Nije problem sto je pape pitar nego sto je parmak, i ciro je bio pitar pa nije ga niko prozivao bar ne za to, ciro nije neki strucnjak sto se taktike tice ali je motivator, Safet je ne znam ni ja kako bih ga nazvao najblaze receno nema pojma.Nije problem ni sto se probaju igravi neka ali reci mi jednu akciju koju si vidio da su napravili nasi igraci ?Madafaka je napisao/la:Joj ovih strumfova, pa pojedoste se od muke sto je Pape selektor, jadovi jadni.
Novi Zeland dobio Srbiju, Spanija u zadnjoj minuti jedva Saudijsku Arabiju, mi popusili i sta sad? KONTATE LI DA JE OVO J3BENA PRIJATELJSKA UTAKMICA, GDJE SE PROBAJU IGRACI. PA **** VISE BA!
ONI TI GA PUSE SAFETE...
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Gledao sam utakmicu na svedskoj televiziji i prije utakmice expert kaze da nam je reprezentacija dobra u veznom i napadu a odbrana losa i da je tu njihova sansa sto se i pokazalo.Ne mozemo mi dati kolko mozemo primiti tako da dok nam je Spahe dobro je al bez njega moze da nam trpa ko stigne.Zato se nadati boljim rezultatima al bit ce tesko.Ja mislim opet da nasi mogu pobijediti najbolje al i izgubiti od najgorih i nemamo zlatne sredine! 

Sudić povrijeđen, Mensur nema pravo igrati.Pauk je napisao/la:Razumijem da je prijateljska, ali koliko to puta moramo probati Pandzu i Mravca da bi saznali da su to teski klocevi kojima nema mjesta medju prvih 11???????
Koga bi ti to prob'o života ti?
Nekog iz PL BiH?

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
ajde bre raligu.....sta laprdas...pitanje je ovdje samo jedno, a to je hoces li ti sutra imati 2 KM za dopunu???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????a PAPE i druzina heheheheheheheh ma mogu te decki kremirat pa te ponovo sastavit......................harry_90 je napisao/la:Al izjava je jos gora,sta smo se otvorili Bgti,pa nismo napada imali,sporo sve islo.
Jarane odgoj ti je na nomadskom nivou.The_Target je napisao/la:PAPE **** TI MATER
Jesi nas'o kome ces objasnjavat', nema sta... ali slazem se sa tobom u svakoj izrecenoj...pile87 je napisao/la:Nije problem sto je pape pitar nego sto je parmak, i ciro je bio pitar pa nije ga niko prozivao bar ne za to, ciro nije neki strucnjak sto se taktike tice ali je motivator, Safet je ne znam ni ja kako bih ga nazvao najblaze receno nema pojma.Nije problem ni sto se probaju igravi neka ali reci mi jednu akciju koju si vidio da su napravili nasi igraci ?Madafaka je napisao/la:Joj ovih strumfova, pa pojedoste se od muke sto je Pape selektor, jadovi jadni.
Novi Zeland dobio Srbiju, Spanija u zadnjoj minuti jedva Saudijsku Arabiju, mi popusili i sta sad? KONTATE LI DA JE OVO J3BENA PRIJATELJSKA UTAKMICA, GDJE SE PROBAJU IGRACI. PA **** VISE BA!
ONI TI GA PUSE SAFETE...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ne znam kako Pape kaze da smo dobro igrali do drugog gola. Jesmo mozda bolje, ali dobro nikako. Igra je bila vrlo previdljiva i staticna. Kljucni igraci su nam bili totalno osjeceni i Majstrovoci i MEllberg su imali potpuno kontrolu. Iskreno, osim golova, manje-vise nista nismo stvorili. Tako da ne razumjem kako moze ikako bit zadovoljan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
slobodaenid je napisao/la:Frutek je napisao/la:Ja sam taj "debil" i rekao sam da je bolji Crnogorac od Pandže kojem je brat bratu klupa Hajduka najvise sto ce postici u zivotu!!prigoda je napisao/la:Loše je pravo ovo večeras bilo. Još jednom se pokazalo koliko smo ograničeni sa igračkim kadrom, naročito u odbrani. A i ove naše zvijezde preko k.urca igrale.
Ali što raja ovdje valja gluposti to je nevjerovatno! Pa debil mrtav hladan reče da bi Crnogorac trebao igrati u repkiNevjerovatno!!! I ja mislim da Pape nije neki ekstra stručnjak ali ohladite malo, pa od Rijeke smo gubili kad nas je onaj šarlatan vodio!
I Suntu jeu ili kako već napuši se malo pitarima debilu! Tema je repka ostavi se nas!
Čuj gdje se prodaju igrači pa što opet nije zvao Mikelinija, Šarabu itd...
Ne da je bolji,on je doktor nauka za Pandzu!
Ma za njega je Ekrem Bradarić iz Travnika doktor nauka a o Cocaliću da ne pričam
@Van Basten
**** COCALIĆA I ČOLIĆA KOJI SU DOKTORI ZA PANDŽU
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- NoName
- Kontakt:
Dragi moj Azize, to je veoma relevantno za temu o kojoj govorimo.aziz je napisao/la:Ma ja mora da si i ti neki fantastikos iz Švedske,Danske...itd, ja patriota na baterije
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Mene je najvise iznerviralo sto nismo napravili niti jednu izradjenu akciju. Fulio je Safet sve zivo veceras, previse amaterski pristupio mecu. Jeste prijateljska, i da smo izgubili 5:0 nema veze, ali ne neparaviti niti jednu izradjenu 100% sansu, to je vec zalosno
Haj strucnjak vozdraBosnianHero je napisao/la:ajde bre raligu.....sta laprdas...pitanje je ovdje samo jedno, a to je hoces li ti sutra imati 2 KM za dopunu???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????a PAPE i druzina heheheheheheheh ma mogu te decki kremirat pa te ponovo sastavit......................harry_90 je napisao/la:Al izjava je jos gora,sta smo se otvorili Bgti,pa nismo napada imali,sporo sve islo.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
PotpisujemKemo je napisao/la:Mene je najvise iznerviralo sto nismo napravili niti jednu izradjenu akciju. Fulio je Safet sve zivo veceras, previse amaterski pristupio mecu. Jeste prijateljska, i da smo izgubili 5:0 nema veze, ali ne neparaviti niti jednu izradjenu 100% sansu, to je vec zalosno
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
daj ljudi popustite s kritikama, pa probali smo skoro sve igrače, neki su čak i debitovali(po meni vrlo uspješno),
zvao pandžu i mravca zbog nekih starih zasluga i zato što ih je i ćiro zvao, sad su pokazali da su rupetine, lagano im se zahvaliti i ćao.
kad mujdža mogne igrati biće to puno bolje, spaha i nadarević na stopere, drugi bek jahić. ovaj mali alispahić izgleda kao veliki potencijal, nije nešto extra odigrao ali pošto mu je prvi nastup a i igra zadnjeg veznog i ne mora biti neki fantazista, dobar je, zec isto pojačao konkurenciju u napadu, biće sigurno i ozljeda i kartona a i dugačke su kvalifikacije dobijaće šansu sigurno.
e sad protiv njemačke poslati najbolje što imamo i igrati kao da su u pitanju kvalifikacije, pa da vidimo gdje smo zapravo, jer ovo noćas je bila igra bez glave i repa
zvao pandžu i mravca zbog nekih starih zasluga i zato što ih je i ćiro zvao, sad su pokazali da su rupetine, lagano im se zahvaliti i ćao.
kad mujdža mogne igrati biće to puno bolje, spaha i nadarević na stopere, drugi bek jahić. ovaj mali alispahić izgleda kao veliki potencijal, nije nešto extra odigrao ali pošto mu je prvi nastup a i igra zadnjeg veznog i ne mora biti neki fantazista, dobar je, zec isto pojačao konkurenciju u napadu, biće sigurno i ozljeda i kartona a i dugačke su kvalifikacije dobijaće šansu sigurno.
e sad protiv njemačke poslati najbolje što imamo i igrati kao da su u pitanju kvalifikacije, pa da vidimo gdje smo zapravo, jer ovo noćas je bila igra bez glave i repa
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Cocalić na beka?**** COCALIĆA I ČOLIĆA KOJI SU DOKTORI ZA PANDŽU
Čolić, možda.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- miralem444
- Kontakt:
nemogu da vjerujem da smo ovoakav primitavan narod...pa hebo te sta je s vama koji vam je visee...psujes covjek mater jer je izgubio protiv svedske u gostima 4:2...hehehehe....zalosno jadnoooo...srami se godina al primjeti se da si dijete...adolescent..zesci id a te pubertet trese da valja..The_Target je napisao/la:PAPE **** TI MATER
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ja bih se upisao u vecernju skolu da sam na tvom mjestu, sta pises ba?BosnianHero je napisao/la:citirat cu ovo sto sam napisao bratu tvom po neninom mozgu.........ajde bre raligu.....sta laprdas...pitanje je ovdje samo jedno, a to je hoces li ti sutra imati 2 KM za dopunu???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????a PAPE i druzina heheheheheheheh ma mogu te decki kremirat pa te ponovo sastavit......................pile87 je napisao/la:Nije problem sto je pape pitar nego sto je parmak, i ciro je bio pitar pa nije ga niko prozivao bar ne za to, ciro nije neki strucnjak sto se taktike tice ali je motivator, Safet je ne znam ni ja kako bih ga nazvao najblaze receno nema pojma.Nije problem ni sto se probaju igravi neka ali reci mi jednu akciju koju si vidio da su napravili nasi igraci ?Madafaka je napisao/la:Joj ovih strumfova, pa pojedoste se od muke sto je Pape selektor, jadovi jadni.
ONI TI GA PUSE SAFETE...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Znas li ko je Edin Cocalic. Igrea kvaliteteno na pozicijama stopera, defazivnog veznog i lijevog bekaVanBasten je napisao/la:Sudić povrijeđen, Mensur nema pravo igrati.Pauk je napisao/la:Razumijem da je prijateljska, ali koliko to puta moramo probati Pandzu i Mravca da bi saznali da su to teski klocevi kojima nema mjesta medju prvih 11???????
Koga bi ti to prob'o života ti?
Nekog iz PL BiH?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pape je pogriješio što proba sve igrače i sve kombinacije, zamjerim mu što nije to uradio sa nekom ekipom sa ovog foruma. Vidim da se ovdje da probrat svih stručnjaka na svakoj poziciji, a to bi Safetu veoma dobro došlo pošto je on došao svakako da vas nervira.
Dragon Town
Cocalića umjesto MravcaVanBasten je napisao/la:Cocalić na beka?**** COCALIĆA I ČOLIĆA KOJI SU DOKTORI ZA PANDŽU
Čolić, možda.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Upeklo u Hercegovini danas ?The_Target je napisao/la:PAPE **** TI MATER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.