FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sastali se-sastali se pitari na brijegu, našli kur.ac zatrpan u snijegu, uzeli ga-uzeli ga pa u njega PUŠU, ne bili mu povratili dušu.
Tako je bilo prije 100%
Tako je bilo prije 100%
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Veselo nam s tobom nekad bješe, dok je Osim predvodio plave, tad smo bili na vrhuncu slave.. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Pa zato što je sve super, a moglo bi biti još supernijesuper je napisao/la:![]()
svaki post neko me proziva super

Ajzea je forumaš godine !
ja sam čuo da će ipe o trošku kluba voditi i zoranu stanić u antaliju. svi podržavamo odriješenje kese za igrače i pripreme ali mislim da je to ipak malo previše... 

ChWilla je napisao/la:ja sam čuo da će ipe o trošku kluba voditi i zoranu stanić u antaliju. svi podržavamo odriješenje kese za igrače i pripreme ali mislim da je to ipak malo previše...

U stvari čini mi se da je biloMuhamedTM je napisao/la:Sastali se-sastali se pitari na brijegu, našli kur.ac zatrpan u snijegu, uzeli ga-uzeli ga pa u njega PUŠU, ne bili mu povratili dušu.
Tako je bilo prije 100%
Sastali se-sastali se pitari na brijegu, našli kur.ac - našli ku.rac zatrpan u snijegu, uzeli ga-uzeli ga pa u njega PUŠU, ne bili mu- ne bi li mu povratili dušu.
ali to su te riječi

ChWilla je napisao/la:ja sam čuo da će ipe o trošku kluba voditi i zoranu stanić u antaliju. svi podržavamo odriješenje kese za igrače i pripreme ali mislim da je to ipak malo previše...

uprava je na potezu da pojača tim i u tom pogledu. hoćemo starlete instagrama na pripremama!
Mojne nju, zauzeta jeIpee je napisao/la:ChWilla je napisao/la:ja sam čuo da će ipe o trošku kluba voditi i zoranu stanić u antaliju. svi podržavamo odriješenje kese za igrače i pripreme ali mislim da je to ipak malo previše...![]()
![]()
navodno ide i tajma kuduz

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ima li neko klip navijanja u Travniku, kada smo objasnili neke stvari pri rezultatu 2:0 za domaćine?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Mislim da se tad nije snimalo jedino ako ima neko sa mobitela da je snimio.
- bistrikboy
- Kontakt:
Jesul nasi radili testiranja?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Od Pedje Simica se ne rade nikakva testiranjabistrikboy je napisao/la:Jesul nasi radili testiranja?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
OplakahMinjore je napisao/la:Od Pedje Simica se ne rade nikakva testiranjabistrikboy je napisao/la:Jesul nasi radili testiranja?![]()

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Minjore je napisao/la:Od Pedje Simica se ne rade nikakva testiranjabistrikboy je napisao/la:Jesul nasi radili testiranja?![]()

- Jaozinho22
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:Od Pedje Simica se ne rade nikakva testiranjabistrikboy je napisao/la:Jesul nasi radili testiranja?![]()

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.