FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lottdogg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lottdogg » 29 maj 2010, 17:12

ova voditeljica na pinku nas samo hvali kad stigne xD
milan prava ljudina svaka mu cast :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 maj 2010, 17:14

spajz je napisao/la:sta je sa onom dvojicom juniora? jedan je cini mi se isao u italiju na neku probu?
ma nista od djipa...dabogda al tanko...
E kad dodje na red ovih momaka sto su sada kadeti, e to je druga prica i tu ima dosta buducih "zlatnih koka" :mrgreen: Naravno ako ostanu na zemlji...

Ova na pinku rece "...nismo osvojili kup..." :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Ultralopulos
Kontakt:

Post Postao/la Ultralopulos » 29 maj 2010, 17:15

jesu ga pozvali u penzioni dom .,,,,,skinula 7 centimetara i 5 i pol kilograma...pa daj milane nedaj se..XD :lol:

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 maj 2010, 17:34

suntu jeu je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Treba gurat nase juniore, pustite vi te iz srbije, ja nikad necu biti za to...
Ukoliko je neko dobar i bas ako za tu poziciju nemamo naseg igraca onda inekako, ali dovoditi neke polovnjace iz srbije **** to, bolje nasa polovnjaca nego srpska

Da se Amar vodio takvom ''logikom'' nikada ne bi osvojili prvenstvo. Igrači se traže po onom profilu koji je potreban klubu, a ne po seoskim ''anegdotama''.[/quote]
Potpis...Daj nafataj nam par juniora koji ce zabiti par kljucnih golova u sezoni kao sto je Lazo Popovic,ili koji ce odigrati utakmice poput Milana Culuma(do onih porodicnih problema),i opet pricaj kako su polovnjace...
Rotor Volgograd...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 maj 2010, 17:51

Milan Culum

Kaze sef ja bi najvise volio da izvucemo partizana a ova mu kaze zar nebi voljeli neku slabiju ekipu koju mozemo proci
A on pa da bas zato i zelim partizan
svoj ti pos'o !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2010, 18:02

Navijace za Zelju :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 maj 2010, 20:25

Sto li ovaj ne daje sansu Sehicu.. bar da debituje :roll:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 maj 2010, 20:36

Neznam kojom se logikom vodi ovaj Bekric . Prema nekim pricama imao je ponuda iz Spartaka Moskve ,i kao nece tamo da ide vec ostaje u Zelji i nakon nekog vremena ide u Koreju :shock: Pa nije li bolje da ostane u Zelji koji ima ekipu "boli glava" i koji mozda ima priliku da se plasira u LP ,nego da ide "Bogu iza nogu" . A i Zeljo ,umjesto da zadrzi igrace i pokusa nesto uraditi u Evropi oni pustaju najboljeg igraca za 500 000 eura . Mislio sam da je Osim ozbiljniji ali eto .

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 maj 2010, 20:42

bavarian_bk je napisao/la:Neznam kojom se logikom vodi ovaj Bekric . Prema nekim pricama imao je ponuda iz Spartaka Moskve ,i kao nece tamo da ide vec ostaje u Zelji i nakon nekog vremena ide u Koreju :shock: Pa nije li bolje da ostane u Zelji koji ima ekipu "boli glava" i koji mozda ima priliku da se plasira u LP ,nego da ide "Bogu iza nogu" . A i Zeljo ,umjesto da zadrzi igrace i pokusa nesto uraditi u Evropi oni pustaju najboljeg igraca za 500 000 eura . Mislio sam da je Osim ozbiljniji ali eto .

bekricu traje ugovor jos 6 mjeseci i ne misli ga produzit sa zeljom nego ici negdje eto toliko...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 29 maj 2010, 20:55

Mogo je Sehi dati bar 15 min :roll: jbg ga ja
"U stećcima je tajna Bosne"...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2010, 20:59

pink.panter je napisao/la:Mogo je Sehi dati bar 15 min :roll: jbg ga ja
Supak onak usput repka nema nikave igre...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 maj 2010, 21:00

Ma mogao mu je i minutu dati, a nije. Samo znam da Šehić protiv Njemačke neće igrati, baš je derpe Sušić, ako ga je već zvao, mogao mu je 5 minuta dati

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 29 maj 2010, 21:04

bavarian_bk je napisao/la:Neznam kojom se logikom vodi ovaj Bekric . Prema nekim pricama imao je ponuda iz Spartaka Moskve ,i kao nece tamo da ide vec ostaje u Zelji i nakon nekog vremena ide u Koreju :shock: Pa nije li bolje da ostane u Zelji koji ima ekipu "boli glava" i koji mozda ima priliku da se plasira u LP ,nego da ide "Bogu iza nogu" . A i Zeljo ,umjesto da zadrzi igrace i pokusa nesto uraditi u Evropi oni pustaju najboljeg igraca za 500 000 eura . Mislio sam da je Osim ozbiljniji ali eto .
Ti neznaš u koga igraš nema Željo para da bi ga zadovoljio...nije Željo Bayern...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 maj 2010, 21:04

pile87 je napisao/la:
Bucan bi bolje odigrAo od onog Pandze.
Ako vec gleda ko u kojoj ligi igra.. tu smo negdje.

ha Zeljo, ha Hajduk.. isto ti ga dodje 8-)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 maj 2010, 21:07

Ovaj post zapravo najvise govori o tebi, odnosno o tvojoj neupucenosti u stanje u nasoj ligi... Bekric ce tamo imati 10-20 puta vecu platu, Zeljo ce dobiti odlicnu odstetu za nase uslove, a svakako da ide u dosta kvalitetniju i bolje organizovanu ligu... ti ocito zivis u svijetu Bayerna pa ti neke stvari nisu jasne, ali ovjde vladaju neki drugi uslovi... da, Amar je neozbiljan sto hoce da proda igraca kojem istice ugovor za pola godine i kojeg nece produziti... informisi se pa onda dodji pametovati... :arrow:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 29 maj 2010, 21:08

1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Bucan bi bolje odigrAo od onog Pandze.
Ako vec gleda ko u kojoj ligi igra.. tu smo negdje.

ha Zeljo, ha Hajduk.. isto ti ga dodje 8-)
Kad ga je vec zvao trebao mu je dati sansu al jok ovaj se nesto zainatio mozda zbog zvizduka na grbavici

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 maj 2010, 21:10

Bas Susic supak da me ne ko pogresno ne shvati ali mogao mu je dati 20 minuta da ga ****, ali eto sta ces kad je supak :D. Pandza los pravo, slazem se da bi mozda Bucan odigrao bolje od njega tu ali nije njegova pozicija, isprobavao covjek svasta valjda ce protiv Njemaca odigrati bolje
Mes Que Un Club

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 29 maj 2010, 21:13

Sada mi je jasno sto su manijaci na sjeveru napisali"SIR AMAR"

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 29 maj 2010, 21:18

Bajic se nije dogovorio sa Zeljom za novi ugovor te je napustio Grbavicu i pregovara sa Sarajevom.Bucan isto nije zadovoljan,ali kaze ako ne ode vani vjerovatno ce ostati u Zelji.Beslija ce potpisati u to nesumnjam kaze Osim za Oslobodenje!Puno prica o dolasku,ali sad zasad ekipa se polako rasipa. :idea:

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 29 maj 2010, 21:24

cena je napisao/la:Bajic se nije dogovorio sa Zeljom za novi ugovor te je napustio Grbavicu i pregovara sa Sarajevom.Bucan isto nije zadovoljan,ali kaze ako ne ode vani vjerovatno ce ostati u Zelji.Beslija ce potpisati u to nesumnjam kaze Osim za Oslobodenje!Puno prica o dolasku,ali sad zasad ekipa se polako rasipa. :idea:
Ma polako bice sve ok Bucka bi trebalo zadrzati svakako ako je moguce

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.