Treba njega sa zemljakom uparit, ima da lete po terenu.Minjore je napisao/la:@Elegant Sto se Mailsona tice, radi vrijedno i vidi se da zna, al treba tu jos rada za prvih 11..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koliko okrecemo janjadi zaboravi na trolehetn boj,ovaj šved na klipovima izgleda ko igracina.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ja nekako najvise od njega,Mailsona i Lendrića ocekujem u nastavku..Alipasino je napisao/la:Vjerujte najvece pojacanje CE bit onaj iz Svedske.On je prebrz za ovu ligu a centrira ko rukom da daje.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
vjeruj te mi Stevanovic ce vas sve iznenaditi naravno pozitivnoOkolele je napisao/la:Ja nekako najvise od njega,Mailsona i Lendrića ocekujem u nastavku..Alipasino je napisao/la:Vjerujte najvece pojacanje CE bit onaj iz Svedske.On je prebrz za ovu ligu a centrira ko rukom da daje.
sutra na trening ako bude da vidim svedanina kako rece onaj svedanin vilkomen bla bla u Želju
Jedan je haubicaublehas je napisao/la:Davao je i Bajro Spahić svaki trening...dell21 je napisao/la:Svaki trening je dao , ako nesto to znaci eheh
Volim te Željo !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Frajer isao s mojim haverom u onovnu bjezao iz skole da igra lopte na betonuChWilla je napisao/la:pa zovu ga gatuzo, i još iz ilijaša.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ima li Đermanović naše državljanstvo?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
po transfermarktu samo slovenskoDooVe je napisao/la:Ima li Đermanović naše državljanstvo?
Vala mu je prezime "naše"DR.HOUSE je napisao/la:po transfermarktu samo slovenskoDooVe je napisao/la:Ima li Đermanović naše državljanstvo?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sta je sa novim fan shopom sto su govorili iz kluba, kao selidba iz onog manjeg u veci prostor, promjena cjelokupnog asortimana itd itd.. Govorilo se da ce posle nove sredinom januara, zna li neko nesto o tome ?
Ovako ja gledam na dosadašnje transfere.
Mladenović-Kramarić
Uzelac-Bogičević
Stokić-Lendrić
Livaja-Stevanović
Diatta-Halvadžić
Na mjesto igrača koji su pokazli malo toga ili skoro ništa su dovedeni drugi koji bi trebali biti znatno bolji. Mladenović je pokazao nešto, ali to nešto jednostavno nije dovoljno, dok je Uzelac već dugo u klubu kao zamjena, četiri trenera su se promijenila a njegov status je uvijek isti. Uz to ima i status stranca.
Stokić je trebao biti najveće pojačanje ili bar pojačanje, nije opravdao taj epitet i logično je da se sa njim raskine ugovor. Ja sam bio za to da mu se pruži još jedna šansa, da prođe pripreme, ali onda se samo sjetim kako se šetka po terenu i shvatim da je teško bilo očekivati da će on biti znatno bolji na proljeće sa takvim pristupom. Nije ni Thiago prošao pripreme pa je pokaže u jednom utakmici više nego Joco u polusezoni.
Preostala dvojica su bezveze sjedili i uzimali platu, realno. Diatti hvala za izborenu loptu prije gola Beganovića u Budimpešti, ostalo je za zaborav.
Kokot-Đermanović
Đelmić-Mailson
Kokot sigurno ima mjesta među 20-ak igrača jer, iako je prosječan igrač, ima iskustvo i neke kvalitete koji ostali nemaju, ali, mada ga ne poznajem, vjerujem da ima prgav karakter i da je na neki narušavao atmosferu u klubu.
Na njegovo mjesto je došao jedan pristojan igrač od kojeg se ne očekuje mnogo, a koji bi mogao pokazati nešto. Predugo se Đermanović spominje da bi bio "flop". Mislim da je prvi igrač koji se povezivao sa Željom i vjerujem da su ga naši koliko toliko skautirali, da su upoznat sa njegovim kvalitetama i da ga nisu doveli tek tako. I on ima status stranca, takvi bi trebali biti bar solidni igrači koji će na neki način podići kvalitet ekipe, da ne kažem pojačanja.
Đelmić je bio najbolji ofenzivni igrač prošle polusezone, ali ja na to gledam kao dobar među lošima, ne najbolji među dobrim. Nije toliko teško biti dobar kada imaš Jocu kakvog imaš, Beganovića koji igra toplo hladno i Kokota koji je prosječan igrač sa ispodprosječnom polusezonom. Sigurno je da posjeduje kvalitet da bude u Želji, ali ako on sam sebe ne vidi tu onda nema potrebe plakati za njim.
Umjesto njega imamo Mailson koji je dugo bio na probi i koji je vjerovatno pokazao dovoljno toga da se sa njim potpiše ugovor. Još ne znamo kakav je igrač u pitanju, ali vjerujem da je bar blizu Đelmićevog kvaliteta.
Pored njih imamo još dvojicu koji su dovedeni da budu prava pojačanja.
Berkić, kao neko ko će biti vođa ove ekipe i tip veznjaka koji je itekako bio potreban ovoj ekipi i Zolotić, zadnji vezni koji je također bio potreban u ekipi.
Dvojac iz Borca koji se spominje bi trebao biti zalog za budućnost, igrači koji bi se vjerovatno tražili na ljeto, ali bi došli par mjeseci ranije.
Stanić, polivalentan, konkurencija igračima na četiri pozicije, po meni pojačanje ukoliko je na nivou na kojem je bio čak i nakon povrede. Kramarić nema pravu konkurenciju na svojoj poziciji osim Mailsona koji bi treba biti više ofenzivno nego defenzivno orijentisan jer Šehić vjerovatno odlazi na posudbu, za Stevanovića i Memiju vrijedi manje više isto, a od Halvaždića i Hiroša je teško odmah očekivati neki ogroman doprinos.
Mladenović-Kramarić
Uzelac-Bogičević
Stokić-Lendrić
Livaja-Stevanović
Diatta-Halvadžić
Na mjesto igrača koji su pokazli malo toga ili skoro ništa su dovedeni drugi koji bi trebali biti znatno bolji. Mladenović je pokazao nešto, ali to nešto jednostavno nije dovoljno, dok je Uzelac već dugo u klubu kao zamjena, četiri trenera su se promijenila a njegov status je uvijek isti. Uz to ima i status stranca.
Stokić je trebao biti najveće pojačanje ili bar pojačanje, nije opravdao taj epitet i logično je da se sa njim raskine ugovor. Ja sam bio za to da mu se pruži još jedna šansa, da prođe pripreme, ali onda se samo sjetim kako se šetka po terenu i shvatim da je teško bilo očekivati da će on biti znatno bolji na proljeće sa takvim pristupom. Nije ni Thiago prošao pripreme pa je pokaže u jednom utakmici više nego Joco u polusezoni.
Preostala dvojica su bezveze sjedili i uzimali platu, realno. Diatti hvala za izborenu loptu prije gola Beganovića u Budimpešti, ostalo je za zaborav.
Kokot-Đermanović
Đelmić-Mailson
Kokot sigurno ima mjesta među 20-ak igrača jer, iako je prosječan igrač, ima iskustvo i neke kvalitete koji ostali nemaju, ali, mada ga ne poznajem, vjerujem da ima prgav karakter i da je na neki narušavao atmosferu u klubu.
Na njegovo mjesto je došao jedan pristojan igrač od kojeg se ne očekuje mnogo, a koji bi mogao pokazati nešto. Predugo se Đermanović spominje da bi bio "flop". Mislim da je prvi igrač koji se povezivao sa Željom i vjerujem da su ga naši koliko toliko skautirali, da su upoznat sa njegovim kvalitetama i da ga nisu doveli tek tako. I on ima status stranca, takvi bi trebali biti bar solidni igrači koji će na neki način podići kvalitet ekipe, da ne kažem pojačanja.
Đelmić je bio najbolji ofenzivni igrač prošle polusezone, ali ja na to gledam kao dobar među lošima, ne najbolji među dobrim. Nije toliko teško biti dobar kada imaš Jocu kakvog imaš, Beganovića koji igra toplo hladno i Kokota koji je prosječan igrač sa ispodprosječnom polusezonom. Sigurno je da posjeduje kvalitet da bude u Želji, ali ako on sam sebe ne vidi tu onda nema potrebe plakati za njim.
Umjesto njega imamo Mailson koji je dugo bio na probi i koji je vjerovatno pokazao dovoljno toga da se sa njim potpiše ugovor. Još ne znamo kakav je igrač u pitanju, ali vjerujem da je bar blizu Đelmićevog kvaliteta.
Pored njih imamo još dvojicu koji su dovedeni da budu prava pojačanja.
Berkić, kao neko ko će biti vođa ove ekipe i tip veznjaka koji je itekako bio potreban ovoj ekipi i Zolotić, zadnji vezni koji je također bio potreban u ekipi.
Dvojac iz Borca koji se spominje bi trebao biti zalog za budućnost, igrači koji bi se vjerovatno tražili na ljeto, ali bi došli par mjeseci ranije.
Stanić, polivalentan, konkurencija igračima na četiri pozicije, po meni pojačanje ukoliko je na nivou na kojem je bio čak i nakon povrede. Kramarić nema pravu konkurenciju na svojoj poziciji osim Mailsona koji bi treba biti više ofenzivno nego defenzivno orijentisan jer Šehić vjerovatno odlazi na posudbu, za Stevanovića i Memiju vrijedi manje više isto, a od Halvaždića i Hiroša je teško odmah očekivati neki ogroman doprinos.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne kontam sta pricaju, al nas Ivica je stvarno velicina, kolko covjeka cijene u velikim zemljama poput Japana i Austrije to je za nepovjerovat, evo u Gracu dobija ulicu, dok kod nas nije mogao dobiti dozvolu za onaj lift iako je sam trebao finansirat, a kamol da se neko sjeti da se pokrene preimenovanje neke od ulica na Grbavici, stvarno se ne cijene legende u ovom gradu nije to samo Ivica ima ih jos..pile87 je napisao/la:
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Može li neko upućeniji odgovoriti ima li sutra trening?
13hPlavaPorodica je napisao/la:Može li neko upućeniji odgovoriti ima li sutra trening?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Hvalapile87 je napisao/la:13hPlavaPorodica je napisao/la:Može li neko upućeniji odgovoriti ima li sutra trening?
[youtube][/youtube]

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Od prvog februara počinje. Radovi idu malo sporije.cikazubo je napisao/la:Sta je sa novim fan shopom sto su govorili iz kluba, kao selidba iz onog manjeg u veci prostor, promjena cjelokupnog asortimana itd itd.. Govorilo se da ce posle nove sredinom januara, zna li neko nesto o tome ?
Naše najveće pojačanje će IZGLEDA stići, na prvoj ili nekoj od utakmica druge polusezone 
Đermanoviću, dobro nam došao, strpit ću se malo da se kompletira igrački kadar, a zatim i ostaviti opširniji post, te moje viđenje oko svega.. Krenuo sam to sada uraditi, ali ću to prolongirati za još koji dan..
Đermanoviću, dobro nam došao, strpit ću se malo da se kompletira igrački kadar, a zatim i ostaviti opširniji post, te moje viđenje oko svega.. Krenuo sam to sada uraditi, ali ću to prolongirati za još koji dan..
Ajzea je forumaš godine !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.