Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa nije ovca Doli da su nam dva Pjanica na terenu...Ferdinand je napisao/la:Igrali bi sa dva LIBERA.Husika je napisao/la:![]()
Sta bi ti onda bili Cimi i Besa ako je Pjanic CM...Odnosno pojasni ovaj svoj "grafikon" formaciju iz posta "gore" ???
Ono sad bi ja tebe trebao opaliti flasom u glavu da ti priblizim forum tvojoj realnoj svakodnevnicom...Momciluk je napisao/la:Koji si ti komad budale
Svasta.. ne brinem ja zbog tebe jer znam da uvijek mora bit i budala, vjerujem da je bilo i navijaca Man utd koji su pljuvali Scholesa i Giggsa ali to je 1 ili 2 u milion tako da me ne cudi sto ima jedna budala koja pljuje Pjanica, vise me brine sto ima forumasa koji i dalje diskutuju s tobom..Husika je napisao/la:Ono sad bi ja tebe trebao opaliti flasom u glavu da ti priblizim forum tvojoj realnoj svakodnevnicom...Momciluk je napisao/la:Koji si ti komad budale
Izvini ali jos nisu pustili holograme na USB pa veceras ostani uskarcen za svakodnevnicu u lokalnoj birtiji...
Mozda i grijesim, mozda ti treba dupla doza veceras...Ha, ko ce ga znati...
Ti i mene posebno brinu, opasna sorta, vuk im trga ovce u toru a oni se uhvatili razglabanja sa budalom...Momciluk je napisao/la:Koji si ti komad budale
Napisao sam koji DISKUTUJU s tobom, ja ne diskutujem ja samo konstatiram da si budala i vjerovatno coban jer u svakom postu spominjes torove, vukove i ovceHusika je napisao/la:U pravu si ima ih koji ulaze u prepiske sa mnom-e...Ti i mene posebno brinu, opasna sorta, vuk im trga ovce u toru a oni se uhvatili razglabanja sa budalom...Momciluk je napisao/la:Koji si ti komad budale
A ajde izvinjavam ti se zbog vrijedjanja dodje mi tako.. al daj brate popusti nas i ostavi svoju genijalnost za sebe, ako si ti genije i jedini vidis da je Pjanic qrcina od igraca suti do daljnjeg jer trenutno nista ne ide u prilog tom tvom misljenjuHusika je napisao/la:Dobro ako nisi shvatio da je i pokusaj vridjenja nekoga zbog stava diskusija onda ti ne zamjerim...
Hajd da ne offamo vise na temi buduceg igraca sredine nase repke...
Ipak je samo odmarao prošlo kolo, noćas starta.Lakoste je napisao/la:Momcina ima povredu, nije danas u rosteru.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 20 gostiju.