jebote ispa da nije vas mi nebi bili 1. te sezone.Cocaine je napisao/la:Niste komsija jer ste nama gostovali zadnje kolo gdje ste dobili po ušimarigotina je napisao/la:komsija titulu smo mi sami sebi donjeli igrama te sezoneCocaine je napisao/la:Nije vrijeđanje. "Jazavac" je ono žargonski mostarski koje sam upotrebljavao i rahmetli starom kad smo se kačili a ja bio u pravu. Znam da ti se tesko suociti sa cinjenicama koje su istinite na to da smo vam donijeli titulu postenom pobjedom protiv Želje dok ti pises suprotno da smo prodavali tekme. Zivio komsija
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
goveđigulašmajka
Bas tako komsija. Da smo prodali Želji a vas mlatnuli zadnje kolo ko što i jesmo
I da ste pustili zelji zeljo je poslije igrao derbi nije pobijedio.
Ne igraju ali u zadnjim se odlucuje. Odigrali smo pošteno i to je bila poentarigotina je napisao/la:pa ne igraju se 2 kola u citavom prvenstvu
- HenryLloyd
- Kontakt:
E jesi pametan u pm.FaustinoAsprilla je napisao/la: mozes li mi napisat rezultate veleza od proljeca 92. do 1994.?
Plavo proljece! 1921
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nije bolest sve sto boli.FaustinoAsprilla je napisao/la:mozes li mi napisat rezultate veleza od proljeca 92. do 1994.?Cocaine je napisao/la:ultra gitano je napisao/la:zovi ićemo zajedno
dvije tisuće i neke...veselim se čim dobijemo gradonačelnika postanemo normalan grad i normalna država, Velež napokon postane gradski klub i dobije svoj novi više i ne brojim koji stadion
a napokon, nakon 47 godina komunističke zabrane, svečano je 1992. u Međugorju formiranjem "Inicijativnog odbora za pripremu obnoviteljske skupštine" obnovljen i počeo sa radom i Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar.
Bogami si ti komsija nesto dobro zamjenio. Zna se odavno ko je 94 godine tu a ko je prije 2oak dosao iz medjugorja

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Henry loydHenryLloyd je napisao/la:E jesi pametan u pm.FaustinoAsprilla je napisao/la: mozes li mi napisat rezultate veleza od proljeca 92. do 1994.?

Nista pametniji od ovih koji pitaju za druge vremenske periode. Mozes stavit i grb veleza iz 92 i onog iz 95.ako ti je to lakse.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja zelim da vidim statistiku Zrinjskog u Legi Calcio od 41-45 ako neko ima, cuo sam da je bila veoma cijenjena liga, samo si morao da pokazes krstenicu ili ausvajs i mogao si besplatno prisustvovati utakmicama
Isto tako imao sam probleme da pronadjem sve ostale rezultate Zrinjskog u 20 stoljecu

Isto tako imao sam probleme da pronadjem sve ostale rezultate Zrinjskog u 20 stoljecu
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Sigurno cijenjenija od mnogih prije i poslije. liga s vise uglednih klubovatuzlak1987 je napisao/la:Ja zelim da vidim statistiku Zrinjskog u Legi Calcio od 41-45 ako neko ima, cuo sam da je bila veoma cijenjena liga, samo si morao da pokazes krstenicu ili ausvajs i mogao si besplatno prisustvovati utakmicama![]()

Rezultate mozes dobit fotokopirano , ostavi adresu. Primjetio sam i prije da simpatiziras zrinjski pa ako ces godisnju kartu poklonit cemo , nije problem.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako je fudbal je mnogo izgubio bez Hrvoja BL, Tomislava, Djerzelza, Licanina, Zagorca i takvih..
Ako nije problem posaljite i dres iz sampionske sezone 1975/76. Volim vintage stvari
Ako nije problem posaljite i dres iz sampionske sezone 1975/76. Volim vintage stvari

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Nemam, imam iz 2005, 2009, 2014. Proberi.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je fudbal je mnogo izgubio bez Hrvoja BL, Tomislava, Djerzelza, Licanina, Zagorca i takvih..
Mozes i ti jedan vas iz sampionske sezone u zamjenu?
Pozdrav
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bice jedan retro sa starim grbomFaustinoAsprilla je napisao/la:Nemam, imam iz 2005, 2009, 2014. Proberi.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je fudbal je mnogo izgubio bez Hrvoja BL, Tomislava, Djerzelza, Licanina, Zagorca i takvih..
Mozes i ti jedan vas iz sampionske sezone u zamjenu?
Pozdrav

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
To racunate ko titule one partizanove? Ipak ste nosili titulu najodanije filijale. Najdublje se znali uvuc 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije istina, ovdje je Partizanu uvijek bilo nezgodno gostovanje..FaustinoAsprilla je napisao/la:To racunate ko titule one partizanove? Ipak ste nosili titulu najodanije filijale. Najdublje se znali uvuc
Samo mi nije jasno sto se dicis tim titulama sugave drzave? Prvo nevaljaju pa sad za rasprave dobre

Po kojim osnovama je FK Sloboda bila filijalaFaustinoAsprilla je napisao/la:To racunate ko titule one partizanove? Ipak ste nosili titulu najodanije filijale. Najdublje se znali uvuc

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
kako se rivalstvo nekada gledalo..
Ali, mora se znati da je veliki broj ljudi iz "Manijaka" dao svoj zivot za drzavu, pa neka javnosti ocijeni o kakvoj strukturi ljudi se radi. Ista je stvar i s "Hordama". Ne smiju se zaboraviti ti momci, koji su dali zivot, jer da nije bilo njih i njima slicnih, sada ne bismo pravili ovaj razgvoror.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
joj ovih mojih tuzlaka, pa veći ste levati od ovog što pokušava da vas isprovocira pišući neke gluposti u želji da omalovaži Slobodu, ali bukvalno gluposti .. da mu je da kao šukne, a ne zna kako, pa piše bilo šta
Formiran Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/formiran ... bih/181876
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Čim su podršku ovome dali ljudi iz Saveza nema ništa od ovoga.ceze je napisao/la:Formiran Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH
Nama treba nešto kao što je SPFN u Srbiji kojeg vodi Mirko Poledica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.