Ili možda i pet ?super je napisao/la:al jos nije gotovo,hajde jos 4 i zakljucaj temu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Fakat se u klubu zadali da imamo po 2 igraca na jednoj poziciji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Predragovic
Je li Predragovic iz Borca jedan od tih mladjih sto treba potpisati?
Da mi je neko rekao prije 2-3 mjeseca da ce doci dan kad necu znati koga prije da stavim u sastav u ovoj sezoni ne bih mu vjerovao 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Za sad otišli Kokot, Joco, Mladenović, Đelmić? i Livaja.
Došli Mailson, Kramarić, Stevanović, Lendrić, Bekrić, Bogičević i Halvadžić, plus Midžić se vratio.
Jel' tako?
Došli Mailson, Kramarić, Stevanović, Lendrić, Bekrić, Bogičević i Halvadžić, plus Midžić se vratio.
Jel' tako?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Diatta, Uzelac, Hadžović papire dobio.FaraonTM je napisao/la:Za sad otišli Kokot, Joco, Mladenović, Đelmić? i Livaja.
Jel' tako?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Odlasci :FaraonTM je napisao/la:Za sad otišli Kokot, Joco, Mladenović, Đelmić? i Livaja.
Jel' tako?
Ivan Livaja
Joco Stokić
Dejan Uzelac
Zoran Kokot
Secouba Diatta
Dušan Mladenović
Dolasci :
Siniša Stevanović
Mirko Kramarić
Mailson Oliveira
Ivan Lendrić
Samir Bekrić
Muris Midžić (vraćen s posudbe )
Mirza Halvadžić
Jadranko Bogičević
Nermin Zolotić
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ažurirao samDooVe je napisao/la:Diatta, Uzelac..FaraonTM je napisao/la:Za sad otišli Kokot, Joco, Mladenović, Đelmić?, Livaja, Diatta i Uzelac.
Jel' tako?

Zaboravio sam njih dvojicu, kad nisu tupavo ni zaigrali u prvom timu

@Brko
Mene su ovdje naučili da dok ne pročitam na zvaničnoj, ne treba ni da vjerujem ništa

Tako da za Zolu čekam potvrdu

Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 13 jan 2016, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
pa pashe moje....stanu sam vec ubacio,meni najdrazi.....znaci jos 4boccaccio je napisao/la:Ili možda i pet ?super je napisao/la:al jos nije gotovo,hajde jos 4 i zakljucaj temu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Raja ba yebo Zolu i Burekovića,zaboravljate na našeg univerzalca Enisa. 

Kazuuu isti je kooo AChWilla je napisao/la:željo dva željo dva.

Dzesu pare Senadavam.sve se rastalilo nemamose ni za plaknut izpod pazuha.
Ajzea je forumaš godine !
Aldine, donna, ribar,1000iJednaNoc,,samogrbavica I jos 40 nikova
Javii see, daj komentar gdje su pare od Sehica? Koji instrument najbolje zvuci pa malo svirni za raju.

Javii see, daj komentar gdje su pare od Sehica? Koji instrument najbolje zvuci pa malo svirni za raju.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Psajdak je napisao/la:Kazuuu isti je kooo AChWilla je napisao/la:željo dva željo dva.![]()
Dzesu pare Senadavam.sve se rastalilo nemamose ni za plaknut izpod pazuha.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kakvo će biti nametanje i trud na treningu, a kamoli na utakmici, neću ni da zamišljam. 

Samo da nas povrede zaobiđu i da se sto bolje pripreme za nastavak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
svidja mi se sto sam procitao i iskreno se nadam da ce se ici u tom smjeru...FKZ1921 je napisao/la:Pa dobro...Pricali smo o tome da ce doci par mladih reprezentativaca. Mirza je jedan od njih,jos jedan je potpisao i obznanice se za koji dan i jedan je u proceduri i stvari se dobro odvijaju.
Ovo je dobar znak. Strateski dobar. Postajes ponovo interesantan najboljim mladim igracima u drzavi,pokazujes da imas plan,demonstriras ozbiljnost kluba...
U ovoj polusezni cemo u rosteru imati 12 igraca 95,96,97 i 98 godiste.(Veca,Dado,Memija,Amir,Mujaga,Zera,Dzenis,Midzic,Hiros,Mirza,......i .......).
Za koliko prostora ce se izboriti,vidjecemo. Ali,kompletnu ovu situaciju treba posmatrati i kao pripremu za narednu sezonu. Kako god ova sezona zavrsila,ova grupa igraca ce ciniti sastav Zelje i u narednoj. Promjene ce se desavati samo u tome sto ce se tokom godine prodati 2-3 mlada igraca,sigurno.
Ono sto raduje jeste i cinjenica da nam dolazi sjajna generavija 99.godista. Nasi iz struke kazu da nismo nikad imali toliko dobrih igraca u jednoj generaciji. Predlozili su upravi potpisivanje ugovora sa njih osmoricom.
Ovo pisem da se ne pomisli kako ce se uvijek dovoditi ovako veliki broj igraca sa strane. Nece. Ovo je sad bilo neminovno a dio objasnjenja sam dao. Jedno,gleda se u narednu sezonu i drugo,nismo imali tim. Odnosno,imali smo tim kojem je trebala potpuna rekonstrukcija.
I dalje ce,i vise nego do sad,fokus biti na omladinskom pogonu. Ali se jednom na ovaj nacin morao dici kvalitet prvog tima.

Pile, proziva te sajo, ne znam šta hoće od tebe..sajo10 je napisao/la:Ma kakva je ova zayebancija da ce Mirza Halvadzic doci kod nas hahah![]()
odavno nesto smijesnije nisam cuo... onaj ko je iznio taj info zamolio bi da mi se obrati barem na PM...
Kakav danak neiskustvu našeg saje

Đelmiča na biti špicom usta.gonga uku.rac štačenam.a nije ni kake ljepote valahi.
Ajzea je forumaš godine !
Ispit ga hebe, zna se skolski zakon " samo budale u skolu idu "Psajdak je napisao/la:Pile, proziva te sajo, ne znam šta hoće od tebe..sajo10 je napisao/la:Ma kakva je ova zayebancija da ce Mirza Halvadzic doci kod nas hahah![]()
odavno nesto smijesnije nisam cuo... onaj ko je iznio taj info zamolio bi da mi se obrati barem na PM...
Kakav danak neiskustvu našeg saje

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.