Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Rios » 16 jan 2016, 13:53

Ja ne znam odakle vama to da Miralem nije neki trkac!? Pa covjek je i u repki i u Romi uvijek pri samom vrhu kad je to u pitanju,fakat ne kontam..

Cuj @tarabuke nije trkac,trebaju driblinzi.. :o :lol: Pitaj Di Mariju kako Pjanic dribla :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 jan 2016, 14:24

Rios je napisao/la:Ja ne znam odakle vama to da Miralem nije neki trkac!? Pa covjek je i u repki i u Romi uvijek pri samom vrhu kad je to u pitanju,fakat ne kontam..

Cuj @tarabuke nije trkac,trebaju driblinzi.. :o :lol: Pitaj Di Mariju kako Pjanic dribla :lol: :lol:
Trkači su igrači poput Salaha, Navasa, Wallcota, pretezno krila koja trče kao muha bez glave, zna i Pjanic uhvatit sprint al nije po tom trkač. On je igrač koji trčkara po sredini trazi loptu i proslijedjuje je dalje. Jesi ikad vidio pjanica da uzme loptu i ode da probija po strani
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jan 2016, 14:36

Rios je napisao/la:Ja ne znam odakle vama to da Miralem nije neki trkac!? Pa covjek je i u repki i u Romi uvijek pri samom vrhu kad je to u pitanju,fakat ne kontam..

Ma lupaju ljudi svakakve gluposti, nije da ih se nismo načitali na ovoj temi punoj trollova i spammera, kojim se toleriše sve i svašta i koji gotovo uvijek prođu nekažnjeno. :yawn:

@Javier, ne možeš Pjanića porediti s krilnim igračima, a on čistokrvni veznjak. :roll: Logika stvari nalaže da nikada neće imati brzinu kao Salah ili Gervinho. Zamisli da uporediš njega i nekog defanzivca, pa kažeš da se taj defanzivac slabije kreće i nije trkač u odnosu na Miralema. Jednostavno ne ide. Za igrača koji se svaku utakmicu otvara, vraća u odbranu (iako je igra prilično loše ove sezone), aktivan je i učestvuje u napadima od samog početka, a pritom svaku utakmicu pretrči mnogo, svakako se može reći da je u najmanju ruku solidan trkač.

Rios

Post Postao/la Rios » 16 jan 2016, 14:45

JavierBosnia je napisao/la:

Trkači su igrači poput Salaha, Navasa, Wallcota, pretezno krila koja trče kao muha bez glave, zna i Pjanic uhvatit sprint al nije po tom trkač. On je igrač koji trčkara po sredini trazi loptu i proslijedjuje je dalje. Jesi ikad vidio pjanica da uzme loptu i ode da probija po strani
Evo @Claus ti je odgovorio manje vise sve..Ne mozes druze porediti krila i veznjaka,Mire nikad nece biti krilo niti probijati po strani,on je centralni vezni i naravno da se krece uglavnom po tom dijelu terena.Za tu novu eventualnu poziciju Miralem ima potrebne kvalitete,dobar dribling,pregled igre,lucidnost,sut i dosta dobar radijus kretanja,tj. pokretljivost.

@Claus Ma zato i ulazim i pisem slabije na ovoj temi,ovako kad nesto procitam sto mi bas zapara usi reagujem,moram.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 16 jan 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 jan 2016, 14:50

Mozda grijesim ali po meni trkač je igrač poput Besica, evo poredit cemo ih zato sto igraju oba u veznom redu, znali su igrati prakticno jedan do drugog.
Besic i kada krene naprijed i kada ide nazad radi to trkački, to je jedno. A druga stvar je sto radi Pjanic i on isto trči normalno, ali ne bih nazvao to trkački već da je on pokretljiviji. Razlika je u tome sto kad je neko vise pokretljiv da on izlazi na lopte, prima ih, otkriva se, ulazi u prostor. A kad je neko trkač onda on ima slicne osobine kao ovaj gore samo sto jos po meni vise trči po terenu na više se mjesta nalazi.
Mislim imamo svoja misljenja, naravno da je Pjanic vrlo pokretan sto je odlicno sad to kako cu ja ili ti nazvati to je druga stvar manje bitna :)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jan 2016, 14:56

Ako je Bešić na dobrom putu da postane vrhunski trkač (po nekima je već sada vrhunski), te ako je u tom segmentu nešto bolji od Pjanića, to ne mora nužno značiti da Miralem nije trkač ili da je loš po tom pitanju, što na kraju krajeva argumenti i dokazuju.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 jan 2016, 15:04

Claus je napisao/la:Ako je Bešić na dobrom putu da postane vrhunski trkač (po nekima je već sada vrhunski), te ako je u tom segmentu nešto bolji od Pjanića, to ne mora nužno značiti da Miralem nije trkač ili da je loš po tom pitanju, što na kraju krajeva argumenti i dokazuju.
Ma nismo se mi drug najbolje razumjeli, svakako da je Pjanic to sto govoris imam i ja isto misljenje samo sam ja to sebi na drugaciji nacin definisao i pravio neke razlike :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 jan 2016, 15:11

Pjanic nema muda Pjanic ne dribla Pjanic vise vraca loptu nazad nego naprjed Pjanic je previse mlitav da BI bio klasa.On je jedan osrednji igrac koji zadovoljava timove poput Rome on za vece klubove nije.Moze probat Ali se nece proslavit.Dakle jedan solidan igrac kojeg ima skoro svaki malo jaci klub lige petice.Za njega su Ozil Iniesta Yaja i Jos jedno takvih 20 nedostizni.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 jan 2016, 15:20

Alipasino je napisao/la:Pjanic nema muda Pjanic ne dribla Pjanic vise vraca loptu nazad nego naprjed Pjanic je previse mlitav da BI bio klasa.On je jedan osrednji igrac koji zadovoljava timove poput Rome on za vece klubove nije.Moze probat Ali se nece proslavit.Dakle jedan solidan igrac kojeg ima skoro svaki malo jaci klub lige petice.Za njega su Ozil Iniesta Yaja i Jos jedno takvih 20 nedostizni.
E jesi ga nasao uporedit sa Ozilom koji je igrao u Realu, sad u Arsenalu godinama na vrhunskom nivou i u Njemackoj
Za Yayu isto tako iskusan godinama igra vrhunski, o Iniesti ne treba trositi rijeci.
Pjanic je jedan od nasih najboljih igraca, ali daleko od vrhunskog igrača kakvih trenutno ima, tko nam je kriv sto smo mi prosjecna reprezentacija i takav igrac je cak i previse za nas

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 16 jan 2016, 15:24

Mozda se Miralem kastrirao. :D :D

Kaze hoce u evnuhe kad zavrsi karijeru. Eto ti Husika novog nadimka za baletana: evnuh :D :D
Haja kad vam je glavni argument da nema muda.

Dajte ba ljudi sta lupate vise gluposti, kako vas glava ne zaboli pisajuci nebuloze o nasem najboljem igracu u ovom momentu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 16 jan 2016, 15:29

Alipasino je napisao/la:Pjanic nema muda Pjanic ne dribla Pjanic vise vraca loptu nazad nego naprjed Pjanic je previse mlitav da BI bio klasa.On je jedan osrednji igrac koji zadovoljava timove poput Rome on za vece klubove nije.Moze probat Ali se nece proslavit.Dakle jedan solidan igrac kojeg ima skoro svaki malo jaci klub lige petice.Za njega su Ozil Iniesta Yaja i Jos jedno takvih 20 nedostizni.
+1 :kafa:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 jan 2016, 15:32

Nije najbolji igrac, on se samo vodi kao trenutno nas najbolji internacionalac.
Reprezentacija je mjerilo ko je zaista nas najbolji igrac. Tu je uvijek prosjek, nekad i ispodprosjecan.
Najbolje poredjenje je Hasan Salihamidzic, igrac koji je igrao u najvecim klubovima u kakvim Pjanic ne da nije igrao vec vjerovatno nece ni igrati ali o tom po tom. Tada su za Hasana mediji govorili da je nas nas najbolj igrac - internacionalni, ali to u reprezentaciji nikada nije mogao biti ma ni blizu toga kad su bili igraci koji su igrali srcem i koji su se zalagali, kad je tu bio jedan Sergej :kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 16 jan 2016, 15:34

JohnCleese je napisao/la:Nije najbolji igrac, on se samo vodi kao trenutno nas najbolji internacionalac.
Reprezentacija je mjerilo ko je zaista nas najbolji igrac. Tu je uvijek prosjek, nekad i ispodprosjecan.
Najbolje poredjenje je Hasan Salihamidzic, igrac koji je igrao u najvecim klubovima u kakvim Pjanic ne da nije igrao vec vjerovatno nece ni igrati ali o tom po tom. Tada su za Hasana mediji govorili da je nas nas najbolj igrac - internacionalni, ali to u reprezentaciji nikada nije mogao biti ma ni blizu toga kad su bili igraci koji su igrali srcem i koji su se zalagali, kad je tu bio jedan Sergej :kafa:
Sine, haj ti lezi!

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 16 jan 2016, 15:36

A da i ti malo prilegnes.
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

Rios

Post Postao/la Rios » 16 jan 2016, 15:39

I eto ga,opet svira ista ploca :|

Jednostavno o cemu god da se pocne pricati odmah ulete pojedinci sa istom pricom kako je Pjanic prosjek,kako nece nikad zaigrati za velike klubove,bolji od njega ovaj,bolji onaj,nema muda.. :|

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 16 jan 2016, 15:43

Pjanić je naš najbolji igrač sa trenutnom formom u klubu.
Džeko je najbolji igrač reprezentacije.
Tu bismo trebali stati.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 16 jan 2016, 15:57

Omark je napisao/la:Pjanić je naš najbolji igrač sa trenutnom formom u klubu.
Tu bismo trebali stati.
To da neko zna objasnit Husiki i delegatima ova tema bi imala 200 stranica umjesto 1100 :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jan 2016, 16:02

Effenberg je napisao/la:
Tu bismo trebali stati.
To da neko zna objasnit Husiki i delegatima ova tema bi imala 200 stranica umjesto 1100 :D
Ne treba njima ništa objašnjavati. Takvi se mogu jednim klikom trajno eliminisati, samo što ne postoji volja da se to uradi. :kafa:

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 16 jan 2016, 16:08

Tu bismo trebali stati.
To ti tako vidis,ja vidim nesto drugacije..u cemu je problem. :kafa:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 16 jan 2016, 16:12

vozdrica je napisao/la:
Tu bismo trebali stati.
To ti tako vidis,ja vidim nesto drugacije..u cemu je problem. :kafa:
Dobro :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.