i jedini ženski koji je podjednako atraktivan kao muškirio_Ferdy88 je napisao/la:Jest najmuškiji kod nas
Sport i TV
Re: Sport i TV
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hoće li neka TV kuća u BiH prenositi Evropsko prvenstvo u rukometu?
- Suljo20002
- Kontakt:
Pitan je hoce li te kuce opstati za koji dan a ne hoce li neko takmicenje prenositi...RTRS je jedina nadaBlaze je napisao/la:Hoće li neka TV kuća u BiH prenositi Evropsko prvenstvo u rukometu?
Raspad sistema znači. A traže da se plaća RTV pretplata. Ni 00,01 KM plaćati im.
a gledaj, od državne televizije ni ne treba očekivati da prenose EP u rukometu, prvo nas tamo nema, drugo to je opterećivanje programa maksimalno.Blaze je napisao/la:Raspad sistema znači. A traže da se plaća RTV pretplata. Ni 00,01 KM plaćati im.
Da imamo sportski kanal u okviru JRTS bilo bi to druga priča, ovako je to čista glupost.
Druga stvar je ta RTV pretplata, to je taksa koju mi građani moramo platiti jer je zakon rekao tako, da je glupost jeste ali se platiti mora (po zakonu).
Problem naše RTV je taj što oni ovise od te pretplate, nemaju svoju produkciju i svoj program koji bi mogli prodati drugim TV kućama.
I drugim državama se plaća RTV pretplata (direktno ili indirektno) ali njihove televizije ne ovise o tome.
BBC od svoje produkcije koju uvale svakoj televiziji na svijetu ne samo da pokrije svoje troškove nego i zaradi. A šta će BHRT ? nemaju ništa zato jer ljudi koji gore sjede neće da razmišljaju jer on ima platu da radi svoj poso i boli ga qrac i za čime. Imaju toliko TV opreme i novinara na terenu da na dnevnoj bazi mogu snimit jedan dokumentarac, neku TV seriju ili šta ja znam, ne treba to biti prvoklasna produkcija ali eto.... naša posla.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, i nema prenosa i program je katastrofa upravo sto ljudi ne placaju pretplatu. Nasa posla...Blaze je napisao/la:Raspad sistema znači. A traže da se plaća RTV pretplata. Ni 00,01 KM plaćati im.

nije tačno. kod mene 90%ljudi plaća pretplatu a onih 10% se predaju sudu i sudski se naplatiSlevinKelevra je napisao/la:Pa, i nema prenosa i program je katastrofa upravo sto ljudi ne placaju pretplatu. Nasa posla...Blaze je napisao/la:Raspad sistema znači. A traže da se plaća RTV pretplata. Ni 00,01 KM plaćati im.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gdje, kod tebe? Ne znam za procente ali naplata pretplate sigurno nije nikada bila manja. Ljudi imaju kablovsku i kontaju, zasto placati dva racuna i sl. Nedavno je bio clanak na Klixu da se spema otkaz za nekoliko desetina radnika na BHT-u jer jednostavno nema sredstva, najprije zbog slabe naplate.DANTES je napisao/la: nije tačno. kod mene 90%ljudi plaća pretplatu a onih 10% se predaju sudu i sudski se naplati
To za Sud je moguce, ali za neki period od 15+ godina.
pazi ja govorim kako je kod mene. imaš i tu opciju da se vrše malverzacije kao i oko svega drugog
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kod nas 7,50 KM. U Srbiji 150 din, 2,5 KM.
Da je i kod nas tako, plaćao bi im svaki račun.
- branimir85
- Kontakt:
a u hrvatskoj 20markiBlaze je napisao/la:Kod nas 7,50 KM. U Srbiji 150 din, 2,5 KM.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
a program im je nikad tanjibranimir85 je napisao/la:a u hrvatskoj 20markiBlaze je napisao/la:Kod nas 7,50 KM. U Srbiji 150 din, 2,5 KM.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Revolucija
- Kontakt:
Ima li neko iskustva sa iptv listom kanala ? Uzeo sam probnu 24 sata,sve odlicno fercera,ima bruku kanala pogotov sportskih sto mi i treba,pa kontam zastalno,zanima me ima li neko losih iskustava. Inace,na piku sam pronasao
If you're afraid to fail,then you're probably going to fail
- sarajevo46
- Kontakt:
Evo najaviše sad na FACETV-u da će im u programu biti TOP GOL. Ako je ono što mislim da jeste

Ja je imam vec 2 mjeseca i sve radi fantasticno. Ja uzeo full paket 7 eura i radi odlicno.Revolucija je napisao/la:Ima li neko iskustva sa iptv listom kanala ? Uzeo sam probnu 24 sata,sve odlicno fercera,ima bruku kanala pogotov sportskih sto mi i treba,pa kontam zastalno,zanima me ima li neko losih iskustava. Inace,na piku sam pronasao

Jel fakatsarajevo46 je napisao/la:Evo najaviše sad na FACETV-u da će im u programu biti TOP GOL. Ako je ono što mislim da jeste![]()
![]()

Kad bi to trebalo biti ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
http://facetv.ba/novost/11197/od-15.-ja ... mska-shema
Baš se i zove TOP GOL. Bilo bi extra ako bude bar nalik onom što je bilo
Baš se i zove TOP GOL. Bilo bi extra ako bude bar nalik onom što je bilo

A.F.C. Bournemouth!
Valjda ce tako biti
Vidim i Mucke ce prenositi.Valja ih po deseti put gledati al nikad ne dosade

Vidim i Mucke ce prenositi.Valja ih po deseti put gledati al nikad ne dosade

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Revolucija
- Kontakt:
I ja sam uplatio danas,13 KM doista je odlicno,ne stopa nimalo,superarelinho je napisao/la:Ja je imam vec 2 mjeseca i sve radi fantasticno. Ja uzeo full paket 7 eura i radi odlicno.Revolucija je napisao/la:Ima li neko iskustva sa iptv listom kanala ? Uzeo sam probnu 24 sata,sve odlicno fercera,ima bruku kanala pogotov sportskih sto mi i treba,pa kontam zastalno,zanima me ima li neko losih iskustava. Inace,na piku sam pronasao![]()

If you're afraid to fail,then you're probably going to fail
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.