FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Psajdak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Psajdak » 13 jan 2016, 23:38

Nešto kontam, **** majku sad će 00:00 a mi od 15:00h nikog doveli nismo.. Zabrinjavajuće u najmanju ruku ;)
Ajzea je forumaš godine !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 jan 2016, 23:42

Jedno je sigurno, ako ovi ograci opravdaju ocekivanja i dokazu se kao pjacanja Zeljo bi mogao imati najjaci tim jos od vremena Fice, Mese ....
Ne znam dal' mi se cini ali u tom slucaju bi ovo tebao biti i najjaci tim koji je igrao u ovoj nasoj ligi, sto bi bio ogrooooman iskorak.
I na kraju mislim da bi se mogle gledati bolje tekme na treningu u borbi za prvih jedanaest nego u ligi :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 13 jan 2016, 23:52

Psajdak je napisao/la:Nešto kontam, **** majku sad će 00:00 a mi od 15:00h nikog doveli nismo.. Zabrinjavajuće u najmanju ruku ;)
Upravi dajemo rok jos 10 min da nekoga dovedu ili nek idu svi kolektivno

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 13 jan 2016, 23:53

Po meni je Zolotic za sada jedino pojačanje. Od Bekrica ne očekujem puno, a ostali se trebaju još dokazati. Sreća je što nije teško biti bolji od igrača koji su otišli. Kako će to izgledati vidjet ćemo. Samo da ih kondicioni ne zakolje kao prije 2 sezone.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2016, 23:58

Psajdak je napisao/la:Nešto kontam, **** majku sad će 00:00 a mi od 15:00h nikog doveli nismo.. Zabrinjavajuće u najmanju ruku ;)
Ne valja pretjerivati ima i sutra dan :)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 jan 2016, 00:00

Gator je napisao/la:Po meni je Zolotic za sada jedino pojačanje. Od Bekrica ne očekujem puno, a ostali se trebaju još dokazati. Sreća je što nije teško biti bolji od igrača koji su otišli. Kako će to izgledati vidjet ćemo. Samo da ih kondicioni ne zakolje kao prije 2 sezone.
barem jedan od dvojice napadaca bi trebali biti pogodak, nadam se
jedan bek , rastereciniji i odmorniji Amir i Jovan
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 14 jan 2016, 00:03

bagrcavi je napisao/la:Svi ovi igrači koji su došli su ok, ali odlazak Joce Stokića će biti najteže nadoknaditi...
To je samo pojačavanje Radnika pred utakmice sa Sarajevom, Zrinjskim, Širokim i Slobodom :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 jan 2016, 00:05

Evo i zvanicno je prosla ponoc.. Uprava napolje !

I da ne zaboravim, sretna Nova Joci bratu nasem !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 14 jan 2016, 00:11

anonimni je napisao/la:
Evo i zvanicno je prosla ponoc.. Uprava napolje !

I da ne zaboravim, sretna Nova Joci bratu nasem !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uprava napolje !
Bjaaži ba pile, nisu nam u stanju pojačanja obezbjediti kad je nama kurcu ćejf, šta ih braniš?
Naš stav je jasan, ostavke želimo do 08:00h !
Ajzea je forumaš godine !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jan 2016, 00:44

Volim te Željo!
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 14 jan 2016, 00:46

U situaciji kad imamo za svaku poziciju po 2 igrača nema šanse da ne budemo bolji nego u prvom dijelu sezone. Za nešto više se pitaju i ostali uiz vrha ali jasno je da ukoliko igrači opravdaju epitet pojačanja da nema protivnika kojeg ne možemo pobjediti.

Ono što mene interesuje je trenutni budžet za plate, jel premašio 5 cifara mjesečno...trebalo bi da jeste .
Nije to uopšte puno ako se dokopamo europe ili nekog sponzora koji je spreman davati mjesečno 50+ hiljada...ne mora jedan ,može više njih . Nebi bilo da se upustimo u situaciju da opet opet više ulažemo nego što imamo.
Kako god optimizam je sasvim realan.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jan 2016, 01:18

propuh je napisao/la:Jedno je sigurno, ako ovi ograci opravdaju ocekivanja i dokazu se kao pjacanja Zeljo bi mogao imati najjaci tim jos od vremena Fice, Mese ....
Ne znam dal' mi se cini ali u tom slucaju bi ovo tebao biti i najjaci tim koji je igrao u ovoj nasoj ligi, sto bi bio ogrooooman iskorak.
I na kraju mislim da bi se mogle gledati bolje tekme na treningu u borbi za prvih jedanaest nego u ligi :mrgreen:
Hmmm, da li je to bas tako, gledaj ovih zvijeri. :arrow: :mrgreen: Sad imamo dosta vise mladjih igraca koji obecavaju, ali sto se tice prve postave ova je jaca. :)
slika
FORZA ZELJO

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 14 jan 2016, 01:48

Sta je s Antolovicom? Ide ili ostaje?
Hocemo Begovica, samo grije klupu tamo a kod nas bi bio prva opcija :)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 14 jan 2016, 02:46

salle86 je napisao/la:U situaciji kad imamo za svaku poziciju po 2 igrača nema šanse da ne budemo bolji nego u prvom dijelu sezone. Za nešto više se pitaju i ostali uiz vrha ali jasno je da ukoliko igrači opravdaju epitet pojačanja da nema protivnika kojeg ne možemo pobjediti.

Ono što mene interesuje je trenutni budžet za plate, jel premašio 5 cifara mjesečno...trebalo bi da jeste .
Nije to uopšte puno ako se dokopamo europe ili nekog sponzora koji je spreman davati mjesečno 50+ hiljada...ne mora jedan ,može više njih . Nebi bilo da se upustimo u situaciju da opet opet više ulažemo nego što imamo.
Kako god optimizam je sasvim realan.
A nije puno ni ako svake godine prodas jednig Bajica i s tim transferom pokrijes godisnje plate ostatka ekipe :D to je najbolji sponzor :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 14 jan 2016, 07:01

Rano jutro 7. Sati, vakat za posao.Htio bi da se zahvalim gospodinu Šiljku i ostalim ljudima odgovornim za mnogobrojne transfere što sam jutros zadnji put na satu vidio 4:25,a ustajem u 6:20.Reko oko lapo 3 svoj standardni lijek za nesanicu,dvije ljute drmnem,još se razbudih više.Svu noć u glavi razne taktike,varijante,kontam Sablja na teskim si mukama.
P.s. Neko blizi klubu nek zamoli odgovorne za transfere da ne potpisuju jos dvojicu u roku danas-sutra, prikljucit ce me na terapiju :D

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 14 jan 2016, 08:49

drugi i treci gol za svedsku su djelo naseg pojacanja posebno obratiti paznju na treci :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 14 jan 2016, 09:03

DR.HOUSE je napisao/la: drugi i treci gol za svedsku su djelo naseg pojacanja posebno obratiti paznju na treci :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

game winner :D

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 14 jan 2016, 09:17

Znači za sada :

.............Antolović..........................

..Stevanović....Kosorić...Bogičević...Maison....

.................Zolotić............................

......Hadžiahmetović.....Bekrić.............

...Memija.......Lendrić............Tiago......

Rezerve : Kjosevski, Hodžurda, Kramarić, Blagojević, D. Sadiković, Beganović, Mujagić.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 14 jan 2016, 09:19

Jedva cekam prvu prijateljsku utakmicu da vidim kako ce to izgledati na terenu, i ko ce biti u prvom sastavu.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 14 jan 2016, 09:28

Po meni previše euforije dižemo. Ne zaboravite da se samo 12 utakmica igra na proljeće, teško da se ima prava na bilo kakav kiks. Situaciju dodatno usložnjava što je borba za Europu nikad neizvjesnija, i mnogi će poduzeti sve da se dokopaju evropskih utakmica. U segmentu gdje smo mi na žalost dosta slabi. Znate o čemu pričam. Igrački smo sigurno jači nego jesenas, i očekivati je bolje igre i rezultat, ali naše evropske utakmice ne garantuju niti sve pobjede proljetos. Kup je uvijek lutrija, i nisi siguran kako će se okrenuti, i da li se može uzeti.
Po mom nekom mišljenju ako se ne ode u Europu jeste mnogo loše, ali nije katastrofa. Nadam se da se ovdje gradi priča i tim na duže staze, sa posebnim fokusom na iduću sezonu i skraćenu ligu.
Jako bitna stvar možda i ključ svega, kako na proljeće ali i u buduće su navijači. Bez JAKOG I SLOŽNOG JUGA teško će sve ići. Mi igramo 4 ključne tekme i od toga Široki i Zrinjski kući a Sloboda i sarajevo na strani. Ne moram napominjati koliko nam je potrebna podrška i organizacija sa tribina u ovim tekmama. O idućoj sezoni da i ne govorim, skoro svake nedelje neki manji ili veći derbi. Bez navjača će to teško funkcionisati.
Trenutna atmosfera i dešavanja oko ekipe i igračkog kadra su sjajna, i to treba iskoristiti da se i tribina pokuša organizovati na pravi način. kako i na koji način ne bi ovdje dalje, uglavnom bitnije je nego ikad.
Kroz istoriju Željo je najviše izazova imao sa upravom, i jako često ona nije mogla pratiti uspjehe ekipe i sjajnu atmosferu na tribinama. U nekim fazama niti ekipa nije zasluživala takvu podršku, oganizaciju i posjete na utakmicama. Nikada se u istoriji Želje nije desilo da je uprava najsvjetlija tačka kluba, a to je upravo sada. Takođe svjedoci smo da kvalitetna uprava diže i ekipu maksimalno, dakle ostajemo samo mi....nadam se da će biti snage i razuma i pameti da se i ovo prevaziđe, i da se pozicioniramo ponovo tamo gdje nam je uvijek i bilo mjesto. Na VRH!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.