Od simeta imamo pusicu i stisak ruke...CLS je napisao/la:i sime odlazima treba u skaute uloziti para
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Utopiti još Šehu za masne pare i dovesti Karića iz Zvijezde umjesto njega ....
1996
pa ne bas ima visoku platu ovdje barem usteda samo steta sto ode i sto nije mladjiSeyo_TM je napisao/la:Od simeta imamo pusicu i stisak ruke...CLS je napisao/la:i sime odlazima treba u skaute uloziti para
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
I Bajić odlazi, uzeo je papire.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Stvarno inostrani skauting je katastrofa.....gledam kakvi se igraci mogu za mizeriju dovesti u Zelju ali fali taj inostrani skauting...Jedan vikend u Africi je dovoljan da se nadze 2 kvalitetna igraca i sto je najbitnije jeftinih...
ili bez para ih dovesti ali u ugovoru od sledece prodaje procenat toj ekipi iz koje dolazi taj igrac i slicno...
Bas mi je krivo gledati da mnogi tako uzimaju hrpu love a mi samo gledamo,niko nepoduzima nista po tom pitanju...
Zao mi je sto Šime odlazi....Vratija se Šime
ili bez para ih dovesti ali u ugovoru od sledece prodaje procenat toj ekipi iz koje dolazi taj igrac i slicno...
Bas mi je krivo gledati da mnogi tako uzimaju hrpu love a mi samo gledamo,niko nepoduzima nista po tom pitanju...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
di je bia.Ponos Torina je napisao/la:Stvarno inostrani skauting je katastrofa.....gledam kakvi se igraci mogu za mizeriju dovesti u Zelju ali fali taj inostrani skauting...Jedan vikend u Africi je dovoljan da se nadze 2 kvalitetna igraca i sto je najbitnije jeftinih...

Ne mogu da vjerujem da neko raspravlja o Dudicu pa Amar mu je i dozvolio da uzme papire, jednom je jedan pitar rekao za njega taj ne zna igrat u malo vecem klubu od Travnika kamoli u Zelji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma kakav dudic, neka ga gdje i jest 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
govori gdje si to procitao nemoj me lozit!!!???demir44 je napisao/la:Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo![]()
![]()
Ne foliram majke mi,informacija iz privatnih izvora,zapelo je oko novca,sad nisam skontao jel Zelji bilo malo,il Bekricu,al znam da je zapelo...Ne kazem da se mozda nece rijesiti,i da ce Korejci omeksati,al sad je takva situacija!!!aleksandar_veliki je napisao/la:Folira, sad sam zvao Brku.shkembe je napisao/la:govori gdje si to procitao nemoj me lozit!!!???demir44 je napisao/la:Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo![]()
![]()
Rotor Volgograd...
-
za sehu nemorate brinut, mislim da je blizu potpisivanja novog ugovora ili ga je mozda dosad potpisao
Svi znamo da Bekrić odlazi i neka odlazi. Jedan prosječan igrać (nije on kriv što je među najboljima) za kojeg će nadam se Amar naći adekvatnu zamjenu bez većih problema. Hvala Samiru, igrao je kad gotovo niko nije htio. Vrijeme je da šta zaradi. Hoće li u Koreju ili ne to je manje bitno.
Od visine odštete koju ćemo dobiti mene više zanima koliko će zaista u klubu ostati. Svi znamo kako su se u Želji igraći prodavali godinama. Ključna stvar je da su sigurno neki ljudi, a među njima i Amar dali inicijalnu lovu da klub izvedu iz totalnog kolapsa. Sad je pitanje da li će oni odmah od Bekrićevog transfera namirivati svoje. Jeb.o ti 400 milja bilo čega, ako će to kalirati na 100 milja dok se "ulagači" namire. Vrlo je bitno doći do prave klupske love i od takve love praviti transfere jer onda nema kaliranja.
Od visine odštete koju ćemo dobiti mene više zanima koliko će zaista u klubu ostati. Svi znamo kako su se u Želji igraći prodavali godinama. Ključna stvar je da su sigurno neki ljudi, a među njima i Amar dali inicijalnu lovu da klub izvedu iz totalnog kolapsa. Sad je pitanje da li će oni odmah od Bekrićevog transfera namirivati svoje. Jeb.o ti 400 milja bilo čega, ako će to kalirati na 100 milja dok se "ulagači" namire. Vrlo je bitno doći do prave klupske love i od takve love praviti transfere jer onda nema kaliranja.
Nije Bekricev transfer jos gotov ustvari vise je nekako na iscekivanju da li ce se neke druge stvari poklopitičamac je napisao/la:Svi znamo da Bekrić odlazi i neka odlazi. Jedan prosječan igrać (nije on kriv što je među najboljima) za kojeg će nadam se Amar naći adekvatnu zamjenu bez većih problema. Hvala Samiru, igrao je kad gotovo niko nije htio. Vrijeme je da šta zaradi. Hoće li u Koreju ili ne to je manje bitno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kako bolan todemir44 je napisao/la:Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo![]()
![]()

Jesil ti svjestan ako on ostane da smo ga mi popušili, al ono baš momački. Desit će se isto kao sa Cocalićem, neće htjeti potpisati novi ugovor da bi na polusezoni mogao lakše otiči, a Brko će ga staviti na tribine, a mi ćemo tako izgubii i Bekrića i lovu. Ja molim Boga da ga tušnemo još ovog ljeta, da on ima stabilniji ugovor to bi bila druga priča i onda bi to Brko odradio, al ovako....nek što prije ide
Od ljubavi se ne zivi 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma neka ide,i ja bih volio,ali brate u Koreju,pa tamo se ide na kraju karijere,da se jos pokoji dinar zaradi,a ne sada,kada treba da gradu karijeruStrauss je napisao/la:Kako bolan todemir44 je napisao/la:Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo![]()
![]()
![]()
Jesil ti svjestan ako on ostane da smo ga mi popušili, al ono baš momački. Desit će se isto kao sa Cocalićem, neće htjeti potpisati novi ugovor da bi na polusezoni mogao lakše otiči, a Brko će ga staviti na tribine, a mi ćemo tako izgubii i Bekrića i lovu. Ja molim Boga da ga tušnemo još ovog ljeta, da on ima stabilniji ugovor to bi bila druga priča i onda bi to Brko odradio, al ovako....nek što prije ide

Rotor Volgograd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.