Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
i ako je ne izbori,nije smak svijeta.
Vi bi volili da stavi katanac,ali trenutno je realnost malo drugacija.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Dug nije konačan, možda se prepolovi, možda i ostane onakav kakav jeste, trenutno je sve u fazi žalbe. Povećat će se mjesečna rata i gotovo, otplatit će se.. Ti mene stvarno iznenađuješ, ako stvarno smatraš da bi sebi to dopustili. Naravno da izlazak na europsku scenu predstavlja i najveći priliv novca, ali daleko dalekoo od toga da ćemo se ugasiti, što ti je očigledno željamiden je napisao/la:Ima para, ali ima i novih dugova. Evropa ako se ne izbori, katanac na vrata i to je to.

@rigotina

@fukara
Evo sad ti pred cijelim ovim forumskim auditorijem, govorim da ti veze sa životom nemaš. Ne pravi se majke ti tvoje da si upućen, u nešto što očigledno nisi

@pinoglavi
Nisu vas bombama ganjali Manijaci, dok ste bježali kroz Tuzlu

Bježali u svom gradu

Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 16 jan 2016, 18:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Ajzea je forumaš godine !
od uspijeha mi uzeli kup prvoligasa oni kup marsala (kao drugoligasi) koji je vrijedniji. mi proveli duplo vise sezona u prvoj saveznoj ligi Jugoslavije od njih, mozda nismo bolji ali nismo ni gori to je sigurnoOlympique je napisao/la:E cuj Sloboda veci klub od Borca![]()
![]()
![]()
Na koji nacin da mi je samo znati![]()

Sloboda Tuzla
što će bit smak svijeta, pa navikli steAgamemnon je napisao/la:Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
goveđigulašmajka
Bolje trazite deminera umjesto brojanja trofejaPsajdak je napisao/la:Bezobrazan si postao u zadnje vrijeme, ništa brojat pehar za osvojeno prvo mjesto u branju šljiva?Bolanos je napisao/la:Mozemo time opravdati i sto je Olimpik trofejniji od vas? Modrica, Leotar?![]()
Davno sam ja rekao, koliko su nesposobni da uzmu trofej, da se sami sa sobom takmiče, drugi bi završili
Nad tobom sunce najljepše sja
Drago mi je sto potvrđuješ teze da smo izgradili i ona prije dva. Na starom veležovom i pod BB. Yebiga izleti ti komšijarigotina je napisao/la:oborit cete sve rekorde u gradnji stadiona
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda u ex yu, cetvrti klub iz BiH. 24 sezone, 751 bod, 13. po vjecitom broju bodova
Borac u ey yu, sesti klub iz BiH iza Celika, 13 sezona, 379 bodova, 19. po vjecitom broju bodova.
Sloboda duplo uspjesnija po bodovima tj pobjedama. Sloboda u BiH cetvrta po broju bodova od 1995.
Isto tako krmak se smije ovom za prodisat, a njegov klub kada je trebalo se borit da opstane ugasen. Dok se neki drugi koji nisu u skladu sa sistemom kao Sloboda i Velez bore.
Onda Sabinho, kad vi budete imali 50+ trofeja kao Lpool i United slobodno recite da ste vi nas United, a mi cemo ako ne budemo imali trofeja onda biti spram vas Leicester.
Borac u ey yu, sesti klub iz BiH iza Celika, 13 sezona, 379 bodova, 19. po vjecitom broju bodova.
Sloboda duplo uspjesnija po bodovima tj pobjedama. Sloboda u BiH cetvrta po broju bodova od 1995.
Isto tako krmak se smije ovom za prodisat, a njegov klub kada je trebalo se borit da opstane ugasen. Dok se neki drugi koji nisu u skladu sa sistemom kao Sloboda i Velez bore.
Onda Sabinho, kad vi budete imali 50+ trofeja kao Lpool i United slobodno recite da ste vi nas United, a mi cemo ako ne budemo imali trofeja onda biti spram vas Leicester.
Ja koliko sam upucen velicina kluba se ogleda o broju trofeja,a ne o pobjedama i sakupljanju bodova.Ali dobro,mozda je do mene.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trofeji > bodovituzlak1987 je napisao/la:Sloboda u ex yu, cetvrti klub iz BiH. 24 sezone, 751 bod, 13. po vjecitom broju bodova
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto nije istina. Eto gdje su ti klubovi koji imaju kod nas po jedan trofej i ko ih prati?MortemHz je napisao/la:Trofeji > bodovituzlak1987 je napisao/la:Sloboda u ex yu, cetvrti klub iz BiH. 24 sezone, 751 bod, 13. po vjecitom broju bodova
Kontinuitet > par trofeja
hvala što ste nam ga izgradiliCocaine je napisao/la:Drago mi je sto potvrđuješ teze da smo izgradili i ona prije dva. Na starom veležovom i pod BB. Yebiga izleti ti komšijarigotina je napisao/la:oborit cete sve rekorde u gradnji stadiona
goveđigulašmajka
rigotina je napisao/la:što će bit smak svijeta, pa navikli steAgamemnon je napisao/la:Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,

DRUG NEBI TI PUNCA
Kakav bolesnikPsajdak je napisao/la:Fino mi rashlađuj jaja, ako sam te već zaposlio, radi kako treba..fukaratz je napisao/la:psajdak imas jedno

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Mislili smo vam kupit kopacke dresove i stucne da ta vjestacka tvorevina iz epruvete bude potpuna ali onda bi ispalo da ste velež "b"rigotina je napisao/la:hvala što ste nam ga izgradiliCocaine je napisao/la:Drago mi je sto potvrđuješ teze da smo izgradili i ona prije dva. Na starom veležovom i pod BB. Yebiga izleti ti komšijarigotina je napisao/la:oborit cete sve rekorde u gradnji stadiona
Ovako smo ogradili mostarski crveni brend

Barem se ne palimo i gasimo kao sijalica.rigotina je napisao/la:što će bit smak svijeta, pa navikli steAgamemnon je napisao/la:Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
Ali jbg,vi ste navikli.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
neka hvala, stadion ce biti dovoljan. javite kad složite taj drugi da vidimo jel nam se sviđaCocaine je napisao/la:Mislili smo vam kupit kopacke dresove i stucne da ta vjestacka tvorevina iz epruvete bude potpuna ali onda bi ispalo da ste velež "b"rigotina je napisao/la:hvala što ste nam ga izgradiliCocaine je napisao/la: Drago mi je sto potvrđuješ teze da smo izgradili i ona prije dva. Na starom veležovom i pod BB. Yebiga izleti ti komšija
Ovako smo ogradili mostarski crveni brend
goveđigulašmajka
da nisam nesto rekao sto te povrijediloPsajdak je napisao/la:Fino mi rashlađuj jaja, ako sam te već zaposlio, radi kako treba..fukaratz je napisao/la:psajdak imas jedno

Sloboda Tuzla
kad vam čovjek pogleda klupske vitrine reko bi da nikad niste ni bili upaljeniAgamemnon je napisao/la:Barem se ne palimo i gasimo kao sijalica.rigotina je napisao/la:što će bit smak svijeta, pa navikli steAgamemnon je napisao/la:Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
Ali jbg,vi ste navikli.
goveđigulašmajka
Sol sve izgrizla.rigotina je napisao/la:kad vam čovjek pogleda klupske vitrine reko bi da nikad niste ni bili upaljeni

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.