EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016
Nadam se da ce prenositi bar zavrsnicu.
Teško je očekivati da prenose samo jedan dio.
Očito da nisu u mogućnosti otkupiti prava, sad zbog čega, ne znam, ali bitno je da se vrte Naše Male Klinike i takve gluposti.
Očito da nisu u mogućnosti otkupiti prava, sad zbog čega, ne znam, ali bitno je da se vrte Naše Male Klinike i takve gluposti.
Trebalo bi im poslati mail sa pitanjem vezanim za prenos...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Izgleda da su u velikim dugovima i veliko je pitanje hoce li opstat mislim na bht.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma ja se smijem zakleti da sam prije par dana na rtrs-u čuo da će prenositi rukomet, al eto vidim da vi pišete da nijedna domaća tv neće prenositi, pa sam sad malo nesiguran.
Inače na totalu imam hrvatske rtl-ove tako da bi tu mogao gledati.
Zanima me koja je od njemačkih tv kuća otkupila prava prenosa pošto na totalu postoji i nekoliko njihovih sportskih kanala? Nešto kontam da bi to mogao biti **** pošto su ranije radili prenose sa velikih takmičenja. Uđem na njihov sajt i ne mogu da se snađem pošto je na švapskom.

Zanima me koja je od njemačkih tv kuća otkupila prava prenosa pošto na totalu postoji i nekoliko njihovih sportskih kanala? Nešto kontam da bi to mogao biti **** pošto su ranije radili prenose sa velikih takmičenja. Uđem na njihov sajt i ne mogu da se snađem pošto je na švapskom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Komentatorima sa RTRS još uvijek niko nije rekao da će prenositi.alan_kardec je napisao/la:Ma ja se smijem zakleti da sam prije par dana na rtrs-u čuo da će prenositi rukomet, al eto vidim da vi pišete da nijedna domaća tv neće prenositi, pa sam sad malo nesiguran.![]()

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Hrvatskoj otpao golman Ivic, nije u formi i kazu da ima problem sa ledjima.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
ZDF & ARD će prenositi utakmice Njemačke,alan_kardec je napisao/la:Zanima me koja je od njemačkih tv kuća otkupila prava prenosa pošto na totalu postoji i nekoliko njihovih sportskih kanala? Nešto kontam da bi to mogao biti **** pošto su ranije radili prenose sa velikih takmičenja. Uđem na njihov sajt i ne mogu da se snađem pošto je na švapskom.
http://dhb.de/tv-termine/tv-termine.html
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel neko upratio na pripremnim utakmicama ko izvodi sedmerce u svojim reprezentacijama, postoo ce mi to trebati za kladaionice pa da neko pomogne ako moze ☺☺
Ja ću to postavljati svaki dan prije utakmica.amko21 je napisao/la:Jel neko upratio na pripremnim utakmicama ko izvodi sedmerce u svojim reprezentacijama, postoo ce mi to trebati za kladaionice pa da neko pomogne ako moze ☺☺
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vujović otpisao Dragana Gajića. Šta rade ovi selektori, pa je li ovo moguće? Ne zoveš jedno od najboljih desnih krila na svijetu, a u pm...
I onda se mi žalimo na Markovića.
I onda se mi žalimo na Markovića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šteta za njega, vrhunski golman, mislim da će kroz koju godinu biti među najboljim na svijetu, još je mlad. Ipak, tu je Mirko.UltrasNotRed je napisao/la:Hrvatskoj otpao golman Ivic, nije u formi i kazu da ima problem sa ledjima.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ma Mirko je truba.cipiripi je napisao/la:Šteta za njega, vrhunski golman, mislim da će kroz koju godinu biti među najboljim na svijetu, još je mlad. Ipak, tu je Mirko.UltrasNotRed je napisao/la:Hrvatskoj otpao golman Ivic, nije u formi i kazu da ima problem sa ledjima.
Nama je 5-8 mjesto realnost na ovom prvenstvu. Cijela vanjska linija i ovako osakaćena, ne trenira punim intezitetom. Babić vodi 3 pivota, vjerojatno radi obrane, makar bi mogao i s igračem više igrat s 2 pivota.
Uglavnom, prvi put otkad pratim rukomet, ne očekujem medalju. Jbga, šta bude bude.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mirko je veoma rijetko donosio prevagu Hrvatskoj i sigurno je jedan od glavnih krivaca što Hrvatska nije bila malo bolja na velikim takmičenjima.
Što se tiče sedmeraca, ovo su igrači koji su izvodili penale u pripremnim utakmicama,
Francuska - Guigou
Makedonija - Manaskov
Poljska - Lijewski
Srbija - Nenadić
Bjelorusija - Rutenka
Hrvatska - Čupić
Island - Sigurdsonn
Norveška - Bjornsen
Njemačka - Reichmann
Španija – Rivera, Dušebajev, Tomas
Slovenija – Marguč, Zorman
Švedska - Ekberg
Danska - Hansen
Mađarska - Pastor
Crna Gora – Vujović, Borozan
Rusija - Soroka
Što se tiče sedmeraca, ovo su igrači koji su izvodili penale u pripremnim utakmicama,
Francuska - Guigou
Makedonija - Manaskov
Poljska - Lijewski
Srbija - Nenadić
Bjelorusija - Rutenka
Hrvatska - Čupić
Island - Sigurdsonn
Norveška - Bjornsen
Njemačka - Reichmann
Švedska - Ekberg
Danska - Hansen
Mađarska - Pastor
Rusija - Soroka
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uglavnom ovi igrači i izvode na svim prvenstvima.Virtu4l je napisao/la:Mirko je veoma rijetko donosio prevagu Hrvatskoj i sigurno je jedan od glavnih krivaca što Hrvatska nije bila malo bolja na velikim takmičenjima.
Francuska - Guigou
Makedonija - Manaskov
Poljska - Lijewski
Srbija - Nenadić
Bjelorusija - Rutenka
Hrvatska - Čupić
Island - Sigurdsonn
Norveška - Bjornsen
Njemačka - Reichmann
Švedska - Ekberg
Danska - Hansen
Mađarska - Pastor
Rusija - Soroka

"We need to suffer. And we need to fight."
Ima dosta izmjena, Gajič i Dolenc su do sada izvodili penale za Sloveniju, Lazarov za Makedoniju, Joli za Francusku, Kovalev za Rusiju, Eggert i Lindberg za Dansku, itd...
Ja još uvijek ne mogu vjerovati da će Manaskov izvoditi penale za Makedoniju, ali u pripremama je zabio preko 10 golova iz penala. U svakom slučaju ga treba odigrati u prvom kolu.
Ja još uvijek ne mogu vjerovati da će Manaskov izvoditi penale za Makedoniju, ali u pripremama je zabio preko 10 golova iz penala. U svakom slučaju ga treba odigrati u prvom kolu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako BHRT ne otkupi prava za prenos (a vjerovatno neće) onda će se nadati sadaki da dobiju makar play off (prošli put su tako radili samo play off bio mislim na BHT ili Federalnoj)
Ako ne bude prenos ni na jednoj BH televiziji onda na YT bi trebalo da se može gledati jer ako nijedna TV nije otkupila onda smo "treća" zemlja.
RTL će prenositi dosta utakmica vjerovatno će full termin biti popunjen. Švabe prenose samo reprezentaciju (svjetsko nisu ni prenosili a Evropsko prije toga su prenosili svaku utakmicu na Prvom i Drugom kanalu). RTCG i RTS prenose svoje reprezentacije.
I ne dirajte ljevaka, jedini on zna moju patnju za mašinom iz saksonije, kako god sumnjam da će Njemci proći dobro
Ako ne bude prenos ni na jednoj BH televiziji onda na YT bi trebalo da se može gledati jer ako nijedna TV nije otkupila onda smo "treća" zemlja.
RTL će prenositi dosta utakmica vjerovatno će full termin biti popunjen. Švabe prenose samo reprezentaciju (svjetsko nisu ni prenosili a Evropsko prije toga su prenosili svaku utakmicu na Prvom i Drugom kanalu). RTCG i RTS prenose svoje reprezentacije.
I ne dirajte ljevaka, jedini on zna moju patnju za mašinom iz saksonije, kako god sumnjam da će Njemci proći dobro

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
@virtu4l hvala na izvodjacima
Njemačkoj dajem malo veće šanse u odnosu na Sloveniju i Švedsku, ali tu je razlika u nijansama. Šveđani su bili katastrofalni u pripremama i to je šansa za Sloveniju i Njemačku, iako je moguć i neki mrtvi krug između ovih ekipa.SGD53 je napisao/la:I ne dirajte ljevaka, jedini on zna moju patnju za mašinom iz saksonije, kako god sumnjam da će Njemci proći dobro
Kasnije se križaju sa grupom C, u kojoj se samo Danska izdvaja, tako da se imaju za šta boriti i mogao bi tu neko da iznenadi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
ne izvode vala, više od pola ih nije do sada izvodilo sedmerceCaptain4 je napisao/la:Uglavnom ovi igrači i izvode na svim prvenstvima.Virtu4l je napisao/la:Mirko je veoma rijetko donosio prevagu Hrvatskoj i sigurno je jedan od glavnih krivaca što Hrvatska nije bila malo bolja na velikim takmičenjima.
Francuska - Guigou
Makedonija - Manaskov
Poljska - Lijewski
Srbija - Nenadić
Bjelorusija - Rutenka
Hrvatska - Čupić
Island - Sigurdsonn
Norveška - Bjornsen
Njemačka - Reichmann
Švedska - Ekberg
Danska - Hansen
Mađarska - Pastor
Rusija - Soroka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.