Avatar je napisao/la:muamer10 je napisao/la:Mukiol je napisao/la:Ode nam Bekrići to u daleku Koreju...
cuj to, info?
Il' su ljudi toliko glupi ili ne prate prethodne stranice ..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Avatar je napisao/la:muamer10 je napisao/la:Mukiol je napisao/la:Ode nam Bekrići to u daleku Koreju...
cuj to, info?
Il' su ljudi toliko glupi ili ne prate prethodne stranice ..
Konacno vjerujem ..pile87 je napisao/la:Jel sad vjerujes u plavo proljece ? Morao sam te pitati nesto si mi bio skepticanStole iz Bora je napisao/la:@Seyo
Ne zamjeri, posudio sam ..na pocetku polusezone! Ne treba se previse zanositi evropom ove godine po meni je bitno da smo je izborili i da ce otici na neko evropsko gostovanje za sta se cuvam haman godinu
sta god uradimo dobro je...Jos puno posla je pred ljudima u klubu istini za volju i imaju jos jednu godinu vremena da poprave situaciju i posloze neke stvari tada treba traziti nesto vise.Meni je sasvim dovoljno da smo prekucali ovu ligu i da idemo u evropu, nisam nesto ni pretjerani optimista da mozemo napraviti neki rezltat eventualno ako budemo imali neke lude srece sa obzirom ne moguce protivnike.
joj ne moze izgubit ovom prodjom covjek je imo jos 6 mjeseci ugovora uhboticica je napisao/la:moje licno misljenje je da ce zeljo izgubiti dosta ovom prodajom ali para je para
ukoliko ga tušnemo za dobru lovu,to neće biti samo trenutni i novčani dobitak,nego će imati utjecaja da će onda maltene svaki igrač praktički moliti da igra za Želju.da bi se kasnije mogao i on tušnut negdje za veliku lovu.i to će biti naš najveći dobitakboticica je napisao/la:moje licno misljenje je da ce zeljo izgubiti dosta ovom prodajom ali para je para
Vratice se za godinu i po pa ce kod nas odigrati pola godine, da vrati fizicku spremu, pa cemo ga opet prodatiZeljoHercegovina je napisao/la:Zna li iko koliko godina potpisuje sa njima? Momak je jos mlad, mogo bi se vratit za par godina:D
Robbenafixator je napisao/la:može li neko konkretno napisati koga mi mozemo kupiti za te pare koje cemo dobiti
previse je skrt imamo mi istog jednog takvog - BucanElddar je napisao/la:Robbenafixator je napisao/la:može li neko konkretno napisati koga mi mozemo kupiti za te pare koje cemo dobiti
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.