Ma kakva njih dvojica, brazilac iz olimpika najjaci igrac , samo da je njegaAdnel je napisao/la:Hoces jos snaijdera i robena.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma kakva njih dvojica, brazilac iz olimpika najjaci igrac , samo da je njegaAdnel je napisao/la:Hoces jos snaijdera i robena.
Samo da je uzeti pare za njega. One dvije koreje zakuhale, sad ce tamo rat i eto nama na proljece Bekrica, ko izbjeglica ce vamo pobjeciMukiol je napisao/la:Ode nam Bekrići to u daleku Koreju...
ja ne mogu da vjerujem da jedan navijac Zelje (ako to jesi) moze ovo napisati...Ponos Torina je napisao/la:Sta je sa DudicemMogao bi on napad pojacati...
Znam da odlazi iz Travnika,hoce u inostranstvo...
Navodim....Seyo_TM je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem da jedan navijac Zelje (ako to jesi) moze ovo napisati...Ponos Torina je napisao/la:Sta je sa DudicemMogao bi on napad pojacati...
Znam da odlazi iz Travnika,hoce u inostranstvo...
potpuno se slazem sa seyom nesto slicno spalevicuSeyo_TM je napisao/la:Jel ti znas da je dudic doveden u Zelju kao najbolji strijelac druge lige???? Jel znas da je fulao gol sa tri metra dok je igrao u Zelji itd
**** od igraca...moze dominirati u seoskoj ekipi koja sve zasniva na njemu...
Cuj dudic....
19TM87 je napisao/la:potpuno se slazem sa seyom nesto slicno spalevicuSeyo_TM je napisao/la:Jel ti znas da je dudic doveden u Zelju kao najbolji strijelac druge lige???? Jel znas da je fulao gol sa tri metra dok je igrao u Zelji itd
Cuj dudic....
To mogu svakako reci i za Popovica koji neiskoristi sa 2 metra priliku! Sad ce me napasti ali tako je gledao sam ga dosta na Grbavici pa to mogu sa sigurnoscu reci...dao je dosta bitnih golova ali onako propustati sanse to nevaljaSeyo_TM je napisao/la:Jel ti znas da je dudic doveden u Zelju kao najbolji strijelac druge lige???? Jel znas da je fulao gol sa tri metra dok je igrao u Zelji itd
Cuj dudic....
bistrikboy je napisao/la:Kakva ba 3 metra,Dudic je protiv Modrice fulio sa maximalno 30cm,koliko je on golova dao u gostima?Koliko iz penala?Kakav Dudic to da valja islo bi vani igrat'...
SAN.ba.ST-57 Ciciban je napisao/la:Ovo san se*e ili ode Nijazaga?
Nijaz Brković, po mnogima, nakompletniji sportski radnik u BiH, prvi saradnik Sabahudin Žuje i uz Amara Osima, najzaslužniji za titulu i izlazak u Evropu, mogao bi se privremeno povući iz Želje. Istina, Brković svoju odluku o «distanciranju» za sada ne objavljuje, ali priznaje da mu angažman u Želji uzima puno vremena u ministarstvu. Iako vješto skriva, čini se da je Brković malo i razočaran nekim stvarima.
Naime, njega su proteklih mjeseci sa raznih strana, kada je Željo krčio put ka Evropi, optuživali, prozivali, čak i prijetili. I dok se Brković dostojanstveno nosio sa svim tim pojavama, neki iz Osimovog orkuženja su pričali priče o «digitronu i matematičkoj formuli» koja je donijela titulu na Grbavici. Očito je Brković lakše izgradio autoritet u regionalnim okvirima, te u Forumima UEFA -e, nego u svom klubu. Aktuelni dopredsjednik nije smetnja menadžeru Osimu. Naprotiv, oni su u tandemu najači, vizionari, igrači na duže staze. Čini se da nekim drugim ljudima, koji su iskočili iz sjene, smeta Brkovićev autoritet i rejting kako u našim rako i regionalnim okvirima.
Pa po toj prici moze igrat u realu...jbg prvi je strijelac, garant ima slifa za golove...Ponos Torina je napisao/la:To mogu svakako reci i za Popovica koji neiskoristi sa 2 metra priliku! Sad ce me napasti ali tako je gledao sam ga dosta na Grbavici pa to mogu sa sigurnoscu reci...dao je dosta bitnih golova ali onako propustati sanse to nevalja
Seoska neseoska on je prvi strijelac kako je dosao do toga neinteresuje me...Proslost je proslost a sad je buducnost...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.