Imam los predosjecaj u vezi sutrasnje tekme.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Šta se desilo sa Karamera? Uveliko se pisalo da je taj transfer skoro pa završen.Partenopei je napisao/la:Ma nece njih trojicu niko dirati, problem je klupa. Nemamo dostojne zamjene za Allana i Hamsika(Lopeza ne racunam, taraba). Giuntoli ce se pocetkom sljedece sedmice sastati sa celnicima Porta. Herrera zeli da dodje, ostaje jos samo da se nasi dogovore sa njima oko visine obestecenja. Nasi ponudili 20, a oni traze 24 miliona. Poslali smo ponudu i za Grassija iz Atalante, vrijednu 7 miliona.
Imam los predosjecaj u vezi sutrasnje tekme.Za Sassuolo sutra nece igrati Cannavaro i Berardi.
SKY SPORT: Prvi izbori za januar su bili Kramer i Herrera ali ni Leverkuzen ni Porto nisu raspolozeni da prodaju igrace za ponudjenih 15 miliona eura tako da se Napoli okrece drugim metama. Nove mete su Moussa Sissoko iz Newcastlea koji je dosao na otok iz Toulousea i jos jedan Portov igrac za koga je Porto rekao da je na prodaju samo sest mjeseci nakon sto su ga doveli, Imbula.Imbulu jos prate inter i Milan.
Nit' ga Bayer pusta, nit' on zeli da ih napusti u ovom prelaznom roku. Tesko je dovesti kvalitetnog igraca u januarskom prelaznom roku, pogotovo sa ovim novcem kojim mi trenutno raspolazemo. Npr. Valencia trazi za Gomesa 30 miliona, a to je nas budzet za ovaj prelazni rok. Nama trebaju dva igraca(zamjene za Hamsika i Koulibalyja). U sljedeca 2 mjeseca imamo paklen raspored, a sa ovakvom klupom nek' nam je Bog na pomoci.Romagnoli13 je napisao/la:Šta se desilo sa Karamera? Uveliko se pisalo da je taj transfer skoro pa završen.Partenopei je napisao/la:Ma nece njih trojicu niko dirati, problem je klupa. Nemamo dostojne zamjene za Allana i Hamsika(Lopeza ne racunam, taraba). Giuntoli ce se pocetkom sljedece sedmice sastati sa celnicima Porta. Herrera zeli da dodje, ostaje jos samo da se nasi dogovore sa njima oko visine obestecenja. Nasi ponudili 20, a oni traze 24 miliona. Poslali smo ponudu i za Grassija iz Atalante, vrijednu 7 miliona.
Imam los predosjecaj u vezi sutrasnje tekme.Za Sassuolo sutra nece igrati Cannavaro i Berardi.
IlPrincipino je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:SKY SPORT: Prvi izbori za januar su bili Kramer i Herrera ali ni Leverkuzen ni Porto nisu raspolozeni da prodaju igrace za ponudjenih 15 miliona eura tako da se Napoli okrece drugim metama. Nove mete su Moussa Sissoko iz Newcastlea koji je dosao na otok iz Toulousea i jos jedan Portov igrac za koga je Porto rekao da je na prodaju samo sest mjeseci nakon sto su ga doveli, Imbula.Imbulu jos prate inter i Milan.
Alberto Grassi is close to joining Napoli after an agreement was reached with both Atalanta and the players sponsor regarding a move south. The contract will hopefully be signed later today or tomorrow. Grassi is all set for a new adventure at Napoli.
It’s reported they have agreed a transfer fee worth €8.5m plus €1m bonus and options on goalkeeper Marco Sportiello and full-back Andrea Conti.
SKY SPORT: Napoli je doveo mladog talijanskog veznjaka Grassia(20) iz Atalante za 11 miliona eura.