FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jan 2016, 00:37

Jaozinho22 je napisao/la:@Jose Meni Zola ubijao na "Regista" Lendric je killer na AF 15 golova u polusezoni zabio :)
Ma pravi AF :mrgreen:
ma moze zola sve, samo nek je defanzivniji da sve kupi, a amira onda na DLP najbolje :kafa:
Memija Winger, a OK lijevo Inside Forward :njanjanja: :njanjanja:

et samo edisu jos javit da treba ovako :mrgreen: :rol:

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 15 jan 2016, 00:41

slika
Prelazni rok, nakon što se saznalo da se ima para..

slika
Prelazni rok, nakon što se pročulo za Antaliju.
Ajzea je forumaš godine !

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 jan 2016, 00:46

@HenryLloyd, Šansa mladim igračima ce se pružiti, ove sezone ce vecu minutažu najvjerovatnije dobiti Kjosevski i Osmanković, uz Memiju, Dženisa, Hadžiahmetovića, Sadikovića(Damira), Mujagića, Midzica, Hirosa, Hasanovica, što se tice Žerića od sljedece sezone ocekujem da se polako pocne uvoditi u seniore, mada je vec ubilježio jedan nastup. Tu je i Mirza koji nije iz našeg omladinskog pogona a koji je veoma mlad i koji je veliki potencijal. Vjerovatno ce prema najavama doci još dva mlada igrača. Šansu ce možda dobiti i neki drugi igrači iz omladinskog pogona za koje Edis procjeni da mogu pomoći seniorskom timu. Igrači kao što su Bekrić i Zolotić su dovedeni da bi ovi mlađi igraci pored njih stasavali i bili još bolji..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 15 jan 2016, 00:54

Mogli su Samiru I Zoli dati loptu nek malo razbace :roll:
Uprava napolje!

Odakle vam lova ha sve nema a burek se jede, zanimalo je hokus pokus.
Kod nas je rosna livada, trava zelenaaa. Ove godine 2 milke za 6 mjeseci 4 :opaopa: :lol:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 15 jan 2016, 01:10

@Brkooo, hvala na dobrom odgovoru to zelim da cujem, a teren ce pokazati jesi li bio u pravu. OP je nase blago i tesko mi je palo sto jedan od nasih najboljih iz kadeta ode dzaba, i to dusmanima! Sto se tice nasih pojacanja previse sam skeptican, ovo meni sve lici na gomilanje par pojedinaca sumnjivog kvaliteta.
Plavo proljece! 1921

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 15 jan 2016, 01:17

Zasad dobar prelazni,sve po planu(cak i vise od ocekivanog).
Nema povlastenih(to je i Samiru receno),svi ce se boriti za svoje mjesto.
Ja sansu vidim izlaska u evropu i preko tabele jer uz prve 3 pobjede i ako se neporazeni vratimo iz tuzle mi smo na dobrom putu.
Vidjecemo sve kako bude,imaju spreman i plan b ako ne bude EL,al eto boze moj steta bi bila zbog koeficijenta..

Ako je tacno za Ergina da je otisao od nas onda bas steta za nas,jer iz te generacije on i Mujaga su duplo bili bolji od ostalih..
Znao je sa obje noge igrati,poprilicno fizicki dominantan za svoj uzrast(180 cm min.),brz i okretan igrac za svoju gradju,gledao sam ga nekoliko puta..

Nezz koji je razlog mozda mu nije nudjen ugovor kao i Mujagi ili su ga ovi akademci nafurali da ce u 20 godini vrijediti 4 miliona kao neki hahaha..

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 jan 2016, 01:29

HenryLloyd je napisao/la:@Brkooo, hvala na dobrom odgovoru to zelim da cujem, a teren ce pokazati jesi li bio u pravu. OP je nase blago i tesko mi je palo sto jedan od nasih najboljih iz kadeta ode dzaba, i to dusmanima! Sto se tice nasih pojacanja previse sam skeptican, ovo meni sve lici na gomilanje par pojedinaca sumnjivog kvaliteta.
Ne možeš ocekivati da igramo sa 11 igrača iz našeg omladinskog pogona, nijedan klub na svijetu a koji hoce neki uspjeh to nema. Svake godine dajemo šansu mladim igračima koji imaju kvalitet tako da ce se to nastaviti i u budućnosti. Nek se omladinci bore sa drugim igracima za svoje mjesto i ako ga zasluže igrat ce. Ne bih se baš složio da je jedan od najboljih, ako se gleda po medijima onda jeste, mali je strašno izvikan zbog babe koji mu placa clanke i to je javna tajna, taj će lik sjebati svoje vlastito dijete, to sam napisao i na temi opšte diskusije, a mali posjeduje određen talenat. Vecina raje nije ni gledala omladinske kategorije a pametuju kako je gubitak izgubiti takvog igrača. Prije je dosta obecavao ali on i onaj Ahmed Hasanovic su dosta stagnirali, to je moje mišljenje, dosta sam više ocekivao od njih. Po meni je prioritet potpisati ugovor sa malim od Refika, strašan igrač, povukao gen od oca. Nadam se da je među 8 igrača koji ce potpisati ugovore iz te generacije upravo i Anel..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 jan 2016, 01:50

Cuj Mehuljic kod kona :rol:
**** mu ja mater u usta, pa sta su se ta djeca digla u pm :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jan 2016, 02:21

AsharaK je napisao/la:Cuj Mehuljic kod kona :rol:
Haj znaj pravi razlog..ali stvarno :sick:
Uzeli su Osmanovica, sad je u prvom timu. Uzese Klarica iz Zrinjskog, pa Gojko, Marko, Nemanja iz Leotara... o kakvim to oni svojim proizvodima pricaju. :damn:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jan 2016, 07:27

Nadao sam se krilu i destruktivcu i doveli su,svaka cast.Licno mislim da smo dobro popunili ekipu i da je po meni ovo dovoljno,osim naravno ako bi dosao sad neko mnogo bolji od onog sto imamo.Bravo za upravu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 15 jan 2016, 08:06

AsharaK je napisao/la:Cuj Mehuljic kod kona :rol:
Steta za malog ali imamo mi bolji talenata od njega nadam se da ce nasi kako su najavili početi potpisivati sa ovim mladim talentima prije se nesto ovako desi.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 15 jan 2016, 09:17

Sigurno su veliku ulogu odigrali njegovi roditelji da ode kod komšija . Mislim da je o tome pričao jedne prilike i Amar Osim . Roditelji su nestrpljivi , žele odmah da igraju za prvi tim . Ovako je nešto bilo i sa Gojakom , samo je on odmah igrao za prvi tim Olimpika .
Brkica

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jan 2016, 09:29

a odakle uopšte ta informacija?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 15 jan 2016, 09:30

Zola - treba nam igrač, pravi destruktivac na toj poziciji svi smo se složili, a ne znamo imamo li koga dovesti na duži period, uz to Zola može biti i stoper ako zatreba, jer nedo Bog, povrijedi se Bogi, a Hodžurda dobije tri žuta, a mi igramo bitnu tekmu. Teško je tad Kemu ubaciti. Uvijek sam za posudbe ako nisi u mogućnosti u tom momentu dovesti pravog igrača na tu poziciju, pogotovo ako se radi o našem djetetu kojem možemo pomoći u karijeri i opet zaraditi od njega :)
Mehuljić - gledao sam kadete par puta i nije mi se svidio. DOminira jer se formirao prije svih. I Mujaga je recimo dominatan fizički ali on još ima prostora za napredak. Drugo, ispuhao je nakon 15 minuta ganjanja pitara na derbiju, pa je moguće da nema kapacitet pluća. TO je jako bitno u modernom sportu i to razlikujje uz brzinu malonogometaše o ovih na velikim terernima. Treće, ovi gore su nastali od takvih kao što je ovaj tj što pobjegnu za par stoja. Četvrto non stop je po novinama pa ruši atmosferu i peto i najmanje bitno nije ni svjestan da su ga ovi uzeli da bi nas oslabili i da bi uzeli titulu u kadetima više nego što njega vide negdje u Barseloni za par godina.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 15 jan 2016, 09:31

Southboy je napisao/la:Zasad dobar prelazni,sve po planu(cak i vise od ocekivanog).
Nema povlastenih(to je i Samiru receno),svi ce se boriti za svoje mjesto.
Ja sansu vidim izlaska u evropu i preko tabele jer uz prve 3 pobjede i ako se neporazeni vratimo iz tuzle mi smo na dobrom putu.
Vidjecemo sve kako bude,imaju spreman i plan b ako ne bude EL,al eto boze moj steta bi bila zbog koeficijenta..

Ako je tacno za Ergina da je otisao od nas onda bas steta za nas,jer iz te generacije on i Mujaga su duplo bili bolji od ostalih..
Znao je sa obje noge igrati,poprilicno fizicki dominantan za svoj uzrast(180 cm min.),brz i okretan igrac za svoju gradju,gledao sam ga nekoliko puta..

Nezz koji je razlog mozda mu nije nudjen ugovor kao i Mujagi ili su ga ovi akademci nafurali da ce u 20 godini vrijediti 4 miliona kao neki hahaha..

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk
Mujaga i Mehuljic nisu isto godište...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 15 jan 2016, 09:31

ChWilla je napisao/la:a odakle uopšte ta informacija?
Valjda novi broj avazovog sporta, i to spucali naslov da u najmanju ruku misliš da je Messi prešao kod kona..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jan 2016, 09:36

šta ćeš, drukčija skroz klima u odnosu na prošlu godinu u ova doba, moraju nešto.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 jan 2016, 10:28

Ne znam odakle ikome pravo da nekoga osudjuje zbog prelaska bilo gdje u ovaj vakat. Taj decko ako je presao mozda njemu i njegovima bas trebaju pare ibprilika se pruzila i sta sad??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 15 jan 2016, 10:30

zeljocity je napisao/la:Ne znam odakle ikome pravo da nekoga osudjuje zbog prelaska bilo gdje u ovaj vakat. Taj decko ako je presao mozda njemu i njegovima bas trebaju pare ibprilika se pruzila i sta sad??
Ma na lomacu odma, opravdanja nema ;) :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 15 jan 2016, 10:31

Ma sta raspravljate o nekim nebitnim igracima, taj niti je zaigrao za nas niti ce za njih ikad, to sto mu neki jeran pise ovde i zali sto je otisao je bas onako smijesno i nepotrebno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1 i 2 gosta.