Legenda Zenita je na Anfield dolazila trpati golove (komada pet), večeras je red da se u znak sjećanja na njegov gol za pobjedu 2:1 ponovo trijumfuje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Meni se baš ne sviđa što će imati ovu pokretljivu napadačku formaciju bez pravog špica. Bekovi će večeras morati odigrati pravo dobru utakmicu, a Flamini da ne jede gov-na kad primi loptu nego da je šiba što dalje od sebe.topnik1 je napisao/la:Ruku na srce liverpulova ofanziva djeluje tragikomično, i bit će sramota ako nam daju gol uopšte. Ali ipak smo mi Arsenal.
Što ? Pa nas ekipe uglavnom ubiju iz prekida, što je i Liverpul uradio prije 2 godineArtetitis je napisao/la:Meni se baš ne sviđa što će imati ovu pokretljivu napadačku formaciju bez pravog špica. Bekovi će večeras morati odigrati pravo dobru utakmicu, a Flamini da ne jede gov-na kad primi loptu nego da je šiba što dalje od sebe.topnik1 je napisao/la:Ruku na srce liverpulova ofanziva djeluje tragikomično, i bit će sramota ako nam daju gol uopšte. Ali ipak smo mi Arsenal.
Izvinjavam se.bega_afc je napisao/la:Dosli momci gledat utakmicu na Enfildu.Ukljucili svi drkanje mod i opala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.