sreća pa uplati odma tiket nba inače bi moro yebavat amerima na suho

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne brini momcino proci ce i to, izgleda da si tek nedavno poceo da se kladis pa si malo preforsiro, za 2-3 dana opet udaraj normalnoexorciiist je napisao/la:Jesam li ja jedini kojem se dosadilo kladit haha![]()
Nije mi zanimljivo uopce, odsad na marku nalupat parova, samo da se malo zabavim i to je to
Momciluk je napisao/la:Ne brini momcino proci ce i to, izgleda da si tek nedavno poceo da se kladis pa si malo preforsiro, za 2-3 dana opet udaraj normalnoexorciiist je napisao/la:Jesam li ja jedini kojem se dosadilo kladit haha![]()
Nije mi zanimljivo uopce, odsad na marku nalupat parova, samo da se malo zabavim i to je to
Aj napiši ili pošalji parove u inbox, da prepišemjohnnyyK je napisao/la:jeli se prošlo išta momci, ja čekam tek tenis u rane sate
Momciluk je napisao/la:Ma dzaba mu cestitate ne igra cojk na wwinu
SlevinKelevra je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Ma dzaba mu cestitate ne igra cojk na wwinuKoji debilizam vlada na ovom pdf-u, to nije normalno
Agamemnon je napisao/la:
kaze zena sto nisi uplatio stoju,kada je nisam
Musti momčiluka, udaraj odmah sutraexorciiist je napisao/la:Hvala na savjetu Momciluk
Koliko si profila napravio na Pik-u ?exorciiist je napisao/la:Ovako ovim danima kad ima dobrih utakmica, za one koji nemaju SK/Arenu, odete na pik .ba, ukucate iptv u pretraživanje i vidjet ćete stotine artikala sa puno kanala,pogotovo sportskih. Javite im se u PP, tražite test listu, i kad je dobijete fino uživate, ne morate ganjat strane streamove. Test liste traju 24 sata, ujutro pošaljete PP, do večeri imate 4 arene i 3 sport kluba u HD-u.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.