3-4Elegant je napisao/la:Da li smo mi zavrsili sa pojacanjima s ozirom da se ide u Međugorje ili ce tamo neko doci naknadno ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ajzea je forumaš godine !
Psajdak je napisao/la:3-4Elegant je napisao/la:Da li smo mi zavrsili sa pojacanjima s ozirom da se ide u Međugorje ili ce tamo neko doci naknadno ?

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- themaniaks
- Kontakt:
koji je igrac trckaro sa Alihodzicem i Djermanovicem
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Halvadžić na početku.themaniaks je napisao/la:koji je igrac trckaro sa Alihodzicem i Djermanovicem
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Svaki rok Stokić, Bekrić, Kajkut. Prošli put Joco, ovaj Samir, sljedeći...ChWilla je napisao/la:svaki prelazni rok bekrić i kajkut, al' bekrić je stvarno došao...![]()

Životni saputnik! 1921
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Kralj banana ga plaćao,ima se može sepintol_TM87 je napisao/la:Audija a4, Hare ga je zagledao hahaEdisMulalic je napisao/la:Sta vozi?pintol_TM87 je napisao/la:Ja zimare na treninguu..
Po meni danas najbolji bio Hodzurda, sve ih je stavio u dzep (Memiju, Samira,Ivana).
Stevanovic los danas skroz.Ovaj novi Halvadzic nista posebno, imao zicer 1 na 1 i to je to..valjda bude nesto od njega..
Ako nista ovaj djermanovic voza najbolje auto![]()

Boga mi Hodžurda ispade super pojačanje i sad je neizostavan član prve postave po mnogima. 

nemamo primljenog gola sa njim na terenu, a nije ni tako malo minuta igrao. i ne mislim da je bogičević na ovoj tački karijere bolji nego on, a bogdanovića ćemo još popričekati da se vrati. tako da je po meni mjesto u prvih 11 njegovo dok se ne pokaže drukčije.
Kad se sjetim kako su ga castili mnogi komplimentima kad je dosao a sad momak stub odbrane..Kod njega mi se najvise svidjaju njegove duge lopte..Omark je napisao/la:Boga mi Hodžurda ispade super pojačanje i sad je neizostavan član prve postave po mnogima.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bravo, svi su ono govorili u fazonu polovnjak iz Slavije, šta će nam on, ovo ono, a npr na Diattu smo bili više nabrijaniji i mislili da će biti pojačanje.Okolele je napisao/la:Kad se sjetim kako su ga castili mnogi komplimentima kad je dosao a sad momak stub odbrane..Kod njega mi se najvise svidjaju njegove duge lopte..Omark je napisao/la:Boga mi Hodžurda ispade super pojačanje i sad je neizostavan član prve postave po mnogima.
Nije sve kako se čini na prvi pogled.
On je svojim radom i bez ikakve buke pokazao, kada mu se ukazala šansa, zaista dovoljno.
Danas je Hodzina ekipa primila gol. Brrrrr...ChWilla je napisao/la:nemamo primljenog gola sa njim na terenu, a nije ni tako malo minuta igrao. i ne mislim da je bogičević na ovoj tački karijere bolji nego on, a bogdanovića ćemo još popričekati da se vrati. tako da je po meni mjesto u prvih 11 njegovo dok se ne pokaže drukčije.
Ma samo je jedan, ako mogu da kažem čovjek, konstantno pljuvao po Hodžurdi, drugi su uglavnom izražavali skepsu
Zato, za nadati se da će Hodžurda na proljeće nastaviti sa partijama kakve je pružao u prvom dijelu, pa da se dotičnom psihičko stanje pogorša u što većoj mjeri.

Zato, za nadati se da će Hodžurda na proljeće nastaviti sa partijama kakve je pružao u prvom dijelu, pa da se dotičnom psihičko stanje pogorša u što većoj mjeri.
Da se mi ne zayebemo sa ovim gomilanjem igraca.Psajdak je napisao/la:3-4Elegant je napisao/la:Da li smo mi zavrsili sa pojacanjima s ozirom da se ide u Međugorje ili ce tamo neko doci naknadno ?

Ako nista imat cemo klupu - znaci Boze.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jaludovolimte
- Kontakt:
Super je ovo samo je problem što imamo malo utakmica ovu polusezonu, a toliko igrača da im damo šansu. Al vec kad krene liga 12.. ustvari i zbog toga je i dovedeno ovoliko igracaElegant je napisao/la:Da se mi ne zayebemo sa ovim gomilanjem igraca.Psajdak je napisao/la:3-4Elegant je napisao/la:Da li smo mi zavrsili sa pojacanjima s ozirom da se ide u Međugorje ili ce tamo neko doci naknadno ?
Ako nista imat cemo klupu - znaci Boze.

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
ma dovedeni su igraci da se napadne prolaz za evropu i vidi do pocetka sledece sezone ko moze ostat..pripema za tu famoznu ligu 12
pametan potez skroz
pametan potez skroz
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ahahahahahahahaha zadnja je vrhbraco je napisao/la:
Cini mi se da je islo trljaju ga i u njega pusu nebi li mu povratili dusu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja bi jos samo Stanu doveo i ok je sve super,ima ovo proljece da vidimo sta i kako na ljeto dovest jos mozda dva igraca al dobra i to bi bilo to,ne pretjerivat,ne preplacivat nekog Kajkuta itd ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
da i koliko se sjecam pjevala se i poslije rata, kao i ova sve sto zelim u ovom trenutkupile87 je napisao/la:Cini mi se da je islo trljaju ga i u njega pusu nebi li mu povratili dusu...

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.