Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Vjerovatno zato sto nije 100 % spreman ali dovoljno spreman da igra. I onda kad god je na klupi stave mu led da opusti misice valjda. Iako ja mislim da bi pametnije bilo da mu prvo stavljaju heatingn pad malo pa onda led. Tako bi mu se bas opustili misici.sajo10 je napisao/la:Zna li neko razlog zasto od povratka uvjek kad je na klupi ima tonu leda na nozi/koljeni/butu, nemozes ni vidjet haha..?? Ako ovako igra a nije ni 70-80 % spreman onda sta ce biti kad dobije zeleno svijetlo za prvu petorku![]()
Ja bi ovog trenera bas zbog toga ponekad na mars lansiro. Taman nas krene, uigramo se, on se onda pocne zahebavati. Ccccc. Igraj brate svoju igru i suti.Gifron je napisao/la:Sta se ovo zajebavaju sa ovim niskim postavama, i opet ne moze niko kosa dati
jel ja i ti gledamo istu tekmu ?Effenberg je napisao/la:Ubi Juka brasno u prvacima!
Da gledamo. Nema veze poeni defanzivno i takticki je extra ko i cijeli tim Denvera. I mene je izivciro sa nekim sutevima, ali ako moze Steph ovoliko fulat moze vala i Juka!RealnoGledano je napisao/la:jel ja i ti gledamo istu tekmu ?Effenberg je napisao/la:Ubi Juka brasno u prvacima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.