Treba njega sa zemljakom uparit, ima da lete po terenu.Minjore je napisao/la:@Elegant Sto se Mailsona tice, radi vrijedno i vidi se da zna, al treba tu jos rada za prvih 11..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Treba njega sa zemljakom uparit, ima da lete po terenu.Minjore je napisao/la:@Elegant Sto se Mailsona tice, radi vrijedno i vidi se da zna, al treba tu jos rada za prvih 11..

Ja nekako najvise od njega,Mailsona i Lendrića ocekujem u nastavku..Alipasino je napisao/la:Vjerujte najvece pojacanje CE bit onaj iz Svedske.On je prebrz za ovu ligu a centrira ko rukom da daje.
vjeruj te mi Stevanovic ce vas sve iznenaditi naravno pozitivnoOkolele je napisao/la:Ja nekako najvise od njega,Mailsona i Lendrića ocekujem u nastavku..Alipasino je napisao/la:Vjerujte najvece pojacanje CE bit onaj iz Svedske.On je prebrz za ovu ligu a centrira ko rukom da daje.

Jedan je haubicaublehas je napisao/la:Davao je i Bajro Spahić svaki trening...dell21 je napisao/la:Svaki trening je dao , ako nesto to znaci eheh

Frajer isao s mojim haverom u onovnu bjezao iz skole da igra lopte na betonuChWilla je napisao/la:pa zovu ga gatuzo, i još iz ilijaša.

po transfermarktu samo slovenskoDooVe je napisao/la:Ima li Đermanović naše državljanstvo?
Vala mu je prezime "naše"DR.HOUSE je napisao/la:po transfermarktu samo slovenskoDooVe je napisao/la:Ima li Đermanović naše državljanstvo?

Ne kontam sta pricaju, al nas Ivica je stvarno velicina, kolko covjeka cijene u velikim zemljama poput Japana i Austrije to je za nepovjerovat, evo u Gracu dobija ulicu, dok kod nas nije mogao dobiti dozvolu za onaj lift iako je sam trebao finansirat, a kamol da se neko sjeti da se pokrene preimenovanje neke od ulica na Grbavici, stvarno se ne cijene legende u ovom gradu nije to samo Ivica ima ih jos..pile87 je napisao/la:
13hPlavaPorodica je napisao/la:Može li neko upućeniji odgovoriti ima li sutra trening?
Hvalapile87 je napisao/la:13hPlavaPorodica je napisao/la:Može li neko upućeniji odgovoriti ima li sutra trening?

Od prvog februara počinje. Radovi idu malo sporije.cikazubo je napisao/la:Sta je sa novim fan shopom sto su govorili iz kluba, kao selidba iz onog manjeg u veci prostor, promjena cjelokupnog asortimana itd itd.. Govorilo se da ce posle nove sredinom januara, zna li neko nesto o tome ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.