FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 29 maj 2010, 09:26

CLS je napisao/la:i sime odlazi :) ma treba u skaute uloziti para
Od simeta imamo pusicu i stisak ruke...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 29 maj 2010, 09:28

Utopiti još Šehu za masne pare i dovesti Karića iz Zvijezde umjesto njega ....
1996

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 maj 2010, 09:29

Seyo_TM je napisao/la:
CLS je napisao/la:i sime odlazi :) ma treba u skaute uloziti para
Od simeta imamo pusicu i stisak ruke...
pa ne bas ima visoku platu ovdje barem usteda samo steta sto ode i sto nije mladji
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 29 maj 2010, 09:29

I Bajić odlazi, uzeo je papire.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 maj 2010, 09:30

Stvarno inostrani skauting je katastrofa.....gledam kakvi se igraci mogu za mizeriju dovesti u Zelju ali fali taj inostrani skauting...Jedan vikend u Africi je dovoljan da se nadze 2 kvalitetna igraca i sto je najbitnije jeftinih...
ili bez para ih dovesti ali u ugovoru od sledece prodaje procenat toj ekipi iz koje dolazi taj igrac i slicno...
Bas mi je krivo gledati da mnogi tako uzimaju hrpu love a mi samo gledamo,niko nepoduzima nista po tom pitanju...

Zao mi je sto Šime odlazi....Vratija se Šime :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 29 maj 2010, 09:35

Ponos Torina je napisao/la:Stvarno inostrani skauting je katastrofa.....gledam kakvi se igraci mogu za mizeriju dovesti u Zelju ali fali taj inostrani skauting...Jedan vikend u Africi je dovoljan da se nadze 2 kvalitetna igraca i sto je najbitnije jeftinih...
ili bez para ih dovesti ali u ugovoru od sledece prodaje procenat toj ekipi iz koje dolazi taj igrac i slicno...
Bas mi je krivo gledati da mnogi tako uzimaju hrpu love a mi samo gledamo,niko nepoduzima nista po tom pitanju...

Zao mi je sto Šime odlazi....Vratija se Šime :mrgreen:
di je bia. :mrgreen: :? :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 maj 2010, 09:41

slika

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2010, 10:33

Ne mogu da vjerujem da neko raspravlja o Dudicu pa Amar mu je i dozvolio da uzme papire, jednom je jedan pitar rekao za njega taj ne zna igrat u malo vecem klubu od Travnika kamoli u Zelji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 maj 2010, 10:45

Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo ;) ;) ;)
Rotor Volgograd...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 maj 2010, 10:48

ma kakav dudic, neka ga gdje i jest :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 29 maj 2010, 10:48

demir44 je napisao/la:Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo ;) ;) ;)
govori gdje si to procitao nemoj me lozit!!!???

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 29 maj 2010, 11:10

Jel nam na dresovima opet pišu prezimena igrača ?? :?
1996

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 maj 2010, 11:29

aleksandar_veliki je napisao/la:
shkembe je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Bekricev transfer se odgadja do daljnjeg,toooooooooo ;) ;) ;)
govori gdje si to procitao nemoj me lozit!!!???
Folira, sad sam zvao Brku.
Ne foliram majke mi,informacija iz privatnih izvora,zapelo je oko novca,sad nisam skontao jel Zelji bilo malo,il Bekricu,al znam da je zapelo...Ne kazem da se mozda nece rijesiti,i da ce Korejci omeksati,al sad je takva situacija!!!
Rotor Volgograd...

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 29 maj 2010, 11:30

Preneseno sa http://www.manijaci.ba

SPORT (28.05.2010)

slika
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 29 maj 2010, 12:19

za sehu nemorate brinut, mislim da je blizu potpisivanja novog ugovora ili ga je mozda dosad potpisao

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 29 maj 2010, 12:23

Svi znamo da Bekrić odlazi i neka odlazi. Jedan prosječan igrać (nije on kriv što je među najboljima) za kojeg će nadam se Amar naći adekvatnu zamjenu bez većih problema. Hvala Samiru, igrao je kad gotovo niko nije htio. Vrijeme je da šta zaradi. Hoće li u Koreju ili ne to je manje bitno.
Od visine odštete koju ćemo dobiti mene više zanima koliko će zaista u klubu ostati. Svi znamo kako su se u Želji igraći prodavali godinama. Ključna stvar je da su sigurno neki ljudi, a među njima i Amar dali inicijalnu lovu da klub izvedu iz totalnog kolapsa. Sad je pitanje da li će oni odmah od Bekrićevog transfera namirivati svoje. Jeb.o ti 400 milja bilo čega, ako će to kalirati na 100 milja dok se "ulagači" namire. Vrlo je bitno doći do prave klupske love i od takve love praviti transfere jer onda nema kaliranja.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2010, 12:30

čamac je napisao/la:Svi znamo da Bekrić odlazi i neka odlazi. Jedan prosječan igrać (nije on kriv što je među najboljima) za kojeg će nadam se Amar naći adekvatnu zamjenu bez većih problema. Hvala Samiru, igrao je kad gotovo niko nije htio. Vrijeme je da šta zaradi. Hoće li u Koreju ili ne to je manje bitno.
Od visine odštete koju ćemo dobiti mene više zanima koliko će zaista u klubu ostati. Svi znamo kako su se u Želji igraći prodavali godinama. Ključna stvar je da su sigurno neki ljudi, a među njima i Amar dali inicijalnu lovu da klub izvedu iz totalnog kolapsa. Sad je pitanje da li će oni odmah od Bekrićevog transfera namirivati svoje. Jeb.o ti 400 milja bilo čega, ako će to kalirati na 100 milja dok se "ulagači" namire. Vrlo je bitno doći do prave klupske love i od takve love praviti transfere jer onda nema kaliranja.
Nije Bekricev transfer jos gotov ustvari vise je nekako na iscekivanju da li ce se neke druge stvari poklopiti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 maj 2010, 12:31

Kako bolan to :roll:
Jesil ti svjestan ako on ostane da smo ga mi popušili, al ono baš momački. Desit će se isto kao sa Cocalićem, neće htjeti potpisati novi ugovor da bi na polusezoni mogao lakše otiči, a Brko će ga staviti na tribine, a mi ćemo tako izgubii i Bekrića i lovu. Ja molim Boga da ga tušnemo još ovog ljeta, da on ima stabilniji ugovor to bi bila druga priča i onda bi to Brko odradio, al ovako....nek što prije ide

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 29 maj 2010, 12:36

Od ljubavi se ne zivi :)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 maj 2010, 12:43

Strauss je napisao/la:
Kako bolan to :roll:
Jesil ti svjestan ako on ostane da smo ga mi popušili, al ono baš momački. Desit će se isto kao sa Cocalićem, neće htjeti potpisati novi ugovor da bi na polusezoni mogao lakše otiči, a Brko će ga staviti na tribine, a mi ćemo tako izgubii i Bekrića i lovu. Ja molim Boga da ga tušnemo još ovog ljeta, da on ima stabilniji ugovor to bi bila druga priča i onda bi to Brko odradio, al ovako....nek što prije ide
Ma neka ide,i ja bih volio,ali brate u Koreju,pa tamo se ide na kraju karijere,da se jos pokoji dinar zaradi,a ne sada,kada treba da gradu karijeru :x :x :x
Rotor Volgograd...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.