Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Ako je Brozovic kraj Medela defanzivni vezni ja sam krilo u Arsenalu.
El Neny ce bit tito za Brozovica.
El Neny ce bit tito za Brozovica.
Celik!3,2,2.
Trio Fantastikus:
Cech 33, Coquelin 34, El-Neny 35.
Cech 33, Coquelin 34, El-Neny 35.

klaune voajerski,ovu dvojicu dovedi

eh kad bi se to tako dovodilo brate
teško da ce ti ijedan iole ozbiljniji klub prodati na pola sezone standarnog prvotimca ili bitnog igraca
jedino da ga debelo pretplatiš
to se ganja na ljeto, a ne u januaru.

teško da ce ti ijedan iole ozbiljniji klub prodati na pola sezone standarnog prvotimca ili bitnog igraca

Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 jan 2016, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A sto se nisu ganjali na ljeto? ljeto dodje ma nece da prodaju standardne prvotimce svi su skupi ne treba preplatiti itd itd.. a onda dodje zima ma nece da prodaju u pola sezone ne treba preplatiti i tako u krug i dodjemo do zakljucka da je ustvari nemoguce dovesti dobrog igraca da se takvi transferi i ne desavaju. Suplja prica Sevilja bi ovog momentalno pustila na ponudu od 35 miliona...ali dobro ne smije se Arsenal razbacivati lovom ipak su previse potrosili ljetoslet3 je napisao/la:eh kad bi se to tako dovodilo brate![]()
teško da ce ti ijedan iole ozbiljniji klub prodati na pola sezone standarnog prvotimca ili bitnog igracajedino da ga debelo pretplatiš

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa može Arsenal dovesti i na zimu, ali da se plati klauzula i onda je igrac slobodan , pa može da bira...ne znam koliko one iznose za ovu dvojicu.BigBigBang je napisao/la:A sto se nisu ganjali na ljeto? ljeto dodje ma nece da prodaju standardne prvotimce svi su skupi ne treba preplatiti itd itd.. a onda dodje zima ma nece da prodaju u pola sezone ne treba preplatiti i tako u krug i dodjemo do zakljucka da je ustvari nemoguce dovesti dobrog igraca da se takvi transferi i ne desavaju. Suplja prica Sevilja bi ovog momentalno pustila na ponudu od 35 miliona...ali dobro ne smije se Arsenal razbacivati lovom ipak su previse potrosili ljetoslet3 je napisao/la:eh kad bi se to tako dovodilo brate![]()
teško da ce ti ijedan iole ozbiljniji klub prodati na pola sezone standarnog prvotimca ili bitnog igracajedino da ga debelo pretplatiš
Poenta je da se prava pojacanja i transferi završavaju na ljeto, to je tako oduvijek.... teško ce se u januaru neki klub odreci svojih bitnijih igraca, a to ova dvojica jesu u svojim klubovima.
Zimi se mahom završavaju oni transferi koji služe da popune neku rupu usljed ozljeda i slicno.
-
- Kontakt:
Ti ako imas lovu i volju mozes dovesti igraca kad god hoces eto ovaj poljak bi dosao sigurnon za ovu cifru, za vitsela traze manje od 30 miliona isina ne mogu igrati u LP ali bi napravili razliku u EPL za razliku od egipatskog talibana kojem je glavna kvaliteta da moze trcati e pa jedva cekam ad vidim tu silu od igraca i trke u EPL.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Can ( Flaminiju ) : Los si igrač
Flamini : Imam dovoljno novca da kupim tvoj citav klub i da te prodam

Flamini : Imam dovoljno novca da kupim tvoj citav klub i da te prodam

Ovo sam veceras procitao negdje ali mislim da nije tacno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Čovjek 7 8 godina radio na tom projektu bez da iko živ sazna, i da sad ovo izjavi. Jašta
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam pročitao i na nekoj našoj stranici a i u engleskoj verziji. Vjerovatno nije istina, ali hajd ga znaj što Vedo kaže Flamini je mungos, sa tim likom očigledno ništa nije nemoguće. Ako ništa dobra zayebancija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisam. Postujem francuske nade.bega_afc je napisao/la:Jel ovo neki novi brat iz sjenke?Shadows je napisao/la:Lacazette bi bio sjajno pojacanje
Djesi brate topnice1, zisgu li kakvu i zasto ne?
- Marsal
- Kontakt:
Napravili smo transfer, ali ne igrački
U idućih par sedmica dolazi nam skaut iz Leicestera koji je najzaslužniji za transfere Kantea i Mahreza među ostalim.

U idućih par sedmica dolazi nam skaut iz Leicestera koji je najzaslužniji za transfere Kantea i Mahreza među ostalim.
Nelosa akvizicija.
Le Grove, najpopularniji anti-Wenger blog, odavno koristi posprdnu frazu "Grimantubing" za los skauting Gillesa Grimandija koji se sastoji iz gledanja YouTube klipova.
Citao sam prije par sedmica kako je Danny Karbassiyoon otkrio Campbella i kako je za jednog Paragvajca kojeg smo pratili Wengeru javio da je upucan u glavu.
Le Grove, najpopularniji anti-Wenger blog, odavno koristi posprdnu frazu "Grimantubing" za los skauting Gillesa Grimandija koji se sastoji iz gledanja YouTube klipova.
Citao sam prije par sedmica kako je Danny Karbassiyoon otkrio Campbella i kako je za jednog Paragvajca kojeg smo pratili Wengeru javio da je upucan u glavu.
- Marsal
- Kontakt:
Kako?Artetitis je napisao/la: Citao sam prije par sedmica kako je Danny Karbassiyoon otkrio Campbella i kako je za jednog Paragvajca kojeg smo pratili Wengeru javio da je upucan u glavu.

- Marsal
- Kontakt:
I mislio sam da je Cabanas ali sumnjao sam jer on kad je upucan imao je 29 god pa sam zato mislio da ipak nije neko drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.