ja sam igrao 1/2MirsoNi je napisao/la:Ima li neko kakav prijedlog za tekmu Toronto - Orlando, u Londonu se igra, pa ako ko zna te fazone, kakva je tu efikasnost, ima li šta zanimljivo ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam igrao 1/2MirsoNi je napisao/la:Ima li neko kakav prijedlog za tekmu Toronto - Orlando, u Londonu se igra, pa ako ko zna te fazone, kakva je tu efikasnost, ima li šta zanimljivo ?
Haha vrijedi probatizgmiky je napisao/la:ja sam igrao 1/2MirsoNi je napisao/la:Ima li neko kakav prijedlog za tekmu Toronto - Orlando, u Londonu se igra, pa ako ko zna te fazone, kakva je tu efikasnost, ima li šta zanimljivo ?tj 2/1 u ovom slučaju kako si ti napisao
pazi te se ovakvih,uplati mi lik tiket na premieru prodje i uze sebi parebodi123 je napisao/la:uplaceni tiketi ovima sto su poslali, ne mogu vam pisati svima pojedinacno neda forum valja cekati pa eto da znate sretno svima.
zar je toliki uhljup ?dervic je napisao/la:pazi te se ovakvih,uplati mi lik tiket na premieru prodje i uze sebi parebodi123 je napisao/la:uplaceni tiketi ovima sto su poslali, ne mogu vam pisati svima pojedinacno neda forum valja cekati pa eto da znate sretno svima.![]()
![]()
Pa mogao ti je bar pola poslatidervic je napisao/la: pazi te se ovakvih,uplati mi lik tiket na premieru prodje i uze sebi pare![]()
![]()
nešto mu je iskrsnulo, ispoštovati će bodidervic je napisao/la:pazi te se ovakvih,uplati mi lik tiket na premieru prodje i uze sebi parebodi123 je napisao/la:uplaceni tiketi ovima sto su poslali, ne mogu vam pisati svima pojedinacno neda forum valja cekati pa eto da znate sretno svima.![]()
![]()
dobitak je bio oko 60KM rekao sam mu da mi posalje 30 ostalo da sebi uzmekrmpotich je napisao/la:Pa mogao ti je bar pola poslatidervic je napisao/la: pazi te se ovakvih,uplati mi lik tiket na premieru prodje i uze sebi pare![]()
![]()
poznavajući koliko se vole biti će svašta tu, ići će Srbi utrpati im 17-18 komada bar a Francuzi 3-4 i ode preko 20.5, ide to over mirno spavajSlevinKelevra je napisao/la:Crna Gora i Slovacka 15 golova za poluvrijeme... granica 18.5Nadam se da ce i Srbija i Francuska biti ovako raspucane
Evo, odma' zaokruziozgmiky je napisao/la:poznavajući koliko se vole biti će svašta tu, ići će Srbi utrpati im 17-18 komada bar a Francuzi 3-4 i ode preko 20.5, ide to over mirno spavajSlevinKelevra je napisao/la:Crna Gora i Slovacka 15 golova za poluvrijeme... granica 18.5Nadam se da ce i Srbija i Francuska biti ovako raspucane
jašta ćeš nego zaokružitiSlevinKelevra je napisao/la:Evo, odma' zaokruziozgmiky je napisao/la:poznavajući koliko se vole biti će svašta tu, ići će Srbi utrpati im 17-18 komada bar a Francuzi 3-4 i ode preko 20.5, ide to over mirno spavajSlevinKelevra je napisao/la:Crna Gora i Slovacka 15 golova za poluvrijeme... granica 18.5Nadam se da ce i Srbija i Francuska biti ovako raspucane
![]()
bilo u pon kao kaze da je pogrjesio par,i rekao je da ce poslat pare al nije,necemo o tome vise samo da znate da pazite kome tiket saljeteLjumanM95 je napisao/la:kad je to bilo druže? vjerovatno je u nekoj frci pa nije stigao, čisto sumnjam da bi bodi tako izradio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.