Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Ajax » 13 jan 2016, 20:04

Husika jaro nemamo boljeg od Pjanica. Kojeg bi ti igraca umjesto njega da igra u prvih 11 ali realno. I Modric, Rakitic, Matic sve su to svjetski igraci pa svi oni rijetko odlucuju utakmice za reprezentaciju. Doduse tacno je da se i ova prva dvojica kritikuje za lose partije u reprezentaciji a Matic je zadnji vezni. Pjanic je samo jedan kvalitetan saraf u sredini terena na poziciji centralnog veznog. Fali tu jos igraca na skoro svim pozicijama. Daj Modrica, Rakitica ili Matica u prosjecnu reprezentaciju ni oni nebi pokazali nesto posebno. Nama fali jos igraca uz Pjanica znaci SIRINA KLUPE to je bitnije od Pjanica. Ti ako zelis "desetku" ala Miske onda bi Milicevic trebao biti pravi izbor igraca ali i on bi igrao uz Pjanica.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 14 jan 2016, 12:26

Ajax modric,rakitic,matic nidje veze.matic je daleko od svjetske klase.odigro 1 sezonu na nivou u ligama 5tice,ostalo prosjek.njegova avantura u chelasju se polako blizi kraju,evo sad ga vec mikel drzi na klupi.modric i rakitic su jedine svjetkse klase sa ovih prostora.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jan 2016, 12:42

Cim je igrao u Chelsea-u standardno sve ove sezone kvalitet ima. Jer Chelsea je sami vrh. Ova sezona je jedan veliki izuzetak. Kada bi ja napisao ovdje da je po meni Besic bolji u nekim segmentima od njega odnosno bar veci potencijal to opet nekima ovdje nebi odgovaralo. Pjanic ako nije svjetska klasa trenutno on je bar jako blizu tome i dijeli ga samo transfer u jedan top klub da napravi tu stepenicu vise. On igracki kvalitet ima dovoljan vec sada i to ce se i pokazati vec poslje ove ili najkasnije sljedece sezone. Kada bude igrac nekog top kluba.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 jan 2016, 13:38

Husika je napisao/la:De mi reci kad je to Pjanic proglasen najboljim igracem neke lige???
De mi daj neki trofej kojeg je Pjanic osvojio...Pa makar i sa turnira u Župci, ma sa turnira koride Cevljanovici :kafa:

Hajd sto ti lazes nas ali sto sam sebe ubijedjujes u laz... :cool:
Zar je moguce da neko moze misliti da je Ljevakovic bolji od Pjanica? ti stvarno nemas pojma.
I gdje je to Ljevakovic proglasen najbolji igrac lige??
A hajde i da jeste, pa i Pjanic je u po onom nekom sajtu stavljen u najboljih 11 SP u Brazilu.
Sto se tice nasih igraca najbolje ocjenjen igrac SP po mnogim stranicama.
stavio tu kafu smile i kontas da nesta znas, jaoooooo

@ajax sto diskutujes sa tom tarabom, to je jacky. Samo pljuje po nasim igacima a i ne valja mu Matic a zna se zasto.

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 14 jan 2016, 14:02

Ovdje tarabe i panjevi za loptu vide sto bi zeljeli da vide,a "hejteri" vide ono kako jest. :salut:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 14 jan 2016, 15:47

zanimljivo.ako kazes da je pjanic vrhunski vezni,koji bi imao mjesto u skoro svim velikim klubovima na svjetu(osim barce,reala),odmah si pljuvac i neprijatelj broj 1.soko o cemu ti pricas??koji ba jacky??ja ne pljujem po vasim igracima,jer su to i moji igraci i moja reprezentacija(istina nije jedina za koju navijam),za koju navijam od kad znam za sebe.sto se tice matica,on je vrhunski destruktor,ali po meni je besic puno veci potencial.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 jan 2016, 16:04

Besic nece nikad imati tehniku i pas i pogotovo ne sut ko Pjanic, mada je u nekim drugim segmentima vec sad doktor za doticnog.
Nema smisla poredit. Ali eto delegati odmah to stave u paralelu, Besic = pit bull, Pjana = mlakonja. Sve strucnjaci. A nit je jedno nit drugo.

Trebamo biti sretni i gotiviti ih oboje i uzivati sto ih imamo. Ovi delegati za Ljevakovica oni su opet cetvrta neka dimenzija. Presmjesni likovi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 14 jan 2016, 16:11

Effenberg je napisao/la:Besic nece nikad imati tehniku i pas i pogotovo ne sut ko Pjanic, mada je u nekim drugim segmentima vec sad doktor za doticnog.
Nema smisla poredit. Ali eto delegati odmah to stave u paralelu, Besic = pit bull, Pjana = mlakonja. Sve strucnjaci. A nit je jedno nit drugo.

Trebamo biti sretni i gotiviti ih oboje i uzivati sto ih imamo. Ovi delegati za Ljevakovica oni su opet cetvrta neka dimenzija. Presmjesni likovi.
Stvarno nema potrebe da se trudiš objasniti da Bešić nema šut, pas i tehniku kao Pjanić, niti će kad imati.
Umjesto da budemo zadovoljni što imamo njih dvojicu sljedećih deset godina u paru, da se nadopunjuju, mi se svađamo ko je bolji.
Glupi stanovnici Bosne i Hercegovine.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jan 2016, 16:14

Bešić i Pjanić veoma dobro rade svoj posao na terenu, ali ono što ih najviše razlikuje je taj karakter i mentalitet, Bešić je rođeni pobjednik, toliko puta je bio na dnu i svaki put se vratio jači, a tek su mu 23 godine, dok je kod Pjanića suprotna situacija, on se uklapa u sivilo i veoma teško se digne iznad takve situacije.

Sa druge strane, trebaš biti sretan kada imaš njih dvojicu u timu, jedan pored drugog, to može i mora biti ubojita kombinacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 14 jan 2016, 18:30

Samo kad se sjetim šta je jadan pjanić morao prezivjeti da igra u veznom sa Cocalicem :(
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 14 jan 2016, 19:44

Virtu4l je napisao/la:Bešić i Pjanić veoma dobro rade svoj posao na terenu, ali ono što ih najviše razlikuje je taj karakter i mentalitet, Bešić je rođeni pobjednik, toliko puta je bio na dnu i svaki put se vratio jači, a tek su mu 23 godine, dok je kod Pjanića suprotna situacija, on se uklapa u sivilo i veoma teško se digne iznad takve situacije.

Sa druge strane, trebaš biti sretan kada imaš njih dvojicu u timu, jedan pored drugog, to može i mora biti ubojita kombinacija.
Bravo! ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 jan 2016, 20:17

Pjanic nije bio na dnu igrajuci na Luksemburškim pašnjacima ? Svi krenu od nule,ostaje ti talenat i rad,.

Nije često zapostavljan u Lyonu kojem je Gourcuff na kraju bio bolja opcija ? Gdje je danas jedan a gdje drugi ? U Romi je imao isto tako teških momenata,sjedio je na klupi,hebao onoj procelavoj budali mater nakon što je dao gol iz slobodnjaka sa 40 metara i postao vjerovatno i najbitniji igrac u ekipi,.Pjanic je pobjedio,ima 25.kuka,igra u odlicnoj formi i ima još dosta godina vrhunskog fudbala ispred sebe,.

Bešicu kapa dole,njegova energija koja ga ponajviše i krakteriše je nešto posebno ali pobjednicki mentalitet je nešto sasvim drugo,.Ne kažem da ga nema ali ne vidim zašto bi njega mogli okarakterisati kao pobjednika a Pjanica ne.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jan 2016, 21:04

chily-rz je napisao/la:Pjanic nije bio na dnu igrajuci na Luksemburškim pašnjacima ? Svi krenu od nule,ostaje ti talenat i rad,.

Nije često zapostavljan u Lyonu kojem je Gourcuff na kraju bio bolja opcija ? Gdje je danas jedan a gdje drugi ? U Romi je imao isto tako teških momenata,sjedio je na klupi,hebao onoj procelavoj budali mater nakon što je dao gol iz slobodnjaka sa 40 metara i postao vjerovatno i najbitniji igrac u ekipi,.Pjanic je pobjedio,ima 25.kuka,igra u odlicnoj formi i ima još dosta godina vrhunskog fudbala ispred sebe,.

Bešicu kapa dole,njegova energija koja ga ponajviše i krakteriše je nešto posebno ali pobjednicki mentalitet je nešto sasvim drugo,.Ne kažem da ga nema ali ne vidim zašto bi njega mogli okarakterisati kao pobjednika a Pjanica ne.
To je to.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 jan 2016, 23:43

Evo ovaj poznati agent izjavio da Real ne zeli Miralema...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jan 2016, 23:54

chily-rz je napisao/la:Bešicu kapa dole,njegova energija koja ga ponajviše i krakteriše je nešto posebno ali pobjednicki mentalitet je nešto sasvim drugo,.Ne kažem da ga nema ali ne vidim zašto bi njega mogli okarakterisati kao pobjednika a Pjanica ne.
Bešić je bio protjeran iz matičnog kluba pa se vratio u veći klub, Bešić je bio istjeran iz reprezentacije pa je postao najvažniji igrač iste (ili među najvažnijim), to je dno koje je dotakao više puta i vraćao se, svojim greškama naravno. Ne može se to porediti sa Pjanićevim problemom u vidu Gourcuffa i slično. Smiješno poređenje. Bešić za jednu utakmicu pokaže više hrabrosti i autoriteta nego Pjanić za čitavu sezonu.
chily-rz je napisao/la:Nije često zapostavljan u Lyonu kojem je Gourcuff na kraju bio bolja opcija ? Gdje je danas jedan a gdje drugi ?
Gourcuff je prije Lyona osvojio titulu sa Bordeauxom i bio je najzaslužniji za nju, zato su ga i doveli u Lyon. Titulu kojoj naš princ još uvijek nije ni primirisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 jan 2016, 00:35

Virtu4l je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Bešicu kapa dole,njegova energija koja ga ponajviše i krakteriše je nešto posebno ali pobjednicki mentalitet je nešto sasvim drugo,.Ne kažem da ga nema ali ne vidim zašto bi njega mogli okarakterisati kao pobjednika a Pjanica ne.
Bešić je bio protjeran iz matičnog kluba pa se vratio u veći klub, Bešić je bio istjeran iz reprezentacije pa je postao najvažniji igrač iste (ili među najvažnijim), to je dno koje je dotakao više puta i vraćao se, svojim greškama naravno. Ne može se to porediti sa Pjanićevim problemom u vidu Gourcuffa i slično. Smiješno poređenje. Bešić za jednu utakmicu pokaže više hrabrosti i autoriteta nego Pjanić za čitavu sezonu.
chily-rz je napisao/la:Nije često zapostavljan u Lyonu kojem je Gourcuff na kraju bio bolja opcija ? Gdje je danas jedan a gdje drugi ?
Gourcuff je prije Lyona osvojio titulu sa Bordeauxom i bio je najzaslužniji za nju, zato su ga i doveli u Lyon. Titulu kojoj naš princ još uvijek nije ni primirisao.
Virto sve si ti to u pravu. Ja ne razumijem onog gore sto replicira mi a nije ni vidio sustinu mog posta. I ja sam rekao dobro je da imamo obojicu. Ali fakti su fakti, Miralem je igrac koji je bolji na lopti a Besic je puno bolji od Mireta u defanzivnom pravcu tj. igri bez lopte mada mu nije ni losa tehnika, ali ne vjerujem da ce ikad moci posjedovati filigranski smek za pas ko Mire i tako iskontrolisanu tehniku suta. Pogotovo ne za slobodnjake. Nista negativno naravno ne mislim s time, to ne znaci da ja kazem da je Besa s loptom na vi, niti pokusavam reci Mire dobar ovaj nije.

Ono sto nama fali su ta krila jer kroz sredinu smo mi ok, pa cak i sa odbranom. Treba nesto da poveze to gore do Dzeke, to je nekad bio Miske sad ga nema, a nece zadugo biti. Nece onakvog igraca vise nigdje nikad biti, ko sto su bili Miske, Ronaldinho, Riquelme itd.

A to da Besic ima pristup igri i mentalitet bolji to stoji, to je za razlika kad neko odraste u svapskom podneblju i kad ne odraste u bh luzerskoj mahali.
Evertona nikad ne bi ni gledao nit ga gledam kad nas Besa ne igra, ali eto privolio me da ga gledam i vrlo je dobro da imaju sad pozitivne rezultate dok on igra, a Mire i nosa Romu kroz sezonu bez njeg bi bili 10i na tabeli. Ha ja.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 15 jan 2016, 01:00

Nisam shvatio njegov post, a on govori kako Bešić nema bolji šut i pas od Pjanića.
Pa bravo majstore, stvarno imaš nos da nanjušiš.
A ako ćemo realni, uopšte ti mene nisi shvatio, jer sam te u neku ruku podržao, al hebiga, ja ne shvatam.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 15 jan 2016, 01:06

Bolanos je napisao/la:Evo ovaj poznati agent izjavio da Real ne zeli Miralema...
Sabo neka prate mene, ne trebaju im novine i suplja pisanja gdje se podizu klikovi i prodaja toalet papir sa tintom...

Nama novine i hebu majku, u svim segemntima...Ako si labilan a 90 posto ljudi je labilno zbog namjernog ugradjivanja takve psihe u mase, nakon odgledane utakmice ce te ubijediti da je neki igrac odigra dobro ili lose, djabe ti oci oni te ubijede particioniranjem cijelokupnog dojma...
Izdvoje ljudi sta im pase a ostalo presute supljim-prenatrpanim textom, ukratko prodaju ti umijece pisanja pod objektivno stanje...

Neka zvuci ovo prepotentno od mene ali ja nemam vise strpljenja cekati da istina ispliva i Marijanske brazde...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 jan 2016, 01:09

To je sve nebitno jer je Besic prioritet prvog reda, igrac ciji se izostanak osjeti daleko vise nego izostanak Pjanica. Besic je igrac koji se moze prilagoditi svakom protivniku i svakoj formaciji dok je Pjanic igrac ovisan o jednoj postavci igre i samo ako je jedan faktor u njegovoj neposrednoj blizini (veznom redu) odsutan sa utakmice on je neutralisan.
@husika ima i tu istine bgm, sve se za klikove i tiraz radi.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 15 jan 2016, 02:00

Bolanos je napisao/la:To je sve nebitno jer je Besic prioritet prvog reda, igrac ciji se izostanak osjeti daleko vise nego izostanak Pjanica. Besic je igrac koji se moze prilagoditi svakom protivniku i svakoj formaciji dok je Pjanic igrac ovisan o jednoj postavci igre i samo ako je jedan faktor u njegovoj neposrednoj blizini (veznom redu) odsutan sa utakmice on je neutralisan.
@husika ima i tu istine bgm, sve se za klikove i tiraz radi.
Tri igraca na terenu u sredini tipa Besica bi bila prednost za svakog protivnika, isto kao i tri Pjanica...prema tome samo budala moze uslovljavati jednog sa drugim, obojica su potrebna i odlicno bi se dopunjavali, najvise mi se svidja poredjenje Pjanic, Rodjo, DDR i Pjanic, Besic, Cimorot. Pjanic je nas trenutno najbolji igrac, tu dileme nema.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 23 gosta.