Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosnier
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la Bosnier » 29 maj 2010, 13:24

hahaha igramo na domecem terenu :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 29 maj 2010, 13:46

mirza_9 je napisao/la:
mirza_it je napisao/la:pozzzz... zna li neko hoce li biti prenosa na kojem sat kanalu. pozdrav i hvalaaaa...
Al Jazeera Sport +2
Polsat Futbol
TV8 Sweden
hvala imenjak nadam se da cu naci neki sat da pratim utakmicu. a onada u cetvrtak direktno iz frankfurta.. :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 maj 2010, 13:59

Ovdje ce se pojaviti links za utakmicu, najbolje ako bude nesto bilo sa p2p, kao sto je Sopcast, jer sto vise gledalaca, to bolji prenos: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=77248&part=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 29 maj 2010, 14:04

Principatus je napisao/la:Evo na B-winu je sad kvota skocila sa 3,80 na 4,15, na Svedsku je 1,70 i na nerjeseno 3,65. Dakle kladionica ocekiva da izgubimo, pa i cak nerjeseno smatraju manje vjerovatnim. Kad covjek razmisli da smo kvalitetniji i da mi igramo kod kuce, uopste to ne razumjem. Evo stavio sam malo sice na nas, bojim se samo nerjesenog. :D

Njihov napad je jako oslabljen, bez Ibrahimovica ionako, pa im je jos ispao Elmander. Imaju jos Berg-a, koji sigurno nije los napadac, ali koji i nije standardan u svojoj ekipi. Mislim da ce tu Dzeko, Muslimovic, Ibisevic pa i Zec biti bolji posebno sa Misketom i Pjanicem u pozadini. Kod nas pozadi ce Spahic sve da pojede i utusi njihove napade, sve sto prezivi Spahica, ce ostatak nase odbrane zaustaviti. Od Begovica i Sehica ocekujem jaku utakmicu, i nadam se bez kikseva kao protiv Ghane.
Samo znaj da je ovo najgora kvota za pogoditi. :mrgreen:
BTW u cetvrtak na ARENASPORT1 prenos i drugog prijateljskog meca nase reprezentacije.
BosnaE

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 29 maj 2010, 14:07

Principatus je napisao/la:Evo na B-winu je sad kvota skocila sa 3,80 na 4,15, na Svedsku je 1,70 i na nerjeseno 3,65. Dakle kladionica ocekiva da izgubimo, pa i cak nerjeseno smatraju manje vjerovatnim. Kad covjek razmisli da smo kvalitetniji i da mi igramo kod kuce, uopste to ne razumjem. Evo stavio sam malo sice na nas, bojim se samo nerjesenog. :D

Njihov napad je jako oslabljen, bez Ibrahimovica ionako, pa im je jos ispao Elmander. Imaju jos Berg-a, koji sigurno nije los napadac, ali koji i nije standardan u svojoj ekipi. Mislim da ce tu Dzeko, Muslimovic, Ibisevic pa i Zec biti bolji posebno sa Misketom i Pjanicem u pozadini. Kod nas pozadi ce Spahic sve da pojede i utusi njihove napade, sve sto prezivi Spahica, ce ostatak nase odbrane zaustaviti. Od Begovica i Sehica ocekujem jaku utakmicu, i nadam se bez kikseva kao protiv Ghane.
evo ti samo 3 primjera u vezi kvota:
Norveska-BiH (1:2) na kecu 1.30 a dvojka 7.00
BiH-Moldavija (0:1) 1.30 i 7.00
Svicarska-Luxemburg (1:2) 1.05 i 12.50
tako da kladionice mogu stavljati sta hoce, ali mi cemo akobogda veceras dobiti svedske plavuse :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 maj 2010, 14:08

Sve zavisi oko koncepcije Sušića. Ako bude htio da proba veliki broj igrača onda ćemo teško do pobjede a ako bude igralo 7-8 igrača iz standardne postave, kako ova slika i pokazuje, onda sam prilično uvjeren u pobjedu. Gledajući i zamjene koje imamo na raspolaganju čini mi se da smo napokon jaki i sa klupom.

Sve u svemu očekujem dosta tvrdu utakmicu uz 1-2 gola, al ko će mu ga znati.

Što se tiče kvota ja sam jednom pogodio 12,50 i to je bio upravo neki švedski kup :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 29 maj 2010, 14:14

NoName je napisao/la:Sve zavisi oko koncepcije Sušića. Ako bude htio da proba veliki broj igrača onda ćemo teško do pobjede a ako bude igralo 7-8 igrača iz standardne postave, kako ova slika i pokazuje, onda sam prilično uvjeren u pobjedu. Gledajući i zamjene koje imamo na raspolaganju čini mi se da smo napokon jaki i sa klupom.

Sve u svemu očekujem dosta tvrdu utakmicu uz 1-2 gola, al ko će mu ga znati.

Što se tiče kvota ja sam jednom pogodio 12,50 i to je bio upravo neki švedski kup :mrgreen:
A ja sam jednom pogodio kvotu 11,00 Danska-BiH 0-2.
BosnaE

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 maj 2010, 14:32

joj dana ocm pun mi bosne prvo rpka pa onda blento vukasin i eurosong ja neznam gdje ce skandinavci(bosanski) prije :D :D
svoj ti pos'o !

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 29 maj 2010, 14:39

Ima li neko iz Njemacke ili Austrije da trazi karte za Frankfurt.Imam dvije viska pa ako ima ko neka se javi.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 29 maj 2010, 15:08

Jasmin Sudić, mladi reprezentativac Švedske i potencijalni A reprezentativac naše zemlje stigao je danas iz Malmea u Štokholm. Destinacija defanzivca Malmea bio je hotel Scandic u Štokholmu, inače baza fudbalske A reprezentacije u ovoj skandinavskoj zemlji gdje se sastao sa selektorom našeg državnog tima Safeta Sušića.

Sudić je stigao u vrijeme ručka, a selektor ga je predstavio našim reprezentativcima s kojim se stoper Malmea upoznao. Sušić je u kratkom obraćanju objasnio da je Sudić već sada trebao biti u dresu BiH, ali ga je spriječila povreda.

Nakon ručka, obavio je razgovara i sa selektorom Sušićem. Iako su detalji za sada tajna, sve se svodi na to da bi u budućnosti mogao zaigrati za našu reprezentaciju, uprkos činjenici da je Jorgen Lennartsson, selektor U-21 reprezentacije Švedske danas u tamošnjim medijima izjavio „da drži stvari pod kontrolom i da će Sudić igrati za Švedsku“.

Sudić će autobusom naše reprezentacije danas putovati na stadion Rasunda, a večeras će spavati u hotelu Scandic, kao član naše državne reprezentacije!

Podjestimo, Sudić je prije mjesec dana povrijedio desno koljeno i prema prvim prognozama pauzirat će najmanje pola godine.

Hm,polako "trnci" radekao da je kvalifikaciona tekma a ne prijateljska.
BosnaE

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 maj 2010, 15:33

Ima ovaj Bajrami. To je neki nas, jeli tako? Jednom sam ga gledao i ostao zadivljen. Vrlo dobar igrac, brz, bas onakav kakav bi treba nasoj reprezentaciji. Steta sto nismo i njega uspjeli uvesti medju BH lavove. :D

Rezultat: 1:3 za BiH.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 maj 2010, 15:33

Super vjest jer Sudic je veliki potencijal !!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 maj 2010, 15:35

omerbavarac je napisao/la:Ima ovaj Bajrami. To je neki nas, jeli tako? Jednom sam ga gledao i ostao zadivljen. Vrlo dobar igrac, brz, bas onakav kakav bi treba nasoj reprezentaciji. Steta sto nismo i njega uspjeli uvesti medju BH lavove. :D

U startu ti samo prezime govori da nije ni blizu da je nas taj Bajrami,ti mislio vidi ima Selma Bajrami pa i ovaj je nas :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2010, 15:36

omerbavarac je napisao/la:Ima ovaj Bajrami. To je neki nas, jeli tako? Jednom sam ga gledao i ostao zadivljen. Vrlo dobar igrac, brz, bas onakav kakav bi treba nasoj reprezentaciji. Steta sto nismo i njega uspjeli uvesti medju BH lavove. :D

Nema on nikakve veze sa BiH. Lik je sa Kosova.

A sto se tice Sudica, je li sve sredjeno oko njegovog pasosa i promjene sportskog drzavljanstva? Da ne bude opet da se u zadnji trenutak sve sredjuje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 maj 2010, 15:36

Zna li neko od raje iz Sarajeva hoće li puštati prenos ispred BBI centra. Da se tamo pogleda.
Hvala unaprijed.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 maj 2010, 15:38

tanzla je napisao/la:Zna li neko od raje iz Sarajeva hoće li puštati prenos ispred BBI centra. Da se tamo pogleda.
Hvala unaprijed.
Nevjerujem nisam nista cuo,i jos u 19:00 je jos uvjek dan tako da nece sigurno biti,standardno kafici itd...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ZeljoHercegovina
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoHercegovina » 29 maj 2010, 15:38

Slazem se, moramo se boriti za talente, i ovaj Sudic je upravo to:D Emir Bajrami je albanac s Kosova ja mislim:D
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 maj 2010, 15:39

tanzla je napisao/la:Zna li neko od raje iz Sarajeva hoće li puštati prenos ispred BBI centra. Da se tamo pogleda.
Hvala unaprijed.
Večeras na Trgu djece Sarajeva BBI Centar organizira pravi muzički i plesni spekakl. U cilju da se predstavi i podrži sarajevska street dance scena večeras u 20:00 održava se Street Dance Challenge “Who’s No1?” Breakdanceri, skateboarderi, rollerbladeri, te profesionalne plesne skupine koje će nastupati u revijalnom dijelu programa. Gosti programa su i sarajevski capoeira i ninjuitsu klub.
U okviru programa BBI Centar je odlučio podržati bh. predstavnika na takmičenju za pjesmu Eurovizije, pa će dio programa biti i prijenos ovog TV spektakla kojeg prati milionski auditorij.

Vidimo se večeras u 20 h na Trgu djece Sarajeva.

Sorry....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 maj 2010, 15:41

Napast ce njih Pape od prve minute, eto živi bili pa vidjeli 8-)
Ne znam hocemo li pobjediti jer švedi nisu maciji kašalj ali ce biti dobra tekma.
Konacno da stavi razaraca Muslimovica od prve minute :!:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 29 maj 2010, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 maj 2010, 15:41

omerbavarac je napisao/la:Rezultat: 1:3 za BiH.
Taj rezultat i ja vec citav dan kontam, nekako mi 1:3 ispada realnim.
Znamo im zabiti neka 2-3 gola, a primiti 0 ili jedan.

Ovako otprilike igraju svedjani:

Andreas Isaksson (PSV Eindhoven)
Sebastian Larsson (Birmingham) Olof Mellberg (Olympiakos) Daniel Majstorovic (AEK Aten) Berhang Safari (Basel)
Anders Svensson (Elfsborg) Pontus Wernbloom (AZ Alkmaar)
Christian Wilhelmsson (al-Hilal) Kim Källström (Lyon) Emir Bajrami (Twente)
Ola Toivonen (PSV Eindhoven)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.