Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
@Genghis"]
I ciro je dobijao otkaz u manjim timovima nego sto su oni u Turskoj pa je opet vodio dosta solidno reprezentaciju
I ciro je dobijao otkaz u manjim timovima nego sto su oni u Turskoj pa je opet vodio dosta solidno reprezentaciju
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 29 maj 2010, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
JEDINO KAD NEKOM OPSUJEŠ MATER ODGOVORI TI NA POST.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:suntu jeu je napisao/la:Najsmješniji su ovi Pitari koji ga brane. Pa grob ga **** Bosna je ispred svega važnija **** li vas on u šupak..
ne branim ga nego malo razumjevanja,kad nezovne igrace onda kazete sto ovoga nije,sto onoga nije,,a kad zove i proba igru sa njim odma kritike
jeli Ciro izgubio prvu prijateljsku protiv Bugarske?![]()
a poredite Bugarsku i Svedsku neide nikako
Jah ne branite ga, a od sve i jedan Pitar ima drugačije mišljenje od nas svih ovdje. To je zaista čudno.
Mi smo eto likovi koji mrze sve što je vezano za FK Sarajevo a vi ste realni momci.

Četiri komada primito od jedne Švedske je sramota.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 29 maj 2010, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne sam safeteeeee,koji futavac,ma blage on nema amar je za njega murinjo,papak izveo spahica lafo neki strucnjak,smrad
Losi smo bili totalno,ali ne moze niko izmisliti odbrambenog igraca ako ga nemamo. Imamo Spahica ,a ostalo je sve talasika realno. I u sredini osim Pjanica koji se jedini nudio nista nismo odigrali.
Kad vidim komentare umobolnika stvarno mi dodje da nikad vise ne procitam ni slova na glupim forumima jer se samo skupljaju umobolnici. Majke mi niko nezna normalan komentar da ostavi,samo seljacino,papak hebu se majke. OK bilo je lose,ali ovakvi komentari pokazuju kakvi smo ljudi kada i najvece legende ne postujemo. Smio bih dati ruku da bi isto bilo i da je Ivica Osim selektor,pljuvali bi ga ko i Papeta jer smo mi supacki narod.
Dovidjenja i prijatno
Kad vidim komentare umobolnika stvarno mi dodje da nikad vise ne procitam ni slova na glupim forumima jer se samo skupljaju umobolnici. Majke mi niko nezna normalan komentar da ostavi,samo seljacino,papak hebu se majke. OK bilo je lose,ali ovakvi komentari pokazuju kakvi smo ljudi kada i najvece legende ne postujemo. Smio bih dati ruku da bi isto bilo i da je Ivica Osim selektor,pljuvali bi ga ko i Papeta jer smo mi supacki narod.
Dovidjenja i prijatno
-
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Slažem se !Megaloman je napisao/la:Sta vam je frustrirani umobolnici? Jeste li vi toliki kompleksasi pa da jedva cekate da popljujete nekoga? Pa prijateljska utakmica je u pitanju. Znate sta to znaci? Da selektor isprobava igrace, da rotira igru, itd. Jedan Portugal remizira protiv repke Cape Verdea, Srbija danas izgubi od N. Zelanda. Ali samo nasi pacenici i kompleksasi nikada ne mogu biti zadovoljni.
Pojma, ali pojma vi nemate o fudbalu.
O tekmi: odbrana - katastrofa, tj nismo je ni imali od izlaska Spahica.

Mnogo ti je ta repka dogurala derao nas je ko je stigao,sta smo to napravili sa tom ekipom pobijedili dansku i italiju i to je ta prica o mmagicnoj ekipi.Ohladi se maloaddebisi je napisao/la:Kako smo jadni, bjelorusija ce nas otrest i tam i vam a o albaniji da ne pricam jos kad ovog ermina vrate donji smo... dzeko jadu jadni potrci malo, znas se zahebavat i glumit seljacica pred novnarima, vedo dodji barem jednom do lopte, miske pretrcao 3 metra danas, mravac je za bocanja ne za nogometa, pandza nije za beka, bori se momak al je poglup za repke, muratovic razligu idi odgajaj unucad, medonja idi u segundu, jebli te eurogolovi u valladolidu... alispahic idi ti u sibenik uci jos malo...susicu idi vdi konjaspor, debilspor itd... nije za tebe repka...
kad se sjetim repke sliskoviceve sa musicem, sergejom, konjicem, hibicem, salihamidzicem, beslijom,baljicem, bolom i kako su ljudi ginuli za repku nebitno da je turnir kutija sibica a kamoli kvalifikacije... to je moja repka a ovi glumci moraju se pravo promijeniti...
- velez_mostar
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Malo spomeni i Rijeku i Iran usput kad već pričaš o prijateljskim utakmicama pod Ćirinom palicom.harry_90 je napisao/la:Sa Ćirom u prijateljskoj Sloveniji uvalimo 4 gola na gostujucem terenu,a sa ovim Susicem jedva da smo prisli golu,neznam kako smo ova 2 uspjeli dati.
Naši igrači se već malo smatraju zvijezdama, šta oni imaju igrati protiv tamo neke Švedske. Ipak je ovo samo bio uvod za Njemačku, ovo je iznenađenje koje se sprema za NijemceOpustite se malo, šta je onda trebalo kad smo izgubili protiv Rijeke ili Irana? Ipak je Švedska puno jača od obje ove ekipe.
Sušić je čovjek koji radi sistematično, pribilježio sam nickove seratora pa ćemo da se čujemo nekad kasnije. A pristup gdje odmah nakon jednog poraza odmah kenjate po selektoru je taman idiotski.
Pa ,evo ,ti nas prosvijetli ,i reci nam u cemu je fazon??Je li ista veceras funkcioniralo?Je li suludo da mu igra ,pa makar i u prijateljskoj Muratovic kao jedini zadnji vezni ,a cinjenica je da su mu trkacke sposobnosti ogranicene jako ,je li suludo pokusavati staviti igraca koji je preko 190 visok ,a uz to statican jako (Pandza) na poziciju beka??
To su samo neka od pitanja..a,ti dobro pribiljezi ,ovaj trener je greska!
najsmijesni si jarane ti... kako vi svi kazete kako mozete komentirati papetovu taktiku ja tebe pitam kako ti mozes komentirati zenicane na OSNOVU JEDNOG CLANA!?!?!!RiNo je napisao/la:Halo ljudi ovo je samo prijateljska utakmica, razumijem da vas je mnogo izgubilo par maraka na kladionici, ali ne vrijedjajte selektora i igrace.
I najsmjesniji su mi ovi iz Zenice koji i ne kritikuju Sušićevu taktiku, vec samo vrijedjaju njegovo mjesto rodjenja...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Baka vrati se 

Halooooooooooooooo pogledajte kvote kao prvo.
Gdje smo mi a gdje Svedjani.
Digli se u pm.
Gdje smo mi a gdje Svedjani.

Digli se u pm.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa da nam miske igra liberaBilal je napisao/la:Baka vrati se

nego, daj nek neko postavi taj gol salihage.
HAHAHAHAHA SVAKA CAST ZA OVO "SERATORI" HAHAHAHAYHAHA YAYAY STA SVE NECU CUTI OD BOSANCEROSA...,.NoName je napisao/la:Malo spomeni i Rijeku i Iran usput kad već pričaš o prijateljskim utakmicama pod Ćirinom palicom.harry_90 je napisao/la:Sa Ćirom u prijateljskoj Sloveniji uvalimo 4 gola na gostujucem terenu,a sa ovim Susicem jedva da smo prisli golu,neznam kako smo ova 2 uspjeli dati.
Naši igrači se već malo smatraju zvijezdama, šta oni imaju igrati protiv tamo neke Švedske. Ipak je ovo samo bio uvod za Njemačku, ovo je iznenađenje koje se sprema za NijemceOpustite se malo, šta je onda trebalo kad smo izgubili protiv Rijeke ili Irana? Ipak je Švedska puno jača od obje ove ekipe.
Sušić je čovjek koji radi sistematično, pribilježio sam nickove seratora pa ćemo da se čujemo nekad kasnije. A pristup gdje odmah nakon jednog poraza odmah kenjate po selektoru je taman idiotski.

-
- Kontakt:
POTPIS CAREMegaloman je napisao/la:Sta vam je frustrirani umobolnici? Jeste li vi toliki kompleksasi pa da jedva cekate da popljujete nekoga? Pa prijateljska utakmica je u pitanju. Znate sta to znaci? Da selektor isprobava igrace, da rotira igru, itd. Jedan Portugal remizira protiv repke Cape Verdea, Srbija danas izgubi od N. Zelanda. Ali samo nasi pacenici i kompleksasi nikada ne mogu biti zadovoljni.
Pojma, ali pojma vi nemate o fudbalu.
O tekmi: odbrana - katastrofa, tj nismo je ni imali od izlaska Spahica.
Sta bi vi rekli Pandzi ,jedan gol je pao kad je bio u igri i nije bio kriv za njega . Ali blatite Pandzu najvise . Blatite Muratovica koji je danas presjekao minimum 15 lopti i zaustavio desetak napada . Sto ne blatite Dzeku koji je odigrao kao ckapi ,Misimovica koji je presao 500 metara sveukupno , Nadarevica koji je 95 % kriv za zadnji gol i ostale "zvijezde"

Svi imaju neko svoje misljenje a cim neki mudonja kaze da je neko idigrao katastrofa svi pocnu vako nako

Kad odigramo dobro utakmicu igraci najbolji , Susic najbolji ,kad izgubimo , Susic **** ,debil ,konj

BOSNA SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI
-
- Kontakt:
sigurno nije do igraca nego do susica,ja mislim da cemo mi muku voditi u kvalifikacijama,ovaj susic jeste bio igracina,ali kao trener sigurno nikad nije bio niti ce kad
Sergej Barbarez
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
harishp je napisao/la:Halooooooooooooooo pogledajte kvote kao prvo.
Gdje smo mi a gdje Svedjani.![]()
Digli se u pm.
Kvote na kladionici trebaju da budu referenca za kvalitetu državnog tima ?

Majko moja još ništa luplje nisam pročito na ovom forumu.
vOluMme je napisao/la:Meni je krivo što se kod nas mijenja mišljenje od utakmice do utakmice. Da smo pobjedili večeras Sušića bi dizali u zvijezde, baš kao poslije utakmice sa Ganom.
A ne večeras smo izgubili i odmah komentari tipa Sušić seljačino, Sušić idi u Zavidoviće, od istih onih ljudi koji su ga dizali u zvijezde nakon utakmice sa Ganom. I u mene otac je isti takav, niste sami.
Neka, tako nam i treba kad su nam selektori ili svjetski sarlantani ili se uce posla na nama... sa ovom reprezentacijom bi svaki ozbiljan selektor sad bio u Juznoj Africi, ali ne, nama ne treba ozbiljan selektor, nama treba selektor koji izabere igrace boli glava, a onda ti isti jos igraju u pocetnih 11, pa onda izmjene da te Bog sacuva, ma dno dna... dopustili smo sebi da izgubimo od grupe osrednjih polovnjaka kakva je Svedska, i to jos da nam se narugaju rezultatom pred 15000 nasih navijaca... ovaj ce nas covjek kostati plasmana na EP sa svojim potezima... teze rijeci necu koristiti samo iz razloga sto je kao fudbaler ipak legenda, a bolje bi mu bilo da ne kvari taj steceni ugled... nadam se da ce vidjeti da neki igraci nisu zasluzili da donose vodu u reprezentaciji, a kamo li sta vise... toliko... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.