Zove se Emir Bajrami a ne Emir Bajramovic.omerbavarac je napisao/la:Ima ovaj Bajrami. To je neki nas, jeli tako? Jednom sam ga gledao i ostao zadivljen. Vrlo dobar igrac, brz, bas onakav kakav bi treba nasoj reprezentaciji. Steta sto nismo i njega uspjeli uvesti medju BH lavove.![]()
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Bice gusto bice 0 -2
Strijalc oba pogotka Muslimovic
Pazite sta kazem !
Pazite sta kazem !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
aBdBosnier je napisao/la:Bice gusto bice 0 -2
Pazite sta kazem !

.
ma nek ga zabije i Mravac samo da dobijemo

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jeli zna neko dali ce prenosti Al Jazeera utakmicu?
Hvala svima!
Hvala svima!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije mi jasno kakve veze prezima Bajramovic ima??? Mozda sto ima ovo Bajram u njemu? Nisam znao da uopste nema nikakve veze sa nasom zemljom. Predpostavljao sam, ponajvise zbog imena.Pauk je napisao/la:Zove se Emir Bajrami a ne Emir Bajramovic.omerbavarac je napisao/la:Ima ovaj Bajrami. To je neki nas, jeli tako? Jednom sam ga gledao i ostao zadivljen. Vrlo dobar igrac, brz, bas onakav kakav bi treba nasoj reprezentaciji. Steta sto nismo i njega uspjeli uvesti medju BH lavove.![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nema nista sa bosnom, al ima zato sa kosovom
Lol cuj Al JazzeeraPasha_car_aga je napisao/la:Jeli zna neko dali ce prenosti Al Jazeera utakmicu?
Hvala svima!

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Rodjak mi se javlja iz Swe, putuje prema Stockholmu. Kaze sve su nase zastave po putu. NAJJACI SMO 

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ajd mu reci neka uslika i neka ti posalje sliku preko MMS pa ti nama ovde postaviszlaja je napisao/la:Rodjak mi se javlja iz Swe, putuje prema Stockholmu. Kaze sve su nase zastave po putu. NAJJACI SMO

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
omerbavarac je napisao/la:Ima ovaj Bajrami. To je neki nas, jeli tako? Jednom sam ga gledao i ostao zadivljen. Vrlo dobar igrac, brz, bas onakav kakav bi treba nasoj reprezentaciji. Steta sto nismo i njega uspjeli uvesti medju BH lavove.![]()
Rezultat: 1:3 za BiH.

93,4 % " !!!
Evo gledam Norveska Crna Gora iz dosade,
Crna Gora razvaljuje citavo vrijeme ima loptu i stvara prilike, dok norvezani ponekad zaprijete preko kontra napada...
Crna Gora razvaljuje citavo vrijeme ima loptu i stvara prilike, dok norvezani ponekad zaprijete preko kontra napada...
dje gledas, jeli na TV ili internetuBosnier je napisao/la:Evo gledam Norveska Crna Gora iz dosade,
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Lol cuj Al JazzeeraPasha_car_aga je napisao/la:Jeli zna neko dali ce prenosti Al Jazeera utakmicu?
Hvala svima!
Levat jedan, izgleda nisi nikad cuo za Al Jazeeru, ako ne znas to ti je najaca TV kuca na svijetu, ukljucujuci i americke TV kuce i sve ostale.....eto sad znas imaju svojih samo 13 Sportskih kanala a za informativne i ne pricam i ja ih imam sve, sad samo ne znam hoce li prenositi.....do sad su svaku nasu utakmicu prenosili.....!
na internetuCeMa je napisao/la:dje gledas, jeli na TV ili internetuBosnier je napisao/la:Evo gledam Norveska Crna Gora iz dosade,
a ti sa al jazzerom ohladi malo...
Al Jazeera Sport +2Pasha_car_aga je napisao/la:Jeli zna neko dali ce prenosti Al Jazeera utakmicu?
Hvala svima!
Arena Sport 1
BHT 1
Nelonen Sport Pro
Polsat Futbol
TV8 Sweden
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
mirza_9 je napisao/la:Al Jazeera Sport +2Pasha_car_aga je napisao/la:Jeli zna neko dali ce prenosti Al Jazeera utakmicu?
Hvala svima!
Arena Sport 1
BHT 1
Nelonen Sport Pro
Polsat Futbol
TV8 Sweden
Hvala ti Mirza puno, zivio ti meni!
Ljep pozdrav iz Iraqa!
Da da Al-Jazeera, gledao sam par emisija o BiH i ratu u BiH, i podpuno razocaran nasom arapskom ''bracom''.
Znam da su vecina novinara danas retardirani majmuni ali ipak nisam ocekivao da novinari Al Jazeera predstavljaju rat u BiH kao ''gradjanski rat'' i da je svako svakoga ubijao znaci da su svi isto krivi, cak su i citirali Karadzica kako on smatra to i gleda na sve, a arapski novinari nisu uopste komentarisali to ili kritikovali ili pokazili drugo stranu, ne ne samo neka Karadzic prica slobodno i neka govori sta hoce.
Ali dovoljno o retardiranim arapima.
Znam da su vecina novinara danas retardirani majmuni ali ipak nisam ocekivao da novinari Al Jazeera predstavljaju rat u BiH kao ''gradjanski rat'' i da je svako svakoga ubijao znaci da su svi isto krivi, cak su i citirali Karadzica kako on smatra to i gleda na sve, a arapski novinari nisu uopste komentarisali to ili kritikovali ili pokazili drugo stranu, ne ne samo neka Karadzic prica slobodno i neka govori sta hoce.
Ali dovoljno o retardiranim arapima.

-------------------Begović------------------
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobri ljudi zamolio bih vas, ukoliko znate da ima negdje online se pratiti utakmica i ako mozete da mi postavite taj link bili bih vam mnogo zahvalni.U usa je utkamica oko 13:00, a vrijeme je prelijepo u Chicagu i mislili smo evo na jezero malo u ribu, rostilj i cugu, pa eto bas bi nam godilo ako ima preko neta se gledati utakmica da i mi gledamo
..... imam ftv i bht1 kuci, ali ne ostaje nam se bas kuci zbog prijateljske utkamice, pa eto jos jednom unaprijed se zahvaljujemo.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.