Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 17 jan 2016, 10:18

Cocaine je napisao/la:Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se
Famozni forumas mijenja temu :wave:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 10:21

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Jao ti komsija pitanja glupih. Moze ako mi postavis grb zrinskya iz 78-me ili dres iz 85-te. Ne kreteniziraj se
Famozni forumas mijenja temu :wave:
Ako me ti dozivljavas kao famoznog forumasa onda ok. Sasvim sam obican i ne volim kad se neko kretenizira i postavlja glupa pitanja kao ti maloprije

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 10:27

Ovdje se najavljuju neki trening kampovi i stadion u Sjevernom logoru, pričaju se bajke u stilu braće Grimm a predsjednik skupštine Veleža, inače stari mostarac iz Konjica, zaključuje jučerašnje zasjedanje rečenicom: " Neka nam je Bog na pomoći "... E, kad' jedan ortodoksni komunista zaziva božiju pomoć jasno je koliko je sati...cirkus Colorado...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 10:35

PiazzaGrande je napisao/la:Ovdje se najavljuju neki trening kampovi i stadion u Sjevernom logoru, pričaju se bajke u stilu braće Grimm a predsjednik skupštine Veleža, inače stari mostarac iz Konjica, zaključuje jučerašnje zasjedanje rečenicom: " Neka nam je Bog na pomoći "... E, kad' jedan ortodoksni komunista zaziva božiju pomoć jasno je koliko je sati...cirkus Colorado...
Drago mi je da pratis desavanja u klubu za koji ti je dedo navijao i nemoj da pjenis sto se stvorila inicijativa za gradnju stadiona. O mostarluku necemo niti ima potrebe. Sve se zna. Nisi mostarac ako ti je soko ili vranica dao stan sedamdesetih i izvuko te iz neke kamenjarske vukoyebine.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 10:42

Lakše malo braca...raja svašta priča kad se zalipa i popije koja piva...
Kako ste to prodavali utakmice Čeliku, Želji i Sarajevu...i o tome je jučer bilo govora na skupštini...
Pusti Džumhurove fantazije...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 10:49

PiazzaGrande je napisao/la:Lakše malo braca...raja svašta priča kad se zalipa i popije koja piva...
Kako ste to prodavali utakmice Čeliku, Želji i Sarajevu...i o tome je jučer bilo govora na skupštini...
Pusti Džumhurove fantazije...
Vi najbolje znate jesmo li prodavali jer da jesmo prodali bi onda Rudaru a vas spremili u drugu ligu gdje bi vam kraj i bio. Ne vjerujem u te price jer je to sve rekla kazala. Mlatnuli smo i Zelju i Sarajevo kad im je trebalo za titule tako da ti i ta prica pada u vodu. Nego ugasi taj nick i napravi novi. Čedo stari veležovac koji je sada u Beogradui koji je dao tom kvartu naziv Piazza Grande pi sad izvadio tuki i udaro te po celu sve dok nebi mozdani dobio

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 11:10

Ne pada mi na pamet...nemoj mi tih seljačkih prozivanja...pjeniš bezze
Pusti tu šuplju sa Rudarom, i da je drugačije završilo Zrinjski bi ostao u ligi te sezone...
Ne odnosi se ono za Želju, Sarajevo i Čelik samo za prošlu sezonu nego za prijašnje...
Kad ste pustili Čeliku u kupu?
Volim te bola'!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 11:13

PiazzaGrande je napisao/la:Ne pada mi na pamet...nemoj mi tih seljačkih prozivanja...pjeniš bezze
Pusti tu šuplju sa Rudarom, i da je drugačije završilo Zrinjski bi ostao u ligi te sezone...
Ne odnosi se ono za Želju, Sarajevo i Čelik samo za prošlu sezonu nego za prijašnje...
Kad ste pustili Čeliku u kupu?
Komsija haj ti put Jara vidim ja ti se pravis pametan a pojma nemas. Cuj Zrinjski bi ostao u ligi da smo pustili Rudaru. Pretpostavljam da ti je tlinest

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 17 jan 2016, 11:14

Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 11:25

Nemam više pitanja...i ja naš'o koga ću pitat'?
Zna sve o svima a o stanju u svom klubu nema pojma...Pričaš lovačke priče...Nisi kompetentan...vozdrica
Volim te bola'!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2016, 11:31

maxmore je napisao/la:

Čiji smo mi :D :urnebes:

Nasih u smislu da kolektivno niko od navijaca navedenih klubova nece priznati da je njihov klub manji od Zrinjskog i Sirokog pa zato nasih jer sam rekao u ime svih onih koji navijaju za Celik, Slobodu, Velez i Borac.. :wave:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 11:36

UltrasNotRed je napisao/la:Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.
Ma cao ultrasiN iz mamiciN. Stavio bi ti karo kacket ali su dizajnirani za normalne oblike glave a ne kockaste :urnebes: :urnebes:

Piazza znaci napisem ti da smo mlatnuli i Zelju i Sarajevo kad im je trebalo za titulu i ja nemam argumente. Pa valjda bi te prodali ali sta ces ti skontat. Pa titulu smo vam donijeli postenjem i pobjedom protiv Želje jazavac jedan. Vi bi majku prodali da mi ne budemo prvaci. To je razlika izmedju gospodskih i vjestackih ekipa

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 11:54

Cocaine je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Cocaine sa tolikom strascu prica o Cedinoj kiti po glovi kao da je devet mozdanih na nogama izdrzao. Color dopler mu naslucuje deseto kitovanje. Konstrukcije i proljefa ovih zvezdanih navijaca.
Ma cao ultrasiN iz mamiciN. Stavio bi ti karo kacket ali su dizajnirani za normalne oblike glave a ne kockaste :urnebes: :urnebes:

Piazza znaci napisem ti da smo mlatnuli i Zelju i Sarajevo kad im je trebalo za titulu i ja nemam argumente. Pa valjda bi te prodali ali sta ces ti skontat. Pa titulu smo vam donijeli postenjem i pobjedom protiv Želje jazavac jedan. Vi bi majku prodali da mi ne budemo prvaci. To je razlika izmedju gospodskih i vjestackih ekipa
Skupo je to vaše "poštenje"...košta...ko o čemu, vojnik o skraćenju a ***** o poštenju...hajde, do sljedećeg vrijeđanja imaš pozdrav...
Volim te bola'!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 11:58

Nije vrijeđanje. "Jazavac" je ono žargonski mostarski koje sam upotrebljavao i rahmetli starom kad smo se kačili a ja bio u pravu. Znam da ti se tesko suociti sa cinjenicama koje su istinite na to da smo vam donijeli titulu postenom pobjedom protiv Želje dok ti pises suprotno da smo prodavali tekme. Zivio komsija

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jan 2016, 12:00

Pozz...i nek' vam je Bog na pomoći...
Volim te bola'!

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 17 jan 2016, 12:29

Komunizam je pukao 92ge. Pustimo se prica o zvezdi petokraki. Danas su u BiH tri tora,strane i istine.

salmy

Post Postao/la salmy » 17 jan 2016, 12:30

PiazzaGrande je napisao/la:Nemam više pitanja...i ja naš'o koga ću pitat'?
Zna sve o svima a o stanju u svom klubu nema pojma...Pričaš lovačke priče...Nisi kompetentan...vozdrica
Jao nisam te prepozno insajdere iz zapadnog Mostara :crazy: , pa reci nam bolan ti sta se desava, evo mi navijaci Veleza u Sarajevu jedva cekamo da cujemo koju pametnu i ima li kakvih pomaka kod nasih Rodjenih.

Ono prica da Pastrmka udara lovacke price :) :) : , pa bolan pametnije bi ti bilo balo jedan da obrises nos i odgledas crtic. Nije ovo tema za predskolski uzrast :stop: :stop:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jan 2016, 13:44

Cocaine svaka cast, nemoj se bezveze nervirat, ovaj ocito nema vise od 15.

Al najjace je kad bad blue boys iz livna, koji navija za zrinjski ili siroki upadne i pocne branit ovog :rol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 17 jan 2016, 13:47

Cocaine je napisao/la:Nije vrijeđanje. "Jazavac" je ono žargonski mostarski koje sam upotrebljavao i rahmetli starom kad smo se kačili a ja bio u pravu. Znam da ti se tesko suociti sa cinjenicama koje su istinite na to da smo vam donijeli titulu postenom pobjedom protiv Želje dok ti pises suprotno da smo prodavali tekme. Zivio komsija
komsija titulu smo mi sami sebi donjeli igrama te sezone
goveđigulašmajka

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 jan 2016, 13:49

rigotina je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Nije vrijeđanje. "Jazavac" je ono žargonski mostarski koje sam upotrebljavao i rahmetli starom kad smo se kačili a ja bio u pravu. Znam da ti se tesko suociti sa cinjenicama koje su istinite na to da smo vam donijeli titulu postenom pobjedom protiv Želje dok ti pises suprotno da smo prodavali tekme. Zivio komsija
komsija titulu smo mi sami sebi donjeli igrama te sezone
Niste komsija jer ste nama gostovali zadnje kolo gdje ste dobili po ušima

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.