Za ispadanje iz kupa je kriv Pero Stojkic.UltrasRama je napisao/la:Pod br. 1 živim u Splitu, a svako malo dolazim na utakmice Zrinjskog,vozim se 3 sata iz Splita do Mostara i isti dan ili sutradan nazad,iz Splita pratim svaki događaj pratim,da imaju kamere oko stadiona pod bb pratio bih svaku minutu šta se događa,počeo sam navijat za Zrinjski sa 13 godina dok sam još živio u Rami,sa 14, dolazim u Mostar i idem na svaku utakmicu u Mostaru, gostovanja ( koliko su financije dozvoljavale),a za Blaića je evidentno da je nečiji da ga se mora gurati,ne dovoditi jačeg igrača na njegovu poziciju i nije točno da je bio loš samo u početku,zasro je i kup protiv sarajeva... Ali eto što se mene tiče neka on postane igračina svjetske klase...zrinjevac365 je napisao/la:Prijatelju ti ili ne gledaš Zrinjski ili se ne razumiješ u nogomet. Primamo vrlo malo golova, za to su najzaslužniji Graovac i Laštro, pa onda Blaić. U početku je bio loš, onda je i vršen pritisak na njega od strane navijača i stručnog štaba, a ne zna se baš nosit sa pritiskom pa je postao još lošiji. Ali kako se oslobodio sve je više i više napredovao pa je postao jedna od glavnih karika u timu, što govori da ima najviše minuta u ekipi. Tako to što ti govoriš nema nikakvog smisla, po meni smo puno lošiji po lijevoj strani(što se obrane tiče) nego po desno.UltrasRama je napisao/la:Najjače pojačanje bi bilo da blajić ode...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.