Famozni forumas mijenja temuCocaine je napisao/la:Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Famozni forumas mijenja temuCocaine je napisao/la:Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se
Ako me ti dozivljavas kao famoznog forumasa onda ok. Sasvim sam obican i ne volim kad se neko kretenizira i postavlja glupa pitanja kao ti maloprijeFaustinoAsprilla je napisao/la:Famozni forumas mijenja temuCocaine je napisao/la:Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se
Drago mi je da pratis desavanja u klubu za koji ti je dedo navijao i nemoj da pjenis sto se stvorila inicijativa za gradnju stadiona. O mostarluku necemo niti ima potrebe. Sve se zna. Nisi mostarac ako ti je soko ili vranica dao stan sedamdesetih i izvuko te iz neke kamenjarske vukoyebine.PiazzaGrande je napisao/la:Ovdje se najavljuju neki trening kampovi i stadion u Sjevernom logoru, pričaju se bajke u stilu braće Grimm a predsjednik skupštine Veleža, inače stari mostarac iz Konjica, zaključuje jučerašnje zasjedanje rečenicom: " Neka nam je Bog na pomoći "... E, kad' jedan ortodoksni komunista zaziva božiju pomoć jasno je koliko je sati...cirkus Colorado...
Vi najbolje znate jesmo li prodavali jer da jesmo prodali bi onda Rudaru a vas spremili u drugu ligu gdje bi vam kraj i bio. Ne vjerujem u te price jer je to sve rekla kazala. Mlatnuli smo i Zelju i Sarajevo kad im je trebalo za titule tako da ti i ta prica pada u vodu. Nego ugasi taj nick i napravi novi. Čedo stari veležovac koji je sada u Beogradui koji je dao tom kvartu naziv Piazza Grande pi sad izvadio tuki i udaro te po celu sve dok nebi mozdani dobioPiazzaGrande je napisao/la:Lakše malo braca...raja svašta priča kad se zalipa i popije koja piva...
Kako ste to prodavali utakmice Čeliku, Želji i Sarajevu...i o tome je jučer bilo govora na skupštini...
Pusti Džumhurove fantazije...
Komsija haj ti put Jara vidim ja ti se pravis pametan a pojma nemas. Cuj Zrinjski bi ostao u ligi da smo pustili Rudaru. Pretpostavljam da ti je tlinestPiazzaGrande je napisao/la:Ne pada mi na pamet...nemoj mi tih seljačkih prozivanja...pjeniš bezze
Pusti tu šuplju sa Rudarom, i da je drugačije završilo Zrinjski bi ostao u ligi te sezone...
Ne odnosi se ono za Želju, Sarajevo i Čelik samo za prošlu sezonu nego za prijašnje...
Kad ste pustili Čeliku u kupu?
maxmore je napisao/la:
Čiji smo mi![]()
Ma cao ultrasiN iz mamiciN. Stavio bi ti karo kacket ali su dizajnirani za normalne oblike glave a ne kockasteUltrasNotRed je napisao/la:Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.
Skupo je to vaše "poštenje"...košta...ko o čemu, vojnik o skraćenju a ***** o poštenju...hajde, do sljedećeg vrijeđanja imaš pozdrav...Cocaine je napisao/la:Ma cao ultrasiN iz mamiciN. Stavio bi ti karo kacket ali su dizajnirani za normalne oblike glave a ne kockasteUltrasNotRed je napisao/la:Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.![]()
![]()
Piazza znaci napisem ti da smo mlatnuli i Zelju i Sarajevo kad im je trebalo za titulu i ja nemam argumente. Pa valjda bi te prodali ali sta ces ti skontat. Pa titulu smo vam donijeli postenjem i pobjedom protiv Želje jazavac jedan. Vi bi majku prodali da mi ne budemo prvaci. To je razlika izmedju gospodskih i vjestackih ekipa
Jao nisam te prepozno insajdere iz zapadnog MostaraPiazzaGrande je napisao/la:Nemam više pitanja...i ja naš'o koga ću pitat'?
Zna sve o svima a o stanju u svom klubu nema pojma...Pričaš lovačke priče...Nisi kompetentan...vozdrica
komsija titulu smo mi sami sebi donjeli igrama te sezoneCocaine je napisao/la:Nije vrijeđanje. "Jazavac" je ono žargonski mostarski koje sam upotrebljavao i rahmetli starom kad smo se kačili a ja bio u pravu. Znam da ti se tesko suociti sa cinjenicama koje su istinite na to da smo vam donijeli titulu postenom pobjedom protiv Želje dok ti pises suprotno da smo prodavali tekme. Zivio komsija
Niste komsija jer ste nama gostovali zadnje kolo gdje ste dobili po ušimarigotina je napisao/la:komsija titulu smo mi sami sebi donjeli igrama te sezoneCocaine je napisao/la:Nije vrijeđanje. "Jazavac" je ono žargonski mostarski koje sam upotrebljavao i rahmetli starom kad smo se kačili a ja bio u pravu. Znam da ti se tesko suociti sa cinjenicama koje su istinite na to da smo vam donijeli titulu postenom pobjedom protiv Želje dok ti pises suprotno da smo prodavali tekme. Zivio komsija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.