GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

spajk
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la spajk » 13 jan 2016, 23:20

Ako je vjerovati medijima, Dinamo sprema pravu senzaciju i vraća 'sina razmetnoga', nesuđenu modru 'devetku' Andreja Kramarića kojemu ne cvjetaju ruže u Engleskoj!

http://sportske.jutarnji.hr/modri-sprem ... o/1497647/

Ako se ovo ostvari, Krama bi najviše profitirao obzirom da u Leicesteru ne igra što je bitan faktor njegova nastupa na predstojećem europskom prvenstvu, a dolazak u Dinamo nijednom igraču nije odmogao. U HNL-u bi brusio formu, pumpao statistiku i konstantno bio na oku izborniku Čačiću. Dinamo bi ga doveo na jednogodišnju posudbu s tim da je najveća nepoznanica postotak plaće koju bi Dinamo apsorbirao, oko čega se i pregovara sa Leicesterom.

Ne treba ni govoriti da bi Kramarić, i pored živih Hodžića i Henriqueza, sigurno našao svoje mjesto u postavi i bio veliko pojačanje, pravi kapitalac u ionako jakom napadu i veliki zalog za optimizam među modrim pukom pred napad na još jednu Ligu prvaka. I Kramarić i Dinamo su vrlo zainteresirani za ovaj transfer, o čemu svjedoči činjenica da je njegov otac Josip danas proveo par sati na razgovorima u Maksimiru.

slika

Nadajmo se da ćemo ovu sliku uskoro opet gledati na Maksimiru i da se Dinamova dva preostala centarfora neće previše buniti. :D
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jan 2016, 22:01

Nadam se da ce doci i da ce stavka biti da mora ostati godinu i da ga Leicester ne moze povuci kad pozele, jer Kramaric Dinamu ne treba na proljece. Dobro ce doci jedino ako ce ostati i na jesen pa se na proljece fino uigra.

Tu mi jedino zao Henriqueza koji bi tim bio jos vise zapostavljen, a smatram da je Dinamo krivac njegove lose forme s obzirom da ga je odmah nakon Cope vratio u klub i bacio na treninge s prvom ekipom umjesto da mu je dao 2 tjedna odmora, neka skoci malo do Jamajke, neka guzi Havajke. Trebalo bi mu dva mjeseca da nadoknadi sve propusteno, ali bi onda u najbitnijim utakmicama u LP bio na vrhuncu. Covjek je umoran pola godine. Logicno da u tom scenariju nekada izgubi i volju. Mislim da ce on na proljece procvjetati i zabiti veliki broj golova ako ga Mamic ne bude drzao na klupi.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jan 2016, 22:28

Signore je napisao/la:neka skoci malo do Jamajke, neka guzi Havajke.
:lol: :lol: :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 14 jan 2016, 22:50

Da te nema trebalo bi te izmislit rođo! :lol: :lol: :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jan 2016, 23:03

Malo me inspirirao Djuro svojim famoznim hitom 'Cesto pozelim'. Kladim se da bi Henriquezu to bila himna, samo sto bi njemu umjesto Momcila najbolje bilo da povede Sammira :mrgreen:

http://sportske.jutarnji.hr/tuzan-kraj- ... -/1498470/

Mogao bi on mozda od Dinama, preko Dynama opet do Dinama.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 14 jan 2016, 23:24

Uz svo poštovanje prema Kranjčaru, iako bi to bila lijepa priča, ne vidim načina na koji on može pomoći Dinamu trenutno. To je stari tip igrača, pomalo trom, 'ležeća desetka' a la Baka Slišković, Dinamo trenutno ima puno dinamičnije i mlađe igrače od njega. Sigurno i ne bi došao za kikiriki, a i prijam kod navijača (makar i ovih umjerenijih što još uvijek prate Dinamo) mu sigurno ne bi odgovarao.

Mislim da bi on mogao krenuti stopama drugog španera sa ovih prostora usporedivog s njim, Senijada Ibričića, u neki klub sa istoka. Mislim da čak postoji i mogućnost završetka karijere, jer čini mi se kako se već malo zasitio života pod reflektorima i da mu nogomet više nije u prvom planu, uvijek mi se činilo kao da ima potencijal za više, ali da mu fali motiva za potpuni iskorak. Njegova prividna ležernost, mirnoća i djelimična povučenost su često znali živcirati sportsku javnost. Mislim da mu nije pomoglo ni što mu je otac nogometna legenda i što ga je vodio u reprezentaciji. Možda mu jednostavno u tom svom komforu nije bilo suđeno da napravi bolju karijeru.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jan 2016, 14:05

Ma sigurno da ne bi donjeo neki veliki napredak, ali mislim da bi dobro dosao. U HNL-u bi bio dobar s obzirom da nema neke konkurencije i da bi bez vecih problema valjao protivnike, ali u Europi bi zbog svoje male zelje za trcanjem bio beskoristan. Eventualno bi mozda dobro dosao zadnjih deset minuta da udje i nekim potezom rijesi utakmicu.

Naravno, kada se uzme u obzir koliko on kosta onda je bolje da ne dolazi. Mislim da ce vjerojatno negdje u Katar, Kinu, Arabiju... Uzet ce neku paru i umiroviti se. Mozda se vrati u HNL na jednu sezonu, ali neki treci klub, mozda Zagreb.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 15 jan 2016, 14:13

Signore je napisao/la:Nadam se da ce doci i da ce stavka biti da mora ostati godinu i da ga Leicester ne moze povuci kad pozele, jer Kramaric Dinamu ne treba na proljece. Dobro ce doci jedino ako ce ostati i na jesen pa se na proljece fino uigra.

Tu mi jedino zao Henriqueza koji bi tim bio jos vise zapostavljen, a smatram da je Dinamo krivac njegove lose forme s obzirom da ga je odmah nakon Cope vratio u klub i bacio na treninge s prvom ekipom umjesto da mu je dao 2 tjedna odmora, neka skoci malo do Jamajke, neka guzi Havajke. Trebalo bi mu dva mjeseca da nadoknadi sve propusteno, ali bi onda u najbitnijim utakmicama u LP bio na vrhuncu. Covjek je umoran pola godine. Logicno da u tom scenariju nekada izgubi i volju. Mislim da ce on na proljece procvjetati i zabiti veliki broj golova ako ga Mamic ne bude drzao na klupi.
Da znas komu je Cura i ti opo ko i on ;)

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 17 jan 2016, 11:12

Izgleda od Krame ništa, njegova plaća je ipak preveliki uteg. Možda i bolje ovako, Dinamo svakako ima gužvu prema naprijed, jedan Cekici koji je reprezentativac Albanije je morao na posudbu u Lokomotivu, da ne govorim o Hodžiću i Henriquezu koji će se dobro potući za mjesto prvog napadača.

Počele su pristizati i nove ponude za Dinamove igrače, Dinamo je odbio ponudu za Angela Henriqueza, ako je vjerovati Sportskim novostima.
A ponuda je odbijena i od Chelseaja čiji je sportski direktor došao u Zagreb po mladog golmana Adriana Šempera (tek napunio 18). Navodno je Dinamo ne trepnuvši odbio ponudu od 4 milijuna eura za golmana koji još nije odigrao ni minute za Dinamo, Zoki kaže kako nema ni govora o transferu ako je ispod osam milijuna. Nisam siguran koliko je ovo pametna odluka i koliki je stvarno potencijal taj dečko, ali uz živog Livakovića odbiti ovakvu ponudu je stvarno vrlo hrabro. Ali valjda oni znaju bolje od nas. Chelsea zasad ne želi dati 8 milijuna, tim više što nisu sigurni da bi mladac dobio radnu dozvolu koja je još uvijek na snazi za igrače iz Hrvatske.

A sve koji igraju PES 2016 razveselit će činjenica da će u sljedećoj nadogradnji popularne igre zaživjeti i Dinamo! Modri su opet sklopili ugovor s KONAMI-jem o licenciranju i treba očekivati da će i narednih godina tamo biti zastupljeni, a navodno se pregovara i sa EA Sportsom oko uključivanja kluba u njihovu FIFA-u. Dobre vijesti za Dinamo, ovime će popularnost kluba diljem svijeta još dodatno narasti, a sve kao rezultat odličnih igara u Ligi prvaka i sjajne sportske politike.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 17 jan 2016, 13:27

spajk je napisao/la:bio veliko pojačanje, pravi kapitalac u ionako jakom napadu i veliki zalog za optimizam među modrim pukom
spajk je napisao/la:Izgleda od Krame ništa. Možda i bolje ovako,
:rol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 21 jan 2016, 11:36

otisao krama u dinamo iz hofenhajma :D

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 21 jan 2016, 12:07

U 14.30 protiv Celja.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 21 jan 2016, 13:06

bavariapivo je napisao/la:otisao krama u dinamo iz hofenhajma :D
Nastavlja tradiciju igranja u plavim dresovima:

slika
slika
slika
slika
slika
slika

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 23 jan 2016, 00:50

A da?

http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/j ... m-utakmice

Članak jest 5 dana star, ali niti Schildenfeld želi ići, a i Dinamu se baš ne ide u potragu za novim stoperom. Sve je jedna obična patka grčkih novinara, navode da bi Schifo morao pristati na 'kresanje' plaće i igranje u lošijoj ekipi, a i Dinamo bi ga morao pustiti bez odštete. Dakle, ne baš vjerojatno.

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 29 jan 2016, 17:54

Dinamo - Piast Gliwice 2:1

Lovren, Henriquez

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 jan 2016, 18:18

Zanimljivo da su za Dinamo prvo poluvrijeme igrali juniori, ekipa kojoj je prosjek godina 17.9. Semper (18), Stojanovic (20), Soldo (17), Benkovic (18), Knezevic (19), Moro (17), Lovren (17), Fintic (18), Brekalo (17), Gojak (18) i Sosa (18).

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 feb 2016, 21:56

Spominje se odlazak Pivarica dok bi kao zamjena stigao Strinic. Pivaric je u zivotnoj formi, trenutno je jedan od najboljih igraca Dinama i mislim da ovo ne bi bio pametan potez. Strinic ima skoro 30, njegova forma ce opadati i u Dinamo ce doci samo da bi uz manju konkurenciju igrao i bio na oku izborniku. Ako vec Pivaric i ode radije bih dao priliku Sosi nego ovom.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 04 feb 2016, 09:22

Signore je napisao/la:Spominje se odlazak Pivarica dok bi kao zamjena stigao Strinic. Pivaric je u zivotnoj formi, trenutno je jedan od najboljih igraca Dinama i mislim da ovo ne bi bio pametan potez. Strinic ima skoro 30, njegova forma ce opadati i u Dinamo ce doci samo da bi uz manju konkurenciju igrao i bio na oku izborniku. Ako vec Pivaric i ode radije bih dao priliku Sosi nego ovom.
Pivarića nema do ljeta, otišli križni ligamenti, mislim da nijedan klub neće dati milijunske iznose za igrača sa takvom ozljedom kojeg će sigurno morati čekati do nove sezone. Strinić ako bi i došao mislim da bi to bila jednogodišnja posudba ili nešto, skup je on da ga kupuju.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 feb 2016, 13:46

http://www.jutarnji.hr/uskok-otvorio-no ... a/1516151/

Nova optužnica, novih 70 milijuna koje je **** pokralo. Blizu cifre od 300 milijuna kuna.
Nitko ne prati ovo **** od kluba više.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 08 feb 2016, 16:19

Lillard je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/uskok-otvorio-no ... a/1516151/

Nova optužnica, novih 70 milijuna koje je **** pokralo. Blizu cifre od 300 milijuna kuna.
Nitko ne prati ovo **** od kluba više.
Hajd što je sjebo dinamo,nego je ujebo cijelu ligu,HNS i sve ostalo vezano za nogomet u Hrvatskoj.Zalosno sta jedan kreten moze da ucini...E NECES RAZBOJNICE :rol:
Godine prolaze jubav ostaje...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.