Cuj @tarabuke nije trkac,trebaju driblinzi..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Trkači su igrači poput Salaha, Navasa, Wallcota, pretezno krila koja trče kao muha bez glave, zna i Pjanic uhvatit sprint al nije po tom trkač. On je igrač koji trčkara po sredini trazi loptu i proslijedjuje je dalje. Jesi ikad vidio pjanica da uzme loptu i ode da probija po straniRios je napisao/la:Ja ne znam odakle vama to da Miralem nije neki trkac!? Pa covjek je i u repki i u Romi uvijek pri samom vrhu kad je to u pitanju,fakat ne kontam..
Cuj @tarabuke nije trkac,trebaju driblinzi..![]()
Pitaj Di Mariju kako Pjanic dribla
![]()
Ma lupaju ljudi svakakve gluposti, nije da ih se nismo načitali na ovoj temi punoj trollova i spammera, kojim se toleriše sve i svašta i koji gotovo uvijek prođu nekažnjeno.Rios je napisao/la:Ja ne znam odakle vama to da Miralem nije neki trkac!? Pa covjek je i u repki i u Romi uvijek pri samom vrhu kad je to u pitanju,fakat ne kontam..
![]()
Evo @Claus ti je odgovorio manje vise sve..Ne mozes druze porediti krila i veznjaka,Mire nikad nece biti krilo niti probijati po strani,on je centralni vezni i naravno da se krece uglavnom po tom dijelu terena.Za tu novu eventualnu poziciju Miralem ima potrebne kvalitete,dobar dribling,pregled igre,lucidnost,sut i dosta dobar radijus kretanja,tj. pokretljivost.JavierBosnia je napisao/la:Trkači su igrači poput Salaha, Navasa, Wallcota, pretezno krila koja trče kao muha bez glave, zna i Pjanic uhvatit sprint al nije po tom trkač. On je igrač koji trčkara po sredini trazi loptu i proslijedjuje je dalje. Jesi ikad vidio pjanica da uzme loptu i ode da probija po straniRios je napisao/la:Ja ne znam odakle vama to da Miralem nije neki trkac!? Pa covjek je i u repki i u Romi uvijek pri samom vrhu kad je to u pitanju,fakat ne kontam..
![]()
Ma nismo se mi drug najbolje razumjeli, svakako da je Pjanic to sto govoris imam i ja isto misljenje samo sam ja to sebi na drugaciji nacin definisao i pravio neke razlikeClaus je napisao/la:Ako je Bešić na dobrom putu da postane vrhunski trkač (po nekima je već sada vrhunski), te ako je u tom segmentu nešto bolji od Pjanića, to ne mora nužno značiti da Miralem nije trkač ili da je loš po tom pitanju, što na kraju krajeva argumenti i dokazuju.
E jesi ga nasao uporedit sa Ozilom koji je igrao u Realu, sad u Arsenalu godinama na vrhunskom nivou i u NjemackojAlipasino je napisao/la:Pjanic nema muda Pjanic ne dribla Pjanic vise vraca loptu nazad nego naprjed Pjanic je previse mlitav da BI bio klasa.On je jedan osrednji igrac koji zadovoljava timove poput Rome on za vece klubove nije.Moze probat Ali se nece proslavit.Dakle jedan solidan igrac kojeg ima skoro svaki malo jaci klub lige petice.Za njega su Ozil Iniesta Yaja i Jos jedno takvih 20 nedostizni.
+1Alipasino je napisao/la:Pjanic nema muda Pjanic ne dribla Pjanic vise vraca loptu nazad nego naprjed Pjanic je previse mlitav da BI bio klasa.On je jedan osrednji igrac koji zadovoljava timove poput Rome on za vece klubove nije.Moze probat Ali se nece proslavit.Dakle jedan solidan igrac kojeg ima skoro svaki malo jaci klub lige petice.Za njega su Ozil Iniesta Yaja i Jos jedno takvih 20 nedostizni.
Sine, haj ti lezi!JohnCleese je napisao/la:Nije najbolji igrac, on se samo vodi kao trenutno nas najbolji internacionalac.
Reprezentacija je mjerilo ko je zaista nas najbolji igrac. Tu je uvijek prosjek, nekad i ispodprosjecan.
Najbolje poredjenje je Hasan Salihamidzic, igrac koji je igrao u najvecim klubovima u kakvim Pjanic ne da nije igrao vec vjerovatno nece ni igrati ali o tom po tom. Tada su za Hasana mediji govorili da je nas nas najbolj igrac - internacionalni, ali to u reprezentaciji nikada nije mogao biti ma ni blizu toga kad su bili igraci koji su igrali srcem i koji su se zalagali, kad je tu bio jedan Sergej
To da neko zna objasnit Husiki i delegatima ova tema bi imala 200 stranica umjesto 1100Omark je napisao/la:Pjanić je naš najbolji igrač sa trenutnom formom u klubu.
Džeko je najbolji igrač reprezentacije.
Tu bismo trebali stati.
Ne treba njima ništa objašnjavati. Takvi se mogu jednim klikom trajno eliminisati, samo što ne postoji volja da se to uradi.Effenberg je napisao/la:To da neko zna objasnit Husiki i delegatima ova tema bi imala 200 stranica umjesto 1100Omark je napisao/la:Pjanić je naš najbolji igrač sa trenutnom formom u klubu.
Tu bismo trebali stati.
To ti tako vidis,ja vidim nesto drugacije..u cemu je problem.Omark je napisao/la:Pjanić je naš najbolji igrač sa trenutnom formom u klubu.
Tu bismo trebali stati.
Dobrovozdrica je napisao/la:To ti tako vidis,ja vidim nesto drugacije..u cemu je problem.Omark je napisao/la:Pjanić je naš najbolji igrač sa trenutnom formom u klubu.
Tu bismo trebali stati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.