FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Jesic vjeruje da je Cezar taj koji ce mu vise doprinjeti igri.
Idemo dalje...
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk

Optimista: moze moze
E o tom ti ja govorim @bordopitaru kome su potrebni ovakvi komentari cemu ovakve teorijePitarBordo je napisao/la:Hajde sviju ti ne serendaj.mercurial je napisao/la:Sad mi se jos manje svidja dovodjenje 2 polovna Brazilca, jer je Jesic s tim pripremao teren da se rijesi Krste.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A u Werder Bremenu, naći ću joj zamenu, druga će poludeti u Kaiserslauternu.MortemHz je napisao/la:Obis'o sam pola grada, noc je pocela da pada..

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač

-
- Kontakt:
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.l.nukleusmember je napisao/la:sekac[THUMBS UP SIGN]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
sekac je napisao/la:Da se razumijemo Krste je jedan od naših najboljih igrača ako ne i najbolji to što je bio u krizi ovu polusezonu ne znači da je bio loš naprotiv prvi je asistent i drugi strijelac našeg tima što ga svrstava kao najboljeg igrača gledajuči ukupan učinak.Ovi koji ga pljuju kao da nisu navijači naše svetinje brzo zaboravljate koliko je doprinijeo u osvajanju titule i kupa ali dobro to je njihov-vaš obraz.Krle majstore hvala ti za sve ostat češ u sječanju kao jedan od najdražih igrača neka ti je sa srećom u nastavku karijere i u privatnom životu neka ti je malac živ i zdrav! KRSTE HVALA TI![]()

Kakav Komazec, pa Krste je pušten zato što imamo i previše napadaca.Majkl je napisao/la:Da li naši razmišljaju da dovedu Komazeca i da li bi to bio pametan potez sad kad je otiso Krle?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, aqarius, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, BeHighirly, Benko123, bhfanatic14, boki86, budzak, bvsic, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, ErosViverosViv, Fouzi1, gh0stHZ, grbavicka1921, Hazre, HyperOS, insimadop, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, Kaunas, LegendKiller, Mana, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, mohz1987, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, newton_heath_lyr, Oerde, perodeformero, PingoFTW, pinki, Pitar6785, Pitaristok, Posejdon, Proximic, Rauber33, roccosiffredi, Rodman, SAMO BORDO, selver79, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, strucnjak9, Taree, tuitamo, ubipara, unityvillage, USB, Varijantas8, Zagor, zagorski, Zeko87 i 592 gosta.