Zamalo se ugusih od smijanja,vjerujte.mandraX je napisao/la:Ovo mi je dosad najjache
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =43&t=2481

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zamalo se ugusih od smijanja,vjerujte.mandraX je napisao/la:Ovo mi je dosad najjache
Sta hoces popularan siMaliMemo je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Najaci dosad![]()
![]()
Ne budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave
Autor:Mali Memo
Zavrsetak recenice ...ode Hanka da se sankathe scouser je napisao/la:Zamalo se ugusih od smijanja,vjerujte.mandraX je napisao/la:Ovo mi je dosad najjache
Napolitano je napisao/la:Zavrsetak recenice ...ode Hanka da se sankathe scouser je napisao/la:Zamalo se ugusih od smijanja,vjerujte.mandraX je napisao/la:Ovo mi je dosad najjache
ovo je sto neko rece za hall of fame definitivno.,,danas ja pricam momcima iz tima kad su se poceli smijat,.sta bi bilo da vide,.,ovaj humoristicni post,.Neutral je napisao/la:Ne sjećam se ali je legendarno.
harishp je napisao/la:Halooooooooooooooo pogledajte kvote kao prvo.
Gdje smo mi a gdje Svedjani.![]()
Digli se u pm.
pricas neistinu seceru (blago receno), ne bi ti skocio odozgor taman da ti dubura izgori.secer je napisao/la:nisam imao priliku pogledati iz ove perspektive i bas mi je drago sto sam naletio na ovu sliku.reds je napisao/la:Devil je napisao/la:
Kako jeziv pogled odavne jbt.,ja ne bi smeo ni da pogledam dole a kamoli da letim.
uuuu, strahota.
mozda bih se ja i spustio za neki visemilionski iznos. samo, siguran sam, poslije mene niko ne bi.
od straha bih je us-ro i to od vrha pa do dna. trebalo bi im tri mjeseca da to sve ociste![]()
stvarno, ovim "letacima" svaka cast.
ibrakadabra je napisao/la:Cuj neki bajrami,pa zar nisi nikad cuo za njega brat mu drži kospicarnu na carsijiIsnar je napisao/la:Zna se kojim... a zna se i kojim, a koji iz poznatog razloga nisu pozvani... sve se zna a svi se prave grbavi... za danasnji poraz je kriv selektor i iskljucivo selektor koji je izabrao (pojedine) igrace koji ne bi mogli igrati ni na ovom FIS kupu... cuj poraz, ovo je blamaza, nasmijala nam se svedska puna supljaka, neki Bajrami nicim izazvan pravi dar mar po nasoj odbrani... ma bjezi...Alen Škoro je napisao/la: Kojim duplo boljim igracima bolan
Kralj!harishp je napisao/la:@tukish dont sejtana search.ju kan masala going in smal Bosnian seher Banovici .
if ju kontinujted vith tiz jur belaj.
rizon is bikoz vi ar neurozni veri mac i dont nam na muku pristajat.
Ukratko recenoMont0 je napisao/la:Kralj!harishp je napisao/la:@tukish dont sejtana search.ju kan masala going in smal Bosnian seher Banovici .
Bilal je napisao/la:Pa ovoliki su bili prvi ljudi Adem i kompanija, ako ne i veci. Pise to u Kur' anu
Kako bi inace napravili onolike piramide
Memo ko ti je reko da je ovo smijesno? Nisi valjda sam zakljucioMaliMemo je napisao/la:Bilal je napisao/la:Pa ovoliki su bili prvi ljudi Adem i kompanija, ako ne i veci. Pise to u Kur' anu
MEMO JESMO LI SKUPILI PARA ZA ADIDASMaliMemo je napisao/la:Bilal je napisao/la:Pa ovoliki su bili prvi ljudi Adem i kompanija, ako ne i veci. Pise to u Kur' anu
nece bosna para za adidas skupit nikad po meminoj teoritax je napisao/la:MEMO JESMO LI SKUPILI PARA ZA ADIDASMaliMemo je napisao/la:Bilal je napisao/la:Pa ovoliki su bili prvi ljudi Adem i kompanija, ako ne i veci. Pise to u Kur' anu
Postao/la MaliMemo dana 02 jun 2010, 00:18
Vanzemaljci, NLO ???
U svemiru postoji veliki broj planeta medju kojima je i nasa zemaljska kugla, pa je gotovo nemoguce da je samo "nasa" planeta naseljenja!
Svi ste sigurno culi za NLO, koji navodon "posjecuju" i lete okolo po planeti!
Znaci li to da vanzemaljci imaju razvijeniju tehniku od nas na Zemlji, pa su u mogucnost da dolaze sa drugih planeta, koje su udaljene hiljadama svjetlosnih godina ?
Npr. film "Rat svijetova" sa Tom Cruzom, jeste da je to film ali ako se sjecate scene kad pocinju one munje da udaraju, pa iz zemlje da izlaze one "masine tripodi".
Znaci li to da su te "masine" bile zakopane dole milionima godina sa onako razvijenom tehnologijom ???
Znaci "oni" su bili na nasoj zemlji i ranije prije nas ??!!!??!!!
to ti meni vracas sto sam ja stavio ono za tebe ?Bilal je napisao/la:Postao/la MaliMemo dana 02 jun 2010, 00:18
Vanzemaljci, NLO ???
U svemiru postoji veliki broj planeta medju kojima je i nasa zemaljska kugla, pa je gotovo nemoguce da je samo "nasa" planeta naseljenja!
Svi ste sigurno culi za NLO, koji navodon "posjecuju" i lete okolo po planeti!
Znaci li to da vanzemaljci imaju razvijeniju tehniku od nas na Zemlji, pa su u mogucnost da dolaze sa drugih planeta, koje su udaljene hiljadama svjetlosnih godina ?
Npr. film "Rat svijetova" sa Tom Cruzom, jeste da je to film ali ako se sjecate scene kad pocinju one munje da udaraju, pa iz zemlje da izlaze one "masine tripodi".
Znaci li to da su te "masine" bile zakopane dole milionima godina sa onako razvijenom tehnologijom ???
Znaci "oni" su bili na nasoj zemlji i ranije prije nas ??!!!??!!!![]()
![]()
Mont0 je napisao/la:Kralj!harishp je napisao/la:@tukish dont sejtana search.ju kan masala going in smal Bosnian seher Banovici .
D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 30 gostiju.