Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mauro se vraća s golovima[Mauro Icardi has scored five goals in his last five games./quote]Icardi has scored eight goals, only two players have assisted him this season, Perisic (2) and Ljajic (2).Icardi has been Inter's most decisive player. Inter have won 9 points from his goals,all away from home
CHI 0-1 INT
BOL 0-1 INT
EMP 0-1 INTMost goals involved for Inter:
Icardi-8G,1A=9
Jovetić-4,2=6
Ljajić-2,3=5
...
Zanimljivo.When Inter have lost this season (4 games) they have either conceded in the first five minutes or the last minutes:
Inter - Fiorentina: 4th min
Napoli - Inter: 2nd min
Inter - Lazio: 5th min
Inter - Sassuolo: 90+5
They also had a red card or conceded a penalty
Inter-fiorentina: red card + penalty
Napoli-inter: red card
Inter-lazio: penalty + red card
Inter-sassuolo: penalty
Roberto Mancini has lost more home games in all competitions (8) at the San Siro than away games (7) since he returned.
Inter have lost two league games in a row at San Siro for the first time since May 2013.
Po meni jedina greska cijelog Mercata je taj precijenjeni balavac. Zadnjih 4,5 meceva koje sam gledao u kojima je igrao pa lik je muha bez glavearminz je napisao/la:Kondogbia opet flop. Koji kraljevinadam se da on ovo ne uzima za ozbiljno
Danas je proban i na treningu zajedno sa Icardijem. Toliko o tome da ne racuna na njega. Da ne racuna na njega vjerovatno ga ne bi ni ubacivo nikako ove zadnje dvije utakmice, nego ga vjerovatno pokusava motivisat, jer mu igra nije ni za k*rca. Sutra ce vjerovatno odmorit Ljajica jer nam je potrebniji u utorak protiv Napolija"Jovetic came from Manchester City to Inter – a team with a massive history. Inter are one of the biggest teams in the world and he has put himself at the service of the club. I still believe he's got much more to give. He and Mauro Icardi could score a lot of goals from here until the end of the season."
Konkretno da ucestvuje malo vise prema naprijed. Jbt Marcelo izgleda poput Ronalda u prajmu u odnosu na njega sto se tice suparnicke polovine. Za Stevicu mi je drago, kada je fit najbolji vezni na čizmiarminz je napisao/la:De mi reci sta si ocekivo od Kondogbie?
Ma nadoc ce i to, treba samo pustit momka ne stvarat mu dodatni pritisak. Ipak se treba priviknut na novu ligu, tek od iduce sezone se mogu ocekivat od njega prave stvari. Jovetic ima tolko iskustva igranja u Italiji pa vidis da se i on pati. Meni ono sto bode oci je da pocesto nonsalantno ulazi u utakmicu te mu treba citavo poluvrijeme da se sabere. Gubi bezveze lopte, igraci ga lako prolaze, al je redovno u drugom poluvremenu znatno popravljo igru i vjerujem da ce do kraja sezone i to sredit.krmpotich je napisao/la:Konkretno da ucestvuje malo vise prema naprijed. Jbt Marcelo izgleda poput Ronalda u prajmu u odnosu na njega sto se tice suparnicke polovine. Za Stevicu mi je drago, kada je fit najbolji vezni na čizmiarminz je napisao/la:De mi reci sta si ocekivo od Kondogbie?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.