edit
Što se mene tiče, neka je otišao, svakako je bio jedan od najružnijih omladinaca, taman će se uklopiti sa gurbetima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I jos nije krajpile87 je napisao/la:Nemoj dva puta recigavran je napisao/la:Petak prolazi,niko nam ne dolazi
Ni blizugavran je napisao/la:I jos nije kraj
Njegova porodica puna para hahahahPsajdak je napisao/la:Jeste vala, ima i te sto posto.. Ubijeđen sam da je njegovo pitanje egzistencije, riješeno za sva vremena njegovim prelaskom u FKS sa nepunih 17-18 godina. Prema ugovoru, biće mu plaćeni računi (uključujući račun od vodovoda, elektroprivrede, telefon, kablovsku, odvoz smeća etc.), imat će bonove za McDonalds, mjesečno će dobijati bon u iznosu od 150KM za sve Bingo trgovine na području Kantona Sarajevo, mjesečnu kartu gradskog saobraćaja, eventualno Centrotransa ukoliko dostavi svu potrebnu dokumentaciju u roku od 20 dana.. Također, iz budžeta kluba su izdvojena finansijska sredstva, koja su usmjerena na njegove izlaske sa Sorajom, čime će finansije porodice Mehuljić biti olakšane za još jedan
segment..
edit
Što se mene tiče, neka je otišao, svakako je bio jedan od najružnijih omladinaca, taman će se uklopiti sa gurbetima
Znači i ja bi mogao sa strukom pod rukuFKZ1921 je napisao/la:Prije možda 4,5 dana sam pisao o našoj generaciji 99.godiste. Napisao sam tada da naša struka misli da nismo nikad imali toliko dobrih igrača u jednoj generaciji.
Takodje sam tada napisao da je struka predložila upravi potpisivanje ugovora sa osmorica dječaka iz kadeta.
Eh sad...od jutros malo razgovaram,provjeravam...
Struka prije dvije sedmice predložila fakat 8 kadeta za potpis ugovora(sedmorica 99.god i mali Dino iz Fojnice 2000.g). Zanimljivo,medju predloženima nije Ergin Mehuljic.
Trenutno korisnika/ca: OldTownDistrict, Tatamata1946 i 51 gost.