FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kemo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kemo10 » 29 maj 2010, 01:12

Adnel je napisao/la:Hoces jos snaijdera i robena :D .
Ma kakva njih dvojica, brazilac iz olimpika najjaci igrac , samo da je njega :D

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 29 maj 2010, 01:15

Mukiol je napisao/la:Ode nam Bekrić :P i to u daleku Koreju...:(
Samo da je uzeti pare za njega. One dvije koreje zakuhale, sad ce tamo rat i eto nama na proljece Bekrica, ko izbjeglica ce vamo pobjeci :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 maj 2010, 01:25

Ponos Torina je napisao/la:Sta je sa Dudicem 8-) Mogao bi on napad pojacati...
Znam da odlazi iz Travnika,hoce u inostranstvo...
ja ne mogu da vjerujem da jedan navijac Zelje (ako to jesi) moze ovo napisati...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 maj 2010, 01:27

Seyo_TM je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Sta je sa Dudicem 8-) Mogao bi on napad pojacati...
Znam da odlazi iz Travnika,hoce u inostranstvo...
ja ne mogu da vjerujem da jedan navijac Zelje (ako to jesi) moze ovo napisati...
Navodim....
Brazilac iz Olimpika prvi na listi
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 29 maj 2010, 01:31

Meni je iskreno zao sto nas Tuce napusta,jer realnoon je nas najbolji igrac,ali opet zelim mu svu srecu i naravno da sto prije aBd zaigra u reprezentaciji ali i u nekom velikom europskom klubu :D
Umjesto njega bih volio vidjeti Osmanagica (jer sam cuo da lik treba da ozeni neku hercegovku,i da ima para,i kaze da ne bi volio ici iz Bosne ali bi volio igrati europske tekme.....ne znam jel ovo 100 posto tacno)lik je stvarno predobar igrac,a dobro bi dosao i Pelak da kao zamjena Osmanagicu :D

Ima jos zanimljivih igraca koji bi nam dobro dosli Subasic,Kolarov,Thiago (OLIMPIK),Kordic (ZRINJSKI.....za njega se vec pricalo da dolazi),Osmanagic Knezevic (VELEZ), Mikic (LAKTASI), Stančevski (BORAC):D :D :D

Naravno ovo su moje zelje a sta ce biti odo ovoga vidjecemo aBd ja se nadam najboljem

Takodjer mislim da se treba rijesti ovih nekih igraca koji nisu dobijali priliku nikako ili skoro pa nikako,a polahko ubacivati jos po nekog igraca iz juniora.............
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 maj 2010, 01:32

Jel ti znas da je dudic doveden u Zelju kao najbolji strijelac druge lige???? Jel znas da je fulao gol sa tri metra dok je igrao u Zelji itd
**** od igraca...moze dominirati u seoskoj ekipi koja sve zasniva na njemu...

Cuj dudic.... :roll:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 maj 2010, 01:36

Seyo_TM je napisao/la:Jel ti znas da je dudic doveden u Zelju kao najbolji strijelac druge lige???? Jel znas da je fulao gol sa tri metra dok je igrao u Zelji itd

potpuno se slazem sa seyom nesto slicno spalevicu :roll:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 29 maj 2010, 01:51

19TM87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Jel ti znas da je dudic doveden u Zelju kao najbolji strijelac druge lige???? Jel znas da je fulao gol sa tri metra dok je igrao u Zelji itd

potpuno se slazem sa seyom nesto slicno spalevicu :roll:

Hahahah jbg Spalevic ga zna zabiti u gostima ovaj samo na NEOSVOJIVOJ PIROTI HAHAHAHAHHA

ANER KASAPOVIC 1979-2005

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 29 maj 2010, 01:51

ma iskreno nemozete tako pricati seyo,momak je bio u zelji kad nikome nije islo nista od noge,sjeti se samo sehe kako je branio,pa zatim bucana,stanica itd da ne nabrajam sad,onda je bilo rasulo fkt,ali ko zna mozda uz osimove treninge bi i nadosao jos,moras priznati da ima kvaliteta u njemu bar malo jer ipak ruku na srce najbolji je strijelac lige,a ista stvar spalevic,vjeruj mi da je jedan od najboljih igraca-napadaca lige,ali kazem dudic jednostavno mozda nije ime za zelje,a spalevic daleko bio od grbavice

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 maj 2010, 02:03

To mogu svakako reci i za Popovica koji neiskoristi sa 2 metra priliku! Sad ce me napasti ali tako je gledao sam ga dosta na Grbavici pa to mogu sa sigurnoscu reci...dao je dosta bitnih golova ali onako propustati sanse to nevalja

Seoska neseoska on je prvi strijelac kako je dosao do toga neinteresuje me...Proslost je proslost a sad je buducnost...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 maj 2010, 02:11

Nije brate budućnost, nemamo warp machine, sadašnjost je.

btw. Feđa ne može uspjet u velikom klubu kakav je Željo. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 maj 2010, 02:15

Kakva ba 3 metra,Dudic je protiv Modrice fulio sa maximalno 30cm,koliko je on golova dao u gostima?Koliko iz penala?Kakav Dudic to da valja islo bi vani igrat'...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 29 maj 2010, 03:04

bistrikboy je napisao/la:Kakva ba 3 metra,Dudic je protiv Modrice fulio sa maximalno 30cm,koliko je on golova dao u gostima?Koliko iz penala?Kakav Dudic to da valja islo bi vani igrat'...

Potpis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ANER KASAPOVIC 1979-2005

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 29 maj 2010, 05:47

Ovo san se*e ili ode Nijazaga?

Nijaz Brković, po mnogima, nakompletniji sportski radnik u BiH, prvi saradnik Sabahudin Žuje i uz Amara Osima, najzaslužniji za titulu i izlazak u Evropu, mogao bi se privremeno povući iz Želje. Istina, Brković svoju odluku o «distanciranju» za sada ne objavljuje, ali priznaje da mu angažman u Želji uzima puno vremena u ministarstvu. Iako vješto skriva, čini se da je Brković malo i razočaran nekim stvarima.

Naime, njega su proteklih mjeseci sa raznih strana, kada je Željo krčio put ka Evropi, optuživali, prozivali, čak i prijetili. I dok se Brković dostojanstveno nosio sa svim tim pojavama, neki iz Osimovog orkuženja su pričali priče o «digitronu i matematičkoj formuli» koja je donijela titulu na Grbavici. Očito je Brković lakše izgradio autoritet u regionalnim okvirima, te u Forumima UEFA -e, nego u svom klubu. Aktuelni dopredsjednik nije smetnja menadžeru Osimu. Naprotiv, oni su u tandemu najači, vizionari, igrači na duže staze. Čini se da nekim drugim ljudima, koji su iskočili iz sjene, smeta Brkovićev autoritet i rejting kako u našim rako i regionalnim okvirima.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 29 maj 2010, 08:02

ST-57 Ciciban je napisao/la:Ovo san se*e ili ode Nijazaga?

Nijaz Brković, po mnogima, nakompletniji sportski radnik u BiH, prvi saradnik Sabahudin Žuje i uz Amara Osima, najzaslužniji za titulu i izlazak u Evropu, mogao bi se privremeno povući iz Želje. Istina, Brković svoju odluku o «distanciranju» za sada ne objavljuje, ali priznaje da mu angažman u Želji uzima puno vremena u ministarstvu. Iako vješto skriva, čini se da je Brković malo i razočaran nekim stvarima.

Naime, njega su proteklih mjeseci sa raznih strana, kada je Željo krčio put ka Evropi, optuživali, prozivali, čak i prijetili. I dok se Brković dostojanstveno nosio sa svim tim pojavama, neki iz Osimovog orkuženja su pričali priče o «digitronu i matematičkoj formuli» koja je donijela titulu na Grbavici. Očito je Brković lakše izgradio autoritet u regionalnim okvirima, te u Forumima UEFA -e, nego u svom klubu. Aktuelni dopredsjednik nije smetnja menadžeru Osimu. Naprotiv, oni su u tandemu najači, vizionari, igrači na duže staze. Čini se da nekim drugim ljudima, koji su iskočili iz sjene, smeta Brkovićev autoritet i rejting kako u našim rako i regionalnim okvirima.
SAN.ba. :mrgreen:
1996

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 maj 2010, 08:41

Ponos Torina je napisao/la:To mogu svakako reci i za Popovica koji neiskoristi sa 2 metra priliku! Sad ce me napasti ali tako je gledao sam ga dosta na Grbavici pa to mogu sa sigurnoscu reci...dao je dosta bitnih golova ali onako propustati sanse to nevalja
Seoska neseoska on je prvi strijelac kako je dosao do toga neinteresuje me...Proslost je proslost a sad je buducnost...
Pa po toj prici moze igrat u realu...jbg prvi je strijelac, garant ima slifa za golove...
Dao sam ovaj primjer jer je unikatan (bas ovaj sto je spomenuo bistrik, ja jos fin pa povecao udaljenost :mrgreen: ) ...Dudic je tada primio loptu, ugasio cigaru na stativi, pitao golmana kako su mu kuci i jos je imao vremena za trostruki tulup, ali...gle cuda, on je samo fulio...
Ocito nisi vidio kretanja i otkrivanja tog igraca, primanja lopte ko u trotoar da je udarila itd...bolan ljudi ovdje blate Lazu koji je u odnosu na Dudica vanzemOaljac...zamislite teferica na sjeveru :mrgreen:
hocemo ekipu za europe a dudic da nam igra u spicu :mrgreen:
Hvala njemu jako puno, nije gnjida od covjeka, ali on jednostavno nije za Zelje tacka tocka punkt

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 29 maj 2010, 09:08

Bekrić u Koreji, Željezničaru rekordna cifra?
Veznjak sarajevskog Željezničara, Samir Bekrić po svemu sudeći napustit će tim sa Grbavice i obući dres korejskog prvoligaša, Incheon Uniteda.
Nakon što su pojedini mediji u BiH danas prenijeli informaciju da će Bekrić karijeru nastaviti u Koreji, ovu informaciju potvrdio nam je jedan od ljudi koji je blizak Željezničaru ali je želio ostati anoniman.

Mogu Vam samo reći da je istina da je Bekrić već otputovao u Koreju gdje će se pokušati dogovoriti o transferu koji je sada i više nego izgledna opcija. Mislim da su svi detalji dogovoreni i da se potpis očekuje u naredna dva dana, kazao je neimenovani izvor kluba sa Grbavice za Sportin.ba.

Kako nezvanično saznajemo, Bekrić je imao nekoliko ponuda iz evropskih liga ali one finansijski nisu zadovoljile upravu plavih a ponuda za Bekrića od strane čelnika Incheon Uniteda navodno iznosi 300.000. dolara dok drugi izvor govori da se radi o 400.000. eura.

Na kraju ostaje mali žal što veznjaka koji je protekle sezone harao premijerligaškim terenima u narednoj sezoni nećemo gledati u nekoj jakoj evropskoj ligi i što će biti daleko od očiju selektora Sušića.

Bilo kako bilo, Bekriću želimo svu sreću i da ukoliko dođe do transfera u Koreju, nastavi sa dobrim igrama kao i u Premijer ligi BiH.
Por que ? Por que somos los mejores...

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 29 maj 2010, 09:15

Više bih volio 3-4 mlada perspekivna igraca da dovedemo, pa ugovori na 3-4 godine, nego da placamo neke iskusnije na ugovor tipa 1+1, da bi pokusali nesto u Europi, sto ce, po meni biti vrlo tesko, pa da nam se tim slijedece godine opet prepolovi, kao sto je sad moguce da ostanemo bez 4-5 standardnih. A mozda Amar ceka da vidimo koga cemo izvuci pa da po tome trazi pojacanja... Sve u svemu, bice zanimljivo.
Sto se tice Europe treba biti prezadovoljan ako prodjemo prvog protivnika, ako nista gledacemo Želju u još 4 tekme
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 maj 2010, 09:18

Naci jos 3 Visce i ja zadovoljan :mrgreen: Moze se iz PL izvuci dosta igraca kvalitetnih koji ce ojacati tim Zeljeznicara za Europu i za domace prvenstvo....Ako je Bekric otisao ili odlazi,onda bi mogao i Sehic ako dodje fina svota za njega
pa da se onda krene u potragu za novim pojacanjima sa vecim budjetom... :?

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 maj 2010, 09:23

i sime odlazi :) ma treba u skaute uloziti para
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.