FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Strauss
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strauss » 29 maj 2010, 12:50

demir44 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo ;) ;) ;)
Kako bolan to :roll:
Jesil ti svjestan ako on ostane da smo ga mi popušili, al ono baš momački. Desit će se isto kao sa Cocalićem, neće htjeti potpisati novi ugovor da bi na polusezoni mogao lakše otiči, a Brko će ga staviti na tribine, a mi ćemo tako izgubii i Bekrića i lovu. Ja molim Boga da ga tušnemo još ovog ljeta, da on ima stabilniji ugovor to bi bila druga priča i onda bi to Brko odradio, al ovako....nek što prije ide
Ma neka ide,i ja bih volio,ali brate u Koreju,pa tamo se ide na kraju karijere,da se jos pokoji dinar zaradi,a ne sada,kada treba da gradu karijeru :x :x :x
Pa to je već do njeg. Željo treba gledati svoje interese, a ne interese pojedinaca. Ustalom kad Cocalić, Kerla ostave klub na cjedilu radi svojih ne interese, ne vidim zbog čega Željo ne bih tražio svoj interes u Bekriću ili bilo kojem drugom igraču. Ako su ovi iz Koreje najviše ponudili, onda se ti Bekrići fataj noge. Želim mu sve najboljem, al ipak interes kluba je iznad svakog pojedinca.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 29 maj 2010, 12:51

znaci sad zapelo negdje? :?

ajde valjda ce potpisati... a zeljo koliko godin dobio (mada bi volio da dobije sto vise, recimo 500.000) moze od tih para kupiti 3-4 super igraca iz pl bih... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2010, 12:54

necemo kupovati igrace to je definitvno, doci ce nam neki slobodni igraci koji ce traziti malo vise novca nego inace, trenutno se radi na tome da se vidi sta sa igracima kojima su istekli ugovori ili ce isteci jako brzo, nakon toga pojacanja.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 29 maj 2010, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 maj 2010, 12:58

Što znači da će to biti malo bolji igrači nego inače :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 29 maj 2010, 13:55

Kako je ove sezone bila dobra posjeta navešću jedan primjer. Želju je u sezoni 81/82 gledalo oko 151.000 ljudi na Grbavici ili 8882 po utakmici (17 utakmica). Tad smo završili kao peti. Ostali smo bod iza pitara i tako ostali bez Kupa UEFA. Naravno, tada nije bilo ni sjevera.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 29 maj 2010, 14:48

Ljudi da li je ono SA* pisao da Bajić definitivno ide i da još neki igrači ne žele da produže ugovore,sada Av***piše da je Bajić siguran...ko je tu lud :?: :?: :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 maj 2010, 14:50

Strauss je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo ;) ;) ;)
Kako bolan to :roll:
Jesil ti svjestan ako on ostane da smo ga mi popušili, al ono baš momački. Desit će se isto kao sa Cocalićem, neće htjeti potpisati novi ugovor da bi na polusezoni mogao lakše otiči, a Brko će ga staviti na tribine, a mi ćemo tako izgubii i Bekrića i lovu. Ja molim Boga da ga tušnemo još ovog ljeta, da on ima stabilniji ugovor to bi bila druga priča i onda bi to Brko odradio, al ovako....nek što prije ide
A sta ako produzi ugovor... jest da bi bio nezapamceni presedan za nasu ligu, ali ipak i to ce se desiti kad-tad... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 maj 2010, 15:27

Treba ponovo tražiti igrace iz Srbije...relativno dobri igraci a mogu se dovesti džabe ili za male pare....prije pocetka sezone Amar ih nafatao cetvoricu (Culum,Popovic,Radovanovic,Kovacevic) i možemo reci da se je pogodio sa prvom trojicom...svi su bili prvotimci,imali veliku minutažu i dobro igrali,prije svega....svi osim Kovacevica koji je bio promašaj, kao i Serdarevic....ali ne možemo Amaru zamjeriti na tome jer je to radio u velikoj brzini kad je prvenstvo skoro pocinjalo.
Znaci icu u Srbiju nafatati par igraca (kao i prije kad su sa Kamberom pogodili) to je po meni najbojla i najjeftinija varijanta.
Ovdje u BiH tražiti igrace je rizik jer mi smo seljacki mentalitet (najbolji primjer onaj mali Mujic iz Slobode, šatro sve dogovorio sa nama i onda nas izlevati ko zadnje idiote i ode u Olimpik jer seljak samo hoce više para a ne karijeru da izgradi)...tako nas je isto Zec pravio budalama da bi na kraju zapucao u **** Šibenik itd itd.
Sa našim seljacima nema pregovora jer je to pijacarski mentalitet (njih i njihovih menagera)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Niho TM87
Kontakt:

Post Postao/la Niho TM87 » 29 maj 2010, 15:40

Potpuno se slažem sa ovim da treba tražiti igrače iz Srbije svi žele u veći klub što ŽELJO definitivno jest pogotovo sad kad smo prvaci. A mislim po ovom ponašanju Osima oko Bekričevog trasnfera da je Osim već našao zamjenu i da će Bekrić za veoma dosta novca otići jer ovaj klub u koji Bekrić ide veoma dobro finsijski stoji.Pristojna zamjena za Bekrića je Osmanagić (Velež), također i Pelak koji je slobodan igrač.... predobar blog o najboljem klubu na svijetu..http://****/

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 maj 2010, 15:46

tm84 je napisao/la:znaci sad zapelo negdje? :?

ajde valjda ce potpisati... a zeljo koliko godin dobio (mada bi volio da dobije sto vise, recimo 500.000) moze od tih para kupiti 3-4 super igraca iz pl bih... ;)
Svi smo optimisticni i previse zahtjevni. Koja 3-4 super igraca? Pa, ne vode ni druge klubove levati ("cast" izuzecima :) ), nece niko pustiti igraca tipa Osmanagic, Vukelja, Thiago, Kolarov, Sunjic itd. u Zelju za 100 hiljada maraka, kad znaju da ce od nekog evropskog kluba dobiti vise. Uostalom, Zeljo sebi trenutno ne moze ni priustiti takve transfere, jer su druge stvari prioritet.
Dakle, mozemo govoriti o 3-4 ( mlada, talentovana ili nedokazana) igraca, ili mozda o jednom "super-igracu", ali o 3-4 "super-igraca" nazalost ne.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 29 maj 2010, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 maj 2010, 15:46

^ Gledao sam Amara na onom sport+ , rekao je kako će Bekrić otići iz Želje, kako je momak prerastao standarde ove naše lige i kako je zaslužio da ode vani.

Mislim kako ćemo ga teško zadržati ;)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 maj 2010, 16:12

Pricaju li ovi iz kluba o istoku ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2010, 16:13

1921 je napisao/la:Pricaju li ovi iz kluba o istoku ?
Pa vidis da se spominje Koreja :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 maj 2010, 16:17

pile87 je napisao/la:
to je daleki istok :mrgreen:
mene zanima ovaj nas istok.. neko je spominjao donaciju Njemaca
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 maj 2010, 16:18

pile87 je napisao/la:
Dobar dobar :D
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 29 maj 2010, 16:43

Treba gurat nase juniore, pustite vi te iz srbije, ja nikad necu biti za to...
Ukoliko je neko dobar i bas ako za tu poziciju nemamo naseg igraca onda inekako, ali dovoditi neke polovnjace iz srbije **** to, bolje nasa polovnjaca nego srpska

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 maj 2010, 16:45

Admiral_TM87 je napisao/la:Treba gurat nase juniore, pustite vi te iz srbije, ja nikad necu biti za to...
Ukoliko je neko dobar i bas ako za tu poziciju nemamo naseg igraca onda inekako, ali dovoditi neke polovnjace iz srbije **** to, bolje nasa polovnjaca nego srpska
pa u juniorima nemamo koga...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 29 maj 2010, 17:02

na pinku gostuje milan culum u nekoj emisiji pa eto gledajte :P

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 29 maj 2010, 17:03

Admiral_TM87 je napisao/la:Treba gurat nase juniore, pustite vi te iz srbije, ja nikad necu biti za to...

Da se Amar vodio takvom ''logikom'' nikada ne bi osvojili prvenstvo. Igrači se traže po onom profilu koji je potreban klubu, a ne po seoskim ''anegdotama''.

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 29 maj 2010, 17:07

Seyo_TM je napisao/la:
pa u juniorima nemamo koga...
sta je sa onom dvojicom juniora? jedan je cini mi se isao u italiju na neku probu?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.