Ako mi vjerujes, veceras se bas desila anegdota za Mostar. Na poslu ja veceras i svratilo par njih prica sa nama i local security na poslu, jedan od njih iz sheikove pamilije i tako ja mu kazem iz Bosne da sam, spominje mi on kako je par puta dolazio u Sarajevo i tako obisao jos par gradova, spomenu prvo Mostar. Velim mu ja, "jelde lijep grad, imaju veoma star i poznat most', kad on facu napravio i klima glavom, kaze mi: "Mostar smrdi puno, previse prljav, ne svidja mi se nikako". I uze telefon, kaze e ovo je lijep grad i ovdje sam tek uzivao, kad ono Bihac i ljepote rijeke, slapovi, priroda, vodopadi, okupili se i ostali lokalci da gledaju - odusevili se. Boga mi.staragarda je napisao/la:Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
**** ne vadisNYKnicks Fan je napisao/la:Auu ljudi
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da nije mozda Seljad Bingo slago opet nesto 
A sta je slagaotuzlak1987 je napisao/la:Da nije mozda Seljad Bingo slago opet nesto
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma fraza "ulazi Bingo" godinama evo vecAgamemnon je napisao/la:A sta je slagaotuzlak1987 je napisao/la:Da nije mozda Seljad Bingo slago opet nesto
-
Sloboda1919
- Kontakt:
a u rijeci pastrmkaBeduin je napisao/la:Ako mi vjerujes, veceras se bas desila anegdota za Mostar. Na poslu ja veceras i svratilo par njih prica sa nama i local security na poslu, jedan od njih iz sheikove pamilije i tako ja mu kazem iz Bosne da sam, spominje mi on kako je par puta dolazio u Sarajevo i tako obisao jos par gradova, spomenu prvo Mostar. Velim mu ja, "jelde lijep grad, imaju veoma star i poznat most', kad on facu napravio i klima glavom, kaze mi: "Mostar smrdi puno, previse prljav, ne svidja mi se nikako". I uze telefon, kaze e ovo je lijep grad i ovdje sam tek uzivao, kad ono Bihac i ljepote rijeke, slapovi, priroda, vodopadi, okupili se i ostali lokalci da gledaju - odusevili se. Boga mi.staragarda je napisao/la:Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
- Beduin
- Kontakt:
Ma zaboli me za njega, ali nemam razloga lagati, fakat covjek tako m govori.Sloboda1919 je napisao/la:a u rijeci pastrmkaBeduin je napisao/la:Ako mi vjerujes, veceras se bas desila anegdota za Mostar. Na poslu ja veceras i svratilo par njih prica sa nama i local security na poslu, jedan od njih iz sheikove pamilije i tako ja mu kazem iz Bosne da sam, spominje mi on kako je par puta dolazio u Sarajevo i tako obisao jos par gradova, spomenu prvo Mostar. Velim mu ja, "jelde lijep grad, imaju veoma star i poznat most', kad on facu napravio i klima glavom, kaze mi: "Mostar smrdi puno, previse prljav, ne svidja mi se nikako". I uze telefon, kaze e ovo je lijep grad i ovdje sam tek uzivao, kad ono Bihac i ljepote rijeke, slapovi, priroda, vodopadi, okupili se i ostali lokalci da gledaju - odusevili se. Boga mi.staragarda je napisao/la:Zadovoljan sam sa odzivom na prozivci...Haurdic bas nespreman... Boravak u onoj selendri pored Mostara je izgleda učinila svoje... Sva sreća ima mjesec i više do prve utakmice pa se valjda dozove... Jedu ga ljudi danas..lično nisam bas najzadovoljniji prelaznim rokom ako je to TO... Mislim da nam treba desni bek i jos jedan napadač al ko sam ja
075 ❤
075 ❤
-
Blackmore2
- Kontakt:
ljudi jel sad trening u 11
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Danas se osjećam nekako šampionski ,a Vi? 
Da nemas kakvih info, da nam nece koje zvucno pojacanje doci? Nesto si puno tajnovit od sinoc heheheheNYKnicks Fan je napisao/la:Danas se osjećam nekako šampionski ,a Vi?
Zna sigurno nesto samo neće da prica 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Lijep dan, pocele pripreme, svi na broju i okupu, igraci veseli, jedva cekaju da pocnu utakmice, eh otkad toga nije biloSARS je napisao/la:Da nemas kakvih info, da nam nece koje zvucno pojacanje doci? Nesto si puno tajnovit od sinoc heheheheNYKnicks Fan je napisao/la:Danas se osjećam nekako šampionski ,a Vi?
Prvi na tabeli, sve plate, racuni izmireni, poslovalo se u plusu.
Jel bio neko sinoc u kasinu??
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Tako je Vugda, j3bes pacerske odgovore i mentalitet. Ako ulazes u klub i imas neke ciljeve onda se bori i najavljuj to, usadjuj pobjednicki mentalitet ekipi, Upravi, navijacima i simpatizerima...
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Neka se igra i u Zenici,Klub bi sigurno obezbjedio 15-tak autobusa,narod bi sam se organizavao,ja bi jedan bus,dado jedan,ma to su slatke brige
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Tužna vijest za ljubitelje fudbala: Preminuo legendarni golman Slobode Ranko Cakić
Tužna vijest za sve ljubitelje nogometa u BiH stigla je iz Leskovca. Tamo je poslije duge i teške bolesti, u 63. godini, preminuo Ranko Cakić, jedan od najboljih golmana u historiji tuzlanske Slobode, sredinom sedamdesetih godina i među najboljima u bivšoj zajedničkoj državi.
Bio je član generacije ekipe s Tušnja koja je u sezoni 1976./1977. u Prvoj ligi biše Jugoslavije osvojila treće mjesto i izborila plasman u Kup UEFA, zajedno s Mustafom Hukićem, Dževadom Šećerbegovićem, Fuadom Mulahasanovićem i ostalim igračima po mnogima najbolje generacije Slobodinih fudbalera u 96-godišnjoj historiji.
Bio je vrstan sportista, a osim odbranama, plijenio je i ponašanjem i poštenjem. U sezoni 1976., dobio je trofej za fair-play Fudbalskog saveza Jugoslavije za gestu na utakmici s Partizanom u Beogradu. Dok je trajao napad “crno-bijelih”, potrčao je na drugu stranu terena da pruži pomoć jednom povrijeđenom domaćem fudbaleru, a tada je Partizan postigao gol.
Ranko Cakić se po završetku karijere vratio u Leskovac, gdje se uspješno bavio voćarstvom.
Posljednji ispraćaj i ukop Ranka Cakića obavit će se u ponedjeljak, 18. januara u 12 sati, na Gradskom groblju u Leskovcu.
Zodiac je napisao/la:Tužna vijest za ljubitelje fudbala: Preminuo legendarni golman Slobode Ranko Cakić
Tužna vijest za sve ljubitelje nogometa u BiH stigla je iz Leskovca. Tamo je poslije duge i teške bolesti, u 63. godini, preminuo Ranko Cakić, jedan od najboljih golmana u historiji tuzlanske Slobode, sredinom sedamdesetih godina i među najboljima u bivšoj zajedničkoj državi.Bio je član generacije ekipe s Tušnja koja je u sezoni 1976./1977. u Prvoj ligi biše Jugoslavije osvojila treće mjesto i izborila plasman u Kup UEFA, zajedno s Mustafom Hukićem, Dževadom Šećerbegovićem, Fuadom Mulahasanovićem i ostalim igračima po mnogima najbolje generacije Slobodinih fudbalera u 96-godišnjoj historiji.
Bio je vrstan sportista, a osim odbranama, plijenio je i ponašanjem i poštenjem. U sezoni 1976., dobio je trofej za fair-play Fudbalskog saveza Jugoslavije za gestu na utakmici s Partizanom u Beogradu. Dok je trajao napad “crno-bijelih”, potrčao je na drugu stranu terena da pruži pomoć jednom povrijeđenom domaćem fudbaleru, a tada je Partizan postigao gol.
Ranko Cakić se po završetku karijere vratio u Leskovac, gdje se uspješno bavio voćarstvom.
Posljednji ispraćaj i ukop Ranka Cakića obavit će se u ponedjeljak, 18. januara u 12 sati, na Gradskom groblju u Leskovcu.
Mislim da je on prije 4-5 godina bio u Tuzli (ako ga nisam pomijesao sa nekim) i da sam se tad upoznao snjim, mislim one godine kad cemo ispast iz lige.
Jesmol ono za njega u zamjenu dobili od Zvezde reflektore?
Mislim da bi trebala neka delegacija ispred Slobode otici na sahranu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
To je to, ovisno od forme Efendica da Skahic uskoci umjesto Mehmedagica, otom-potom.
Neka pociva u miru grande Ranko Cakic, hvala mu za sve sto je pruzio u Slobodi.
075 ❤
075 ❤
bolje anas sharbiniEthel je napisao/la:Saša Kajkut bi nam legao samo tako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.