Nešto mi ne čuči Fiorentinin šal među Fukarama.Evolve je napisao/la:Znas kako je prije bilo. U nedostatku klupskih obilježja samo nek je boja dobra, u slucaju Slobode nek se samo crveni

Nešto mi ne čuči Fiorentinin šal među Fukarama.Evolve je napisao/la:Znas kako je prije bilo. U nedostatku klupskih obilježja samo nek je boja dobra, u slucaju Slobode nek se samo crveni
Grob vas yebo jeli iko od vas iz Tuzle bio ikad na kosevu. Ovo je reprezentacija i sjever kosevaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:'98 godina, mislim da je kup ,protiv FK Sarajeva na Kosevu. Dado, imal te na slici ?![]()
Pappy je napisao/la:Nešto mi ne čuči Fiorentinin šal među Fukarama.Evolve je napisao/la:Znas kako je prije bilo. U nedostatku klupskih obilježja samo nek je boja dobra, u slucaju Slobode nek se samo crveni
Grijesis. Bas sam zbog tog pitao vise ljudi starije generacije koji su bili tu, naravno, gostovanje FukaraCocaine je napisao/la:Grob vas yebo jeli iko od vas iz Tuzle bio ikad na kosevu. Ovo je reprezentacija i sjever kosevaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:'98 godina, mislim da je kup ,protiv FK Sarajeva na Kosevu. Dado, imal te na slici ?![]()
![]()
![]()
![]()
Daj bola nek objasni neko likovima da su gostujuci navijaci ja jugu a horde na sjeveru naseg najveceg stadiona ako se igra protiv Sarajeva. Ne brukajte se vise
ma iskreno *ebe mi se, nek misli ko god sta hoceCocaine je napisao/la:Bagra care ti kao solinas hoces da nas ubjedis da su fukare bile u kupu protiv Sarajeva na sjevernoj tribini koseva
Nemoj da te ti se yebe sada kad si se izofirao ko zadnji papak zajedno sa ovim sto je postavio logo fukara na slikuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:ma iskreno *ebe mi se, nek misli ko god sta hoceCocaine je napisao/la:Bagra care ti kao solinas hoces da nas ubjedis da su fukare bile u kupu protiv Sarajeva na sjevernoj tribini koseva
Cocaine je napisao/la:Nemoj da te ti se yebe sada kad si se izofirao ko zadnji papak zajedno sa ovim sto je postavio logo fukara na slikuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:ma iskreno *ebe mi se, nek misli ko god sta hoceCocaine je napisao/la:Bagra care ti kao solinas hoces da nas ubjedis da su fukare bile u kupu protiv Sarajeva na sjevernoj tribini koseva![]()
![]()
Neka da te malo maltretiramostvarno s vama cirkus vazda
Ovo je protov Grcke kad je BIH I Fukare su ovdje ovih par momaka odbosno bila je nasa grupa tu ..barem ovaj tu dio su nasi momci da ih ne imenujem...ali bi volio naci neju sliku sa Juga kad smo mi bili 1998 ...bilo nas je onako dosta popunjen jug , 80 baklji smo imali rahmetli Ciro je u torbi donjeo djelio kad smo usli na stadionCocaine je napisao/la:Bagra care ti kao solinas hoces da nas ubjedis da su fukare bile u kupu protiv Sarajeva na sjevernoj tribini koseva
Mi smo svoje salobe dobili prva garnitura tri razlicite vrste pred finale kupa sa Sarajevom ..kad smo se dolaIli upisivat za tad gostovanje tad smo kupovali po 10km salove...mi nismo imali podrsku kluba da uradi I da mi kupujemo salove...nama je izasla u susret navijacka skupina Zmajevi iz Tuzle koji su ustvari bili Fukare koje su zbog para I poslova, I odsluzivanja robije piceli navijat za Zmaj ...oni su od SDA dobili da rade svoje salove ali posto su oni svi voljeli Slobodu rahmetli im vodja Pasa dii novca odnosno dio koji se trebao raditi salovi za njih proslijedio nama I mi smo uradili te prve garniture salovajovanmaksimovic je napisao/la:fenomen nosenja obiljezja drugih klubova je meni fenomen :S znam da se to radilo ranije skoro u svakom navijackoj skupini... ali bato, zar sloboda nije imala svoje salove 1998.?
Cocaine je napisao/la:Nemoj da te ti se yebe sada kad si se izofirao ko zadnji papak zajedno sa ovim sto je postavio logo fukara na slikuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:ma iskreno *ebe mi se, nek misli ko god sta hoceCocaine je napisao/la:Bagra care ti kao solinas hoces da nas ubjedis da su fukare bile u kupu protiv Sarajeva na sjevernoj tribini koseva![]()
![]()
Neka da te malo maltretiramostvarno s vama cirkus vazda
Jeste,skoro cijela tribina bili su Tuzlaci,ali nemogu naci slike.KLIS je napisao/la:Solinas, je li ova slika iz Orašja kad ste napravili onaj incident i počupali im stolice?
E'o gaAgamemnon je napisao/la:Jeste,skoro cijela tribina bili su Tuzlaci,ali nemogu naci slike.KLIS je napisao/la:Solinas, je li ova slika iz Orašja kad ste napravili onaj incident i počupali im stolice?
Nesto malo naroda iz Orasja,ali i nasi simpatizeri pored fukara lijepo su popunili tribinu.
I vama i savezu materNAJGORA_BAGRA je napisao/la:E'o gaAgamemnon je napisao/la:Jeste,skoro cijela tribina bili su Tuzlaci,ali nemogu naci slike.KLIS je napisao/la:Solinas, je li ova slika iz Orašja kad ste napravili onaj incident i počupali im stolice?
Nesto malo naroda iz Orasja,ali i nasi simpatizeri pored fukara lijepo su popunili tribinu.![]()
[youtube][/youtube]
Ljudi dragi ovo je sjever Koševa, ovdje Fukare ne mogu biti protiv Sarajeva tako da je ovo nesto drugo..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:'98 godina, mislim da je kup ,protiv FK Sarajeva na Kosevu. Dado, imal te na slici ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.