija, ako se ne varam.Na to je dodao i 4 gola.Conte će ispasti ogroman levat ako ga ne pozove na Euro.Jer je čovjek drastično napredovao u posljednjih 18 mjeseci.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:

Kako nas je ovaj čovjek sve hladno demantovao.

Al ono bas. Bas je koristan i zahvalan, ne mora nikad go datRomagnoli13 je napisao/la:
Kako nas je ovaj čovjek sve hladno demantovao.

Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !