Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Niko se nikome ne ruga a ti imas potrebu da postavis bilo sta cak i ako je neistina samo da napakostis Sarajevu naprimjer ono za himnu, jedini si se ti pametan nasao praviti ali naravno ni to nije bila istina na kraju sto ti je i dokazano, ohladi malo sa Sarajevom u negativnom kontekstu i kad jest' i kad nije, postalo je bezveze sa tvoje strane e to je prava sramota..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako ti se hrvaticu vise da prozivati i izazivati neku diskusiju kad znas na sta ce otici ovo i rasprave između ova 2 tabora?? Znas i sam da nece biti o fudbalu diskusija 2 posta mozda! Lako je vama kad ste zasticeni ko polarni medvjedi ovdje, a raja koju isprovocirate banovice naseljava. Ima ih 2-3 na forumu i pdf svoj jos dobili! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolve
- Kontakt:
I ja sam protiv bilo kakvih sr.anja i sa nase strane. Ovo sto je Brig linkao se zna, tj zna se ovaj dio za nas, da smo uredni sto se tice tih placanja, i to mi je bitno. Za ostale me se netiče toliko.
NK Široki Brijeg
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kako u jednom dijelu pise da klubovi su liseni placanja sluzbenih lica a u drugom da su klubovi duzni za sluzbena lica a samo Siroki nije?
FORZA ZELJO
- Evolve
- Kontakt:
Sluzbena lica u Kup utakmicama se placaju, a u prvenstvu nisu drug.kenan_tm87 je napisao/la:Kako u jednom dijelu pise da klubovi su liseni placanja sluzbenih lica a u drugom da su klubovi duzni za sluzbena lica a samo Siroki nije?

NK Široki Brijeg
Hilmo u pokušaju drži se Lizanja strumfova....Bolanos je napisao/la:Vezano za ovu Jesicevu izjavu, po meni glupost i on moze reci da mi Dulju ne damo ni za 10m i ima to pravo ali nije realno i niko nece platiti ni 2m a tek 4m...
Eto ti znaš koliko će ko platiti
Sta sutra amo plate preko dva miliona? Oticices na ovu temu i pisati kako je to ipak samo izjava dva kluba, trenera i igrača onda to ne znači da je tacno...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kup BiHkenan_tm87 je napisao/la:Kako u jednom dijelu pise da klubovi su liseni placanja sluzbenih lica a u drugom da su klubovi duzni za sluzbena lica a samo Siroki nije?
A za ovu dvojicu. Tema je PL, ovo je tekst o tom, sa izjavom covjeka iz saveza. Gdje krsim pravila? I gdje su neistine?
Ovo je stanje kako jest
A vi se rugate svima, pogotovo Zelji kako nrmaju za germe itd itd "pisate po sirotinji", avioni kamioni itd itd
Pojedini pljujete Široki i pišete kako mi varamo državu, krademo itd
Pa evo neka se vidi ko plaća a tko ne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro ako si ti tako zamislio super, sve najbolje
-
- Kontakt:
Bit će pakleno proljeće, kako za borbu za titulu/evropu tako i za opstanak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nece biti, u bod razlike ce sve biti a Radnik se nece tako lako predati. Borba za titulu europu i opstanak ce se voditi do zadnje minute zadnjeg koloa vjeruj mi.SiouxLukavac je napisao/la:Bit će pakleno proljeće, kako za borbu za titulu/evropu tako i za opstanak.
Bit ce drama do kraja ali ne treba ni kup zaboraviti. I tu ce biti zestoko. Samo neka sve bude fer i sportskiMortemHz je napisao/la:Kako nece biti, u bod razlike ce sve biti a Radnik se nece tako lako predati. Borba za titulu europu i opstanak ce se voditi do zadnje minute zadnjeg koloa vjeruj mi.SiouxLukavac je napisao/la:Bit će pakleno proljeće, kako za borbu za titulu/evropu tako i za opstanak.
A zamislite onda iducu sezonu
- Evolve
- Kontakt:
Uf uff jedva se ceka! Pa kad uzmemo Zelju u gostima, pa uzmemi Zrinju kuci, pa Velez pa.....
bit ce teskoo 

NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Od sljedeće sezone, liga će dobiti novu dimenziju, bit će bar 10 puta kvalitetnija.
Krenulo se velikim koracima.
Krenulo se velikim koracima.
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Sa Grbavice bodove prekriži,tu ih više niko neće uzeti.Slobodno me citirajte na kraju sezone.VTŽEvolve je napisao/la:Uf uff jedva se ceka! Pa kad uzmemo Zelju u gostima, pa uzmemi Zrinju kuci, pa Velez pa.....![]()
![]()
![]()
bit ce teskoo

Jeste.Pantelija je napisao/la:Hilmo u pokušaju drži se Lizanja strumfova....Bolanos je napisao/la:Vezano za ovu Jesicevu izjavu, po meni glupost i on moze reci da mi Dulju ne damo ni za 10m i ima to pravo ali nije realno i niko nece platiti ni 2m a tek 4m...
Eto ti znaš koliko će ko platiti
Sta sutra amo plate preko dva miliona? Oticices na ovu temu i pisati kako je to ipak samo izjava dva kluba, trenera i igrača onda to ne znači da je tacno...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Beduin
- Kontakt:
A imal' naznaka (ili nisam ja upratio) koji kriteriji licenciranja ce biti za narednu sezonu ili ce se to ostaviti za naredne godine, da se prvo skrati liga?
Prvenstveno mislim na natkrivenu tribinu, pomocni travnjak sa umjetnom travom, reflektori (jos nesto?).
Prvenstveno mislim na natkrivenu tribinu, pomocni travnjak sa umjetnom travom, reflektori (jos nesto?).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evolve je napisao/la:Uf uff jedva se ceka! Pa kad uzmemo Zelju u gostima, pa uzmemi Zrinju kuci, pa Velez pa.....![]()
![]()
![]()
bit ce teskoo

Jok treba mi Nino Raspudic prosipat pricu. Za Matvejevica se ustani kada pises a za Markovinu(vidim odnosio si se na Dragana a ne ns Roka) isto ustani jer istina je da je malo zivota proveo u Mostaru ali nikad nista nije slagao i nije picka sekunde. Vama je problem sto ti ljudi nisu prodali ponos i prestali navijati za Velez i gledati globalno situaciju nekim ljudskim ocima. Daj bola samo sam sebi kenjas u stau. Ustani se kada spominjes te ljudske gromadeFaustinoAsprilla je napisao/la:U suštini vaš problem i jeste što vam pamet prosipaju likovi ko lucić koji s mostarom imaju veze ko i ja sa splitom, ili markovina koji je u mostaru živio par godina u djetinjstvu i to u doba blagostanja pa ga gleda kroz te oči. o onom djuturumu matvejeviću da na govorim.
Džubur je opet s druge strane pametan i sposoban čovjek samo ne znam u kojoj je sad partiji i kakav je njihov plan. Koliko se sjećam uveo je velež u premijer ligu i napustio klub u dobroj situaciji
Pa evo ovi sto bi trebali ostati vecinom imaju kakvu-takvu infrastrukturu iako je to daleko od pozeljnog. Za nesto vise potrebno je i vise casha a toga u Bosni rijetko gdje ima.Beduin je napisao/la:A imal' naznaka (ili nisam ja upratio) koji kriteriji licenciranja ce biti za narednu sezonu ili ce se to ostaviti za naredne godine, da se prvo skrati liga?

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima keša u Bosni ali je veoma lose rasporedjen 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.